Skip to main content

palun täita väike küsimustik

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » palun täita väike küsimustik

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Autor
    Postitused
    skjoumees
    Member
    skjoumees
    Member

vahet ple….kjui vanem olete pange 12 klass… kuna see mul kooli jaox vaja

jrx
    Member

Sry selline suhtumine küll ei kutsu täitma. Sama hästi võiksid andmed välja mõelda.

skjoumees
    Member

vastab see kes tahab

halfbeer
    Member

Ja 15 aastased käivad veel 9.klass. Sellist varianti seal aga pole.

extacy
    Member

Ei saanud päris ausalt vastata. Polnud selliseid variante. no näiteks kui palju kulutad trennile? Mina näiteks teen kodus trenni ja ei kuluta midagi.

mr815
    Member

Täitsin siis ära küsimustiku. Ainuke koht, mida ei saanud ausalt vastata oli küsimus nr 12:Kui palju maksab üks kuu trennis. Mul ei maksa ta midagi, kuna treenin kooli jõusaalis ja sealne treening on tasuta. Tulemused võiksid huvi pärast ka siin avaldada

inside14
    Member

Ei saanud päris ausalt vastata. Polnud selliseid variante. no näiteks kui palju kulutad trennile? Mina näiteks teen kodus trenni ja ei kuluta midagi.

Sama siin, panin siiski valikutest kõige madalama, njh polnud kõige arukamalt koostatud küsimustik aga noh ära ma ta täitsin ega keegi käsigi täita kui ei taha!

zerocool
    Member

täitsin ka ära aga ma ei saa aru mis täpsust sa sellega saadki taga ajada kui küsimused on nii aia taha..

serif
    Member

täitsin ka ära aga ma ei saa aru mis täpsust sa sellega saadki taga ajada kui küsimused on nii aia taha..

Samad sõnad

matti
    Member

Vastatud

chiller
    Member

TEHTUD!

Kirsti
    Member

Igatepidi suhteliselt kehvalt formuleeritud küsimused… mingeid usaldusväärseid tulemusi ja kasulikke järeldusi selle põhjal küll ei saa teha.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.