Palun aidake..
- This topic has 17 replies, 14 voices, and was last updated 19 years, 6 months tagasi by
Mr.Y.
-
AutorPostitused
-
aprill 25, 2006 at 5:10 p.l. #7487
Lipnik
MemberTervist!
Minul selline probleem,et ma ei ole oma õlgadega rahul.Nimelt mul on õlanukid või rangluu otsa(või kuis neid nim)Väljas…paistavad hästi välja,kui ma t-särki kannan.
Ülejäänud kehaga olen rahul aga just nenega mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Missugust trenni(harjutusi) tuleb teha,et need ei paistaks välja`?(Mis lihas tüüpe)
..Jõusaali tingimusi mul ei ole,nii,et saan ainult väljas treenida.
Olen väga tänulik,kui oskate soovitada,milliseid harjut. saab teha välistingimustes just nende jaoks
“>aprill 25, 2006 at 5:16 p.l. #81450inside14
MemberTean üht kellel on sama asi arvan, et sa oma rangluud muuta ei saa aga kui lihast ehitad ehk siis kaob mingil määral ära.
aprill 25, 2006 at 5:17 p.l. #81451taks
Membertrapetsit ja õlga tee, peaks nagu aitama. kas sebid endale hantlid või teed mingite endale parajate kottidega vms, harjutused siis: õlakehitused, lendamine seistes külejele, lendamine ette, lendamine ette kallutatult jne
aprill 25, 2006 at 5:18 p.l. #81454matu124
Memberma arvan et trapetsi tegemine vöib seda vähendada vöibolla
aprill 25, 2006 at 5:22 p.l. #81456bohemianrhapsody
MemberLöö peitliga maha.
“>Tegelikult mul oli ka kunagi suht nähtaval õlanukid. Natuke on vahepeal lihast juurde tulnud, nüüd nii hullult välja ei paista. Ehk siis lihasmassi vaja peale panna.
aprill 25, 2006 at 6:08 p.l. #81467Lipnik
MemberEt siis Trapetsit pean treenima…aga kas Deltalihast peaks ka midagi mõjutama? Kuidas seda on kõige parem kasvatada(Milliste harjutustega)?
“>ps: kui tihti pean neid treenima? igapäev või ülepäeva vms?
aprill 25, 2006 at 7:41 p.l. #81490Vahue
MemberTööriistad- harjutustepank. Treeni 1 kord nädalas.
aprill 25, 2006 at 9:21 p.l. #81498TANK
Membervaata kulturism on selline tore ala…
algul kui kondine mees hakkab tegelema on kõik luud näha ja liigesed on jäsemetel kõige jämedamad kohad…
aga hiljem… on vastupidi
seal kus olid vanasti luud on nüüd augud/vaod (selgroog, rangluud jne.)
ja jalgadel kätel on liigesed jälle kõige peenemad kohad.
juuni 5, 2006 at 1:34 p.l. #85173Lipnik
MemberTööriistad- harjutustepank. Treeni 1 kord nädalas.Miks ainult 1 kord nädalas?…Ka see on täiesti algajatele?
Ma ei ole spordis eriti algaja..olen selliste võimlemiste, käteköverdustega jms tegelenud vist aasta juba..
juuni 5, 2006 at 2:05 p.l. #85175Levron
MemberKui sina ei ole algaja siis pead teadma kuidas areneda oma olad
??:”>juuni 5, 2006 at 3:12 p.l. #85179WinchesterMan
MemberTean üht kellel on sama asi arvan, et sa oma rangluud muuta ei saa aga kui lihast ehitad ehk siis kaob mingil määral ära.Mind mõtled?
juuni 5, 2006 at 4:15 p.l. #85182kame
Moderatorselja treening mõjutab rühti!
juuni 5, 2006 at 4:16 p.l. #85183Annika Pärtel
MemberOot, aga millised tingimused täpselt sul kasutada on? Hantlid on? Mingid esemed, mida saaks nende puudumisel kasutada?
juuni 5, 2006 at 6:05 p.l. #85185Vahue
MemberMiks ainult 1 kord nädalas?…Ka see on täiesti algajatele?Ma ei ole spordis eriti algaja..olen selliste võimlemiste, käteköverdustega jms tegelenud vist aasta juba..
Aga mitu korda sa tahad nädalas ühte lihasgruppi treenida? Võid teha ka kaks, kuid sel juhul olgu üks treeningkord tugevam, teine kergem.
juuni 5, 2006 at 7:46 p.l. #85198rambo vennapoeg
MemberÄrge ajage inimesele kärbseid pähe! Trapets lõppeb ju täpselt seal, kus delta algab ehk siis õlanuki piirjoonel. Kui tahad eestvaates õlanuki eendumist varjata, siis on parim lahendus deltalihase eesmise pea treenimine. Ka keskmine pea on oluline, kuigi ta nukki otseselt ei kata. Oluline on lihased nuki ümber kasvatada (pealegi kannavad siis lihased ka sinu T-särki ja luuteravikud on kadunud). Trapets ei puutu eriti asjasse. Võtke lahti anatoomiaõpikud ja veenduge ise. Loomulikult võib alati tegu olla ka erandliku inimesega, aga vaevalt.
Jah, loomulikult tuleb ka trapetsit treenida, sest kuigi ta õlanuki peale ei kasva, aitab trapets õlanuki kõrvalt sinu t-särki kanda ja nukki varjata. Ilma särgita aitab ta pealegi luua visuaalse efekti võimsast turjast ja luuteravikud ei paista silmagi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.