palun Teie nõu/arvamust!!!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » palun Teie nõu/arvamust!!!
- This topic has 25 replies, 11 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
märts 30, 2008 at 6:29 p.l. #148011
ROtter
MemberNii siis, hommik: pakk tere maitsestamata kohupiima + paar lusikat maasikamoosi+ natuke pähkleidlõuna: mingi liha (nt kana, kala või kalkun + köögiviljad või mingi salat) vahest paar muna salatiga, natuke juustu + kalaõli
õhtu: pakk kodujuustu
kui vahepeal kõht läheb tühjaks siis söön õuna või nats pähkleid…
Kui peale tööd lähen otse trenni, siis tihti viimane söök mul on kell 16.00
Peale trenni jõuan mingi 9 paiku koju ja siis kuidagi hilja juba süüa…
Umbes siis selline menüü mul…mida oskate öelda?
Näe natuke vaeva ja arvuta päevased kogused ka. Abiks:
märts 30, 2008 at 7:02 p.l. #148018AlanBStard
ModeratorNäe natuke vaeva ja arvuta päevased kogused ka. Abiks:Aga ära sealseid süsivesikusoovitusi siis niiväga usu vahest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 31, 2008 at 5:09 e.l. #148075hehee
MemberKui peale tööd lähen otse trenni, siis tihti viimane söök mul on kell 16.00Parem hilja kui üldse mitte. Viimane söögiaeg kell 16 ei ole just väga kehasõbralik ega aita Sul ka alla võtta. Joo kasvõi keefirigi veel pärast trenni, kui muud ei raatsi.
märts 31, 2008 at 6:11 e.l. #148077Amarillo
MemberNii siis, hommik: pakk tere maitsestamata kohupiima + paar lusikat maasikamoosi+ natuke pähkleidlõuna: mingi liha (nt kana, kala või kalkun + köögiviljad või mingi salat) vahest paar muna salatiga, natuke juustu + kalaõli
õhtu: pakk kodujuustu
kui vahepeal kõht läheb tühjaks siis söön õuna või nats pähkleid…
Kui peale tööd lähen otse trenni, siis tihti viimane söök mul on kell 16.00
Peale trenni jõuan mingi 9 paiku koju ja siis kuidagi hilja juba süüa…
Umbes siis selline menüü mul…mida oskate öelda?
sa ju sööd nii vähe ja kell 16.00 on viimane toidukord
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , võibolla su keha on läinud näljareziimile, mis tähendab seda et kaalu langetamise asemel kaal tõusebmärts 31, 2008 at 7:10 e.l. #148080glossy
Membervähe…mulle vahest tundub, et see on palju…
Pähklid on ju väga kaloririkkad nt…
ma usun, et päevas mul tuleb 1000 -1400 kkal kokku…arvestades mu istuvat tööd ja lühikest kasvu…äkki peaks piisav olema…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selline küsimus, et mulle väga maitsevad piimatooted, nt kohupiim ja kodujuust ( kokku nt 600-700 gr päevas) kui ma söön neid nt mitu pakki päevas kas on see kahjulik? Kas saan siis liiga palju valku? ja kas üldse peab seda valku kartma, räägitakse et neerudele pidi halvasti mõjuma, kui on liiga palju….
sa ju sööd nii vähe ja kell 16.00 on viimane toidukord
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , võibolla su keha on läinud näljareziimile, mis tähendab seda et kaalu langetamise asemel kaal tõusebmärts 31, 2008 at 7:25 e.l. #148084ROtter
Membervähe…mulle vahest tundub, et see on palju…Pähklid on ju väga kaloririkkad nt…
ma usun, et päevas mul tuleb 1000 -1400 kkal kokku…arvestades mu istuvat tööd ja lühikest kasvu…äkki peaks piisav olema…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selline küsimus, et mulle väga maitsevad piimatooted, nt kohupiim ja kodujuust ( kokku nt 600-700 gr päevas) kui ma söön neid nt mitu pakki päevas kas on see kahjulik? Kas saan siis liiga palju valku? ja kas üldse peab seda valku kartma, räägitakse et neerudele pidi halvasti mõjuma, kui on liiga palju….
Ilma täpseid koguseid teadmata on väga raske midagi kommenteerida.
Valku kasutab organism nii lihaste ehituseks, energeetikaks kui ka rasvade moodustamiseks. Liigne valk toidus põhjustab neerude ja maksa hüpertroofiat.
märts 31, 2008 at 8:04 e.l. #148089Bonsuna
MemberKokku pead oma päeva kaloraazi arvestama kindlasti muidu ei saagi sa asjaga järjele. Kui kaal ikka üldse selle aja jooksul langenud ei ole tähendab see seda, et saad söögiga liialt energiat, või siis just niipalju, et piisab kaalu säilitamiseks. Kui tahta kaalu rasvade arvelt langetada, peab hetke kaloraazi arvestades tekitama umbes 300 kalorises defitsiidi. Loomulikult peavad olema samas valgud rasvad ja süsivesikud õiges vahekorras.
märts 31, 2008 at 4:48 p.l. #148169AlanBStard
ModeratorJohn Berardi toob näiteid, kus tugevalt kaloreid lisades kaal hoopis langeb
märts 31, 2008 at 6:29 p.l. #148185H2rr2
MemberLoomulikult mõjuvad, ka mitte-häired mõjuvad, hormoonide maailmas on tegemist sujuvate üleminekutega, mitte häirete-mittehäiretega (kui just kasvajaid või immuunreaktsioone pole).Päevade kaalukõikumine on põhiliselt vesi.
Lean Gainis on minu teada head aeglased süsivesikud, sobib allavõtjale taastusjoogiks hästi. Vabal ajal võiks siis süsivesikuid vältida. Poliquin soovitab allavõtjal ka trenni järel süsivesikuid vältida, aga see võib raskeks minna.
Jh peale trenni oleks vaja süsivesikud kätte saada, ka aminohaped (valk), et oleks taastumine kiire….. kaalu langetad siis kui ajad ennast higile pika tööga
??:”>märts 31, 2008 at 6:41 p.l. #148191punu
MemberMul on ka sama mure, kui teil siin. Et söön tublisti valku ja rasvadega ei koonerda, aga kaal jäi 3 kg enne soovkaalu lihtsalt seisma. Nagu peaga vastu seina oleks jooksunud. 164-53 on praegu.
Kui mul koolis kiiremad ajad veidi möödas on, siis võtan ette 3-nädalase karmi kaalulangetusprogrammi (st kõik panen kirja ja kõrvale ei kaldu). Põhimõtteks võtan, et 1300-1400 kalorit päevas, süsikaid veel vähem kui praegu (üks suur õun päevas umbes) ja rohkem aeroobset trenni. Et 3 korda nädalas ringtreening saalis (alustan intervalliga 60/60 sek 12 min ja igas ringis on ka 10-15 min aeroobset, katsun teha 3 ringi vähemalt) ja 2 korda (vahepealsetel päevadel) 1h aeroobset. Kui see ka ei mõju, siis ma olen loodusõnnetus või on süüdi beebipillid.
P.s. lisaksin, et see 3 nädalat on kontrollaeg, mitte et 3 nädalaga 3 kilo. Lihtsalt, et kui olen võimeline üldse alla võtma, siis 3 nädalaga peaks m i d a g i g i vähemalt juhtuma juba..
märts 31, 2008 at 7:14 p.l. #148204AlanBStard
ModeratorMul on ka sama mure, kui teil siin. Et söön tublisti valku ja rasvadega ei koonerda, aga kaal jäi 3 kg enne soovkaalu lihtsalt seisma. Nagu peaga vastu seina oleks jooksunud. 164-53 on praegu.Sinu iidoleid meenutades võibolla see polegi nii halb et enne seda soovkaalu seisma jäi
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.