Skip to main content

Palun andke nõu!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Mari0
    Member

Tere, mul selline küsimus et tahaks jõusaali kõrvalt rasva % vähendada ja käin siis kolma korda nädalas jõusaalis ja 3 korda nädalas plaanis jooksmas käija , kaks päeva joostud ja mõtlesin et kuidas oleks effektiivsem kas joosta samal päeval kui jõusaalis käin et jääks südamele vabasi päevi võin teha et üks päev jooksu ja ükspäev saali , et siis saaks süda 6 korda nädalas vatti.

Ja olen 21 aastane.

bätflipp
    Member

Ise teen aeroobset eraldi päeval. Aga kui tahad rasvaprotsenti vähendada, siis pööra tähelepanu kindlasti ka toitumisele.

BigH
    Member

Tere, mul selline küsimus et tahaks jõusaali kõrvalt rasva % vähendada ja käin siis kolma korda nädalas jõusaalis ja 3 korda nädalas plaanis jooksmas käija , kaks päeva joostud ja mõtlesin et kuidas oleks effektiivsem kas joosta samal päeval kui jõusaalis käin et jääks südamele vabasi päevi võin teha et üks päev jooksu ja ükspäev saali , et siis saaks süda 6 korda nädalas vatti.

Ja olen 21 aastane.

Eks põhiliselt ikka aeroobne ehk siis sinu puhul jooksmine seda rasva maha võtabki. Ma soovitaks eraldi päevadel teha

Okk
    Member

No kõik oleneb ikka koormusest . Lihtsalt jooksmine ja jõusaal ei ütle vast piisavalt.

MoloM
    Member

Eks põhiliselt ikka aeroobne ehk siis sinu puhul jooksmine seda rasva maha võtabki. Ma soovitaks eraldi päevadel teha

Aeroobne aitab küll kenasti kaasa vormi ja ka rasvast vabanemisele, kuid põhiline osa rasvaprotsendi vähendamisele on siiski toitumisel

veikot
    Member

Üldiselt eriti vahet pole, soovitan teha enesetunde järgi! Aga üldiselt kui trennid on piisavalt rasked, tuleks ikkagi eraldada!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.