PALUN AIDAKE,,,,,,:(
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » PALUN AIDAKE,,,,,,:(
- This topic has 21 replies, 12 voices, and was last updated 21 years, 8 months tagasi by
susim.
-
AutorPostitused
-
mai 27, 2004 at 12:25 p.l. #2529
matrix99
MemberTere kallis rahvas mure siis järgmine tahax hädasti teada kuidas keegi sööb päeva jooxul kui wähegi aega ja viitsimist siis palun kirjutage oma söögi plaan päeva kohta…..olexin väga väga tänulik…….ETTE tänades matrix:)
mai 27, 2004 at 12:58 p.l. #38909Rebane
KeymasterNii.
Homikul tõusen yles ja lasen yhe teelaksu sisse kohe tutaki. Panen röstisaia kah kõrvale või ja juustuga mingi neli viilu. Vsjo. rutturuttu bussi peale.
Lõuna. Noh Lõuna on selline kahtlane asi, et kui jõuab siis sööb ja kui ei jõua siis ei söö. Varieerub – mõnikord panen präänikuid (shokolaadi omasid) ja koffi peale. Ja mõnikord käin kõrval kohvikus seljankat söömas. Ja tihti niisama nälgin.
Mõnikord käin ka burgereid järamas või niisama shokoladi söömas (twix ja snickers).
Nii. Õhtusöök. jõuan koju mingi 8 ajal ja siis panen illgelt suure lahmaka sööki sisse. Ikka kartuleid ja piima ja leiba ja petti ja mõnikord praen muna ja peekonit ja… noh.. yhesõnaga õgin looma kombel.
Vot selline on mu söögiplaan. Ahjaa, lisaks kah siia, et ma pole eriline trennimees (tegelt ei tee yldse) – mõnikord vaatan telekast korvpalli ja sellega vist kah asi piirdub. Lihtsalt mõtlesin, et mainin ära selle fakti, et mõni jõujuurikas kogemata mu söögiprogrammi yle ei võtaks ja mõtlema ei hakkaks, et karm söögiplaan – prooviks.
mai 27, 2004 at 1:28 p.l. #38910Bert
MemberOK, Revane, söö siis nii kui tahad, aga ütlen sulle üht – ma ei sööks eales nii, kui ma isegi trenni ei teeks!! See ju lihtsalt enda tapmine :S Kuidas on võimalik nii ebatervislikult ja vähe toituda… ma sain kohe täitsa shoki… :S
mai 27, 2004 at 2:24 p.l. #38911punamtsike
Membermis siin imelikku. ma tean hunnik sellise söömaga tüüpe. tegelikult on haruldus hoopis tüüp kes sööb 6x päevas ja igast kodujuustu ja liha jne. et oma valguvarud ja kõik täis saada. aga muidu ma vaatan rebane üks vaimukas tüüp. ikka irwe kiskus näole see tekst.
mai 27, 2004 at 3:52 p.l. #38912Anonüümne
GuestMatrix kui sa tahad ma võin sulle mingi aeg mailile saata oma toitumis kava.
A muideks kuskil artiklite all peaks Oti toitumiskava ka olema, massi ajal ´ja dieesi ajal.
mai 27, 2004 at 3:53 p.l. #38913Anonüümne
Guestheh dieedi mitte dieesi… ma olen juba nagu mingi beethowen…
mai 27, 2004 at 5:56 p.l. #38914Kuup
MemberToitusin ise ka ennem jõusaali nagu Rebane, võibolla isegi hullemini. Krõpsu sõin palju…juhtub…
mai 27, 2004 at 6:02 p.l. #38915Kuup
Memberveel…Mida annab mesi juurde, et Oti söögikavas seda väga tihti esineb?
mai 27, 2004 at 6:06 p.l. #38916matrix99
MemberOLExin v’ga tänulik kui sa bohemianrhapsody saadaxid mulle meilile plaani mu adre on matrix99@hot.ee….OLE SA TÄNATUD!!!!!!!!!!!!!
mai 28, 2004 at 9:45 e.l. #38917susim
Membertrenni paeval!!!
hommikul kell 6 pro-mass shake
hommikul 9-10 vahel rukkivilja pudru..
enne trenni 12 ajal pro-mass sheik koos pro-creatine!!
peale trenni pro-mass koos pro-glutamine.
3st kax kana rinda broccoliga.
6st 12 oz steak koogiviljadega.
9st roheline salat…
12 jogurtit ja 3 banaani.
mitte trenni paev!!!on sama kuid tuleb 2 soogi korda rohkem..
soon oma paevas 6-7 einet!!!
saate mind naha rate lehelt
otsingunime all susim
mai 28, 2004 at 9:47 e.l. #38918susim
Membermitte 12 jogurtit.vaid kella 12 ajal jogurt ja 3 banaani..
mai 28, 2004 at 4:51 p.l. #38919M.M.
Member8 toidukorda nagu Jay Cutler juba, ainult kas trenn ka vastab söödud kogusele. Hommikul pudru kõrvale ja õhtul rohelise kõrvale süüakse ka valku ning milleks kell 12 veel jogurtit ja 3 banaani. Kas tegeled sumo maadlusega : )
mai 28, 2004 at 6:09 p.l. #38920kriskoix
MemberÕhtul/öösel süsivesikuid ja mitte valku?? Millega põhjendad?
mai 28, 2004 at 10:49 p.l. #38921susim
Memberma soon nii kuidas meil siin maal on kombex , kulturistidel!!!!
ja olen igati rahul ning tulemustega ka.trenn on igati vastav…
trenni plaan ott kiivika kaest saadud!!!
mai 29, 2004 at 5:14 e.l. #38922punamtsike
Memberkuule ma tahtsin küsida et mis tooted need pro-creatine ja pro-mass ja pro-glutamine on. mis tootja tooteid sealmaal süüakse kah.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.