Skip to main content

Palun nõuandeid koduseks treenimiseks

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Palun nõuandeid koduseks treenimiseks

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Naine, vanus 22, pikkus ~160cm, kaal ~57kg. Elan maal ja rahakott ei võimalda kaugel trennis käia. Kodu lähedal olemas 5km terviserada. Nädala esimese poole kiire eluviis jätab võimalikeks trennipäevadeks N-P. Reede on ainuke päev, kus saaks jõusaalis käia. Umbes 3-4 aastat tagasi lõpetasin intensiivse treenimise(13 aastat kergejõustikku 4-5 korda nädalas). Kaal on peale treenimise lõpetamist 12kg tõusnud ja reitele-tuharatele on märgatav tselluliit tekkinud. Soov oleks probleemsed piirkonnad ilusti trimmi saada ja ma arvan, et ~7kg kaalust alla ka halba ei teeks.

Hetkel ei tee mingisugust trenni. Käin nädalas paar korda 5km jalutamas või rattaga 10km sõitmas.

Soovikski siis mingit treenimise kondikava ja selle juurde sobiva toitumise näpunäiteid.

Angel K
    Member

1.Soovitan tellida Toitumiskava

2. Muscle & Fitness Hers Kevad 2010 ajakirjas on pikemalt kodusest treeningvõimalustest-usun, et sealt leiad palju asjalikke näpunäiteid

Kassisilm
    Member

Kõik soovitavad alati toitumis/treeningkava tellida. Mina soovitan just mitte tellida (kohe), enda jaoks on palju harivam ise uurida ja pusida ja kuna sa oled varem kergejõustikuga tegelenud, siis usun, et tead spordist, liikumisest ja toitumisest üsna palju (või on vähemalt põhi all). Tasapisi muutused kipuvad minu meelest püsivamad olema kui muutused üleöö. Alguses piisab ka kindlasti sellest, kui jätta räpstoidud ja magus kõrvale, süüa regulaarselt ja liikuda palju jala/treppidest/mitte kasutatada busse jne. Vb avastad, et meeldib isegi kiirel päeval hommikul pooleks tunniks välja jooksma minna, või õhtul. Terviserada on väga hea. 2-3 tundi nädalas lihastreeningust vist piisab.

Muscle & Fitness Hers Kevad 2010 number on mul ka kodus, kui oleks kodustreenimiseks veel jaksu, oleks kindlasti väga asjalik. Paar korda aastas selle numbri eest välja käia pole üldse hull.

arved
    Member

Treenimise kondikava leiad siit lehelt kindlasti kui vähe otsid ja harjutusi erinevatele lihasegruppidele mis ei vaja erivahendeid leiad ka . Mis aga puutub toitumisse siis Kassisilma jutul on iva sees – ürita ikka põhitõed ise selgeks saada.Loe läbi siit lehelt artiklid toitumisest mida on piisavalt(olen ise seda teinud),uuri foorumist,ja kui tekib mingeid küsimusi siis alles küsi.Millegipärast jääb alati sellistest küsijatest mulje ,et loodetakse siit foorumist saada KOHE DETAILNE KAVA . Natuke tuleks ise ka vaeva näha . Nii ethead lugemist

Autor
    Postitused
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.