Palun pisut nõu ning soovitusi
- This topic has 22 replies, 9 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
naksitrall.
-
AutorPostitused
-
september 12, 2008 at 4:21 p.l. #165685
Jarmo Oberst
MemberEks õige toitumiskava ole vast muidugi etem, kuid eks ma ole siit foorumitest endale neid kõrva taha pannud ning ei usu et nii mööda söön
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa mööda ei söö, miks sa ei suuda siis oma kehakaalu tõsta ?
september 12, 2008 at 4:25 p.l. #165686naksitrall
MemberKui sa mööda ei söö, miks sa ei suuda siis oma kehakaalu tõsta ?Elusviis lihtsalt selline, et kulutan vist enamus ära kah, mis sisse söön, aga tarbida rohkem ei ole mulle jõukohane. Eks loodan, et massikasvatamisel oleks siis kreatiinist ja lisavalgust abi.
september 12, 2008 at 4:27 p.l. #165687Jarmo Oberst
MemberElusviis lihtsalt selline, et kulutan vist enamus ära kah, mis sisse söön, aga tarbida rohkem ei ole mulle jõukohane. Eks loodan, et massikasvatamisel oleks siis kreatiinist ja lisavalgust abi.Ilmselt see jääbki ainult sinu lootuseks. Pigem ikka massilisaja või tõesti toitumiskava. Edu !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 12, 2008 at 4:38 p.l. #118394gmaster
MemberEks õige toitumiskava ole vast muidugi etem, kuid eks ma ole siit foorumitest endale neid kõrva taha pannud ning ei usu et nii mööda söön
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paljud on nii arvanud…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja pärast ennast lõikunud, et miks nad kohe alguses toitumiskava ei tellind
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 12, 2008 at 5:33 p.l. #165693naksitrall
MemberPaljud on nii arvanud…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ja pärast ennast lõikunud, et miks nad kohe alguses toitumiskava ei tellind
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mäs ma siin ikke lõigun ennast. Nagu ma ütt: olen uurind ja puurind ja jõusaalitreeneritelt küsind ja teinud ja näinud ja järginud. üle aasta juba. Toitumine kõik Ok ma pakun.
september 12, 2008 at 5:56 p.l. #165695big poppa pump
MemberProteiini…hmm paljud kiidavad Hera80, aga iga inimene on erinev…ise pead proovima, mis proteiin sulle paremini mõjub…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See oli huvitav.
september 12, 2008 at 6:26 p.l. #165690Bonsuna
MemberMäs ma siin ikke lõigun ennast. Nagu ma ütt: olen uurind ja puurind ja jõusaalitreeneritelt küsind ja teinud ja näinud ja järginud. üle aasta juba. Toitumine kõik Ok ma pakun.Teeme diili, sa saadad mulle mail-le (marek.kalmus@mail.ee) oma treeningu ja toitumise, kirjutad kõik põhjalikult välja. Sõõgikordade kaupa, lisad kellaajad, koguseid kirjeldad võimalikult täpselt, hea oleks kaalu järgi. Kirjutad välja ka oma treeningkava. Päevade ja harjutuste seeriate kaupa. Võid lisada ka tr raskused. Kirjeldad ka oma igapäevast füüsilist aktiivsust mittetrennipäevadel.
Ütled, et sul toitumisega kõik ok. OK, kui see tõesti nii on siis annan omaltpoolt tasuta nõu mida võiksid veel selle heaks teha, et oma kaalu tõsta. Kui aga sul seal toitumises asjad korrast ära siis ütlen seda sulle, toon ehk mõne näitegi sinu menüüst mis valesti, seda aga ainult niipalju, et selle muutmine sind veel eesmärgini ei viiks. Saad aru küll kuhu ma sihin. )) Novat ja otsusta siis kas tellida toitumiskava või mitte. Äri on äri, no sellel oleks vähemalt mõlemapoolne kasu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 13, 2008 at 10:07 e.l. #165765naksitrall
MemberTeeme diili, sa saadad mulle mail-le (marek.kalmus@mail.ee) oma treeningu ja toitumise, kirjutad kõik põhjalikult välja. Sõõgikordade kaupa, lisad kellaajad, koguseid kirjeldad võimalikult täpselt, hea oleks kaalu järgi. Kirjutad välja ka oma treeningkava. Päevade ja harjutuste seeriate kaupa. Võid lisada ka tr raskused. Kirjeldad ka oma igapäevast füüsilist aktiivsust mittetrennipäevadel.Ütled, et sul toitumisega kõik ok. OK, kui see tõesti nii on siis annan omaltpoolt tasuta nõu mida võiksid veel selle heaks teha, et oma kaalu tõsta. Kui aga sul seal toitumises asjad korrast ära siis ütlen seda sulle, toon ehk mõne näitegi sinu menüüst mis valesti, seda aga ainult niipalju, et selle muutmine sind veel eesmärgini ei viiks. Saad aru küll kuhu ma sihin. )) Novat ja otsusta siis kas tellida toitumiskava või mitte. Äri on äri, no sellel oleks vähemalt mõlemapoolne kasu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>selge, teen seda
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.