Palun erakorralist abi :) – Abi aitas, vaata ise!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Palun erakorralist abi :) – Abi aitas, vaata ise!
- This topic has 27 replies, 23 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
Arnold.
-
AutorPostitused
-
veebruar 7, 2009 at 10:05 e.l. #182978
Panda
MemberEga minagi apaatseks jää, kui asi omasid puudutab! Hääl antud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 7, 2009 at 11:08 e.l. #182987timo116
Membertegelt oleks tahtnud ikka Andy Kattanile oma hääle anda, kuna temal on nagu perfect kehaehitus mis ühel inimesel olla saab…aga siiski…omadele tuleb pöialt hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 7, 2009 at 12:43 p.l. #182996Xero
MemberPunnid edastatud ja ausalt öeldes, temal kui 58 aastasel on väga hea keha, kuigi teised seal olid poole nooremad.
veebruar 7, 2009 at 12:48 p.l. #182997Dogsdaname
MemberTa on väärt lingile vajutamist.!
veebruar 7, 2009 at 6:36 p.l. #183017R.T
MemberAntud.
veebruar 8, 2009 at 2:33 p.l. #183105HyPn0se
Memberandsin ka hääle ära. andke kõik oma hääl ja toome võidu koju ! Vorm on ka hea pole midagi öelda võitu väärid 100-ga.
veebruar 8, 2009 at 4:02 p.l. #183123Arne
MemberKa minu poolt hääled antud, edu teile!
veebruar 8, 2009 at 7:04 p.l. #183137Bulletproof
Membersamuti hääletatud. Renel oli hääli juba 209 ja juhtis ilmselgelt
veebruar 11, 2009 at 6:30 e.l. #183447Arnold
MemberPaluti edastada.
AVALDUS:
Minu TERVITUS ja TÄNU kõikidele, kes minu poolt hääletades minu “eksperimendile” siiralt kaasa elavad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“A better body with every passing year!” – It have been my device almost 40 years…and it still works “today” and will be work “tomorrow”!
When I was 18 years old youth my look was just an ordinary – and now, 40 years later, at the age of 58 I receive several compliments and positive acknowledgement that I have become an encouraging example to both males and females beginning from 18-years-old and finishing with demonstrations of support from septuagenarians from all over the world.
See on lõik, mida olen kasutanud oma “promo”-tekstides – ja sellest järeldub, et kusagil üle “laia maailma” on mul küllaltki tõsiseltvõetav austajaskond. Kuid just alates päevast, mil Arnold avaldas siin Foorumis minu “erakorralise abipalve”, hakkasid minu numbrid jõudsasti kasvama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> St, et ehk just tänu teile võibki minust saada järgmine “Mr.World Physuque”!Ülestunnistuseks (eelkõige “matti’le”): ega ma ise ka ei arva, et olen seal parim. – Kuid sellistel konkurssidel käibki nii, et võidab paraku see kes teeb parima PR-töö, võidab see kes suudab rohkem fänne kaasata – mitte see kes on parim/kaunim.
– Ja ikkagi oleks ju üpris efektne kui 58-aastane võidaks neid, kes on enam kui 30 aastat nooremad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Selle nalja nimel tasub ju pingutada! (Ja olen pea veendunud, et 30-ne aasta pärast need tänased kaunikujulised noormehed oma fotot minu tänase pildi kõrvale asetada ei siiski sõandaks. – Ehk see vabandab…)Selgituseks sedagi, et tegelikult ei olegi tegemist minupoolse naljategemisega (ka mitte lihtlabase eputamisega)!
Tegemist on minu kunstiprojektiga “Miami Beach” – kus iga minu etteaste omab konkreetset tähendust. Ja lisaks eelõeldule on minu üha jätkuva enese-esitluse eesmärgiks meelitada inimesi oma kodulehele. – Nimelt peab minu web kujunema mulle pensionisambaks, sest kunstnikuna äraelamine ei ole just kuigi “easy”.
Ja loomulikult tean, et minu 58 aasta vanuse keha väljanägemine julgustab, et minu eeskuju innustab…ja seda võiks juba missioonina käsitleda…
Tänan teid kõiki veelkord…ja palun – hoidke asjal silma peal! – Minu edu on hetkel tõesti “mäekõrgune”, kuid “kella kukkumiseni” on jäänud veel 18 päeva (vaid kolmandik on läbitud) ja lõpupoole läheb kindlasti tõeliseks “rabelemiseks”. – Midagi ei ole veel kindel…
Lugupidamisega,
Rene Kari
veebruar 11, 2009 at 6:42 e.l. #183448masterofceremony
MemberMa ka pea iga päev hääletanud. Pole ju raske foorumisse logides paar klikki kõrvale teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2009 at 8:44 e.l. #183582wyxx
MemberMinagi oma hääle andnud, pühendumus väärib toetust.
veebruar 12, 2009 at 9:59 e.l. #183586MoloM
MemberPanin ka hääle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 6, 2009 at 8:44 p.l. #185188Arnold
Member -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.