Palun abi koduse treeninguga alustamiseks. :)
Tagged: algaja, kodus, kõhulihased, taumik
- This topic has 29 replies, 6 voices, and was last updated 12 years, 6 months tagasi by
KuriVari.
-
AutorPostitused
-
juuli 12, 2013 at 12:45 p.l. #346391
priibe
MemberJätan meelde selle. Tegelikult peaks toitumist muutma küll natukene, sest kõhul on natukenee rasva, millest oleks vaja lahti saada. Ja, et kõhulihas välja tuleks, selleks oleks vist ilmselt vaja toitumist ka muuta. Oi kui keeruline see kõik tundub. Proovin pilti ka isada.
Kus juures mina isiklikult ütleks küll sellel kõhul pole midagi viga !Muidugi kui see sikspäki unistus on siis jah , samas sul soodumus kõht nii sile siis kindlasti tuleb suht kiirelt lihas nähtavale:)!
Jah, miks mitte, vms sellist head taimset.
Kuna sa oled nagu ütled, et “söön täpselt by the book”, siis huviga ka paari aasta pärast korjame Fun-i mõttes selel teema siit taas üles ja küsime, et kuidas siis kava/book on mõju avaldanud. Sest neid autentseid tagasi-sidesid on niivähe internetis, seetõttu oled hea eksemplar ka jälgimiseks siin ja good luck.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>43kg puhul ei tohi isegi verd anda minuteada, ka sünnitada ei tohi vist- väga ekstreemne europplase jaoks. Samas hiinlaste jaoks normaalne vist.
Kui sa nüüd vaidled siin siis võin sulle hetke protsessi mis muutunud 10 nädalaga on;)!
http://postimg.org/image/ie97be477/
Algkaal oli 120 kg
Hetkel 102kg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Nii, et jah kui mott laes siis ma ütleks et asi ikka töötab ja mõju on väga hästi avaldunud!
juuli 12, 2013 at 12:53 p.l. #346395Low Protein Forever
MemberKui sa nüüd vaidled siin siis võin sulle hetke protsessi mis muutunud 10 nädalaga on;)!http://postimg.org/image/ie97be477/
Algkaal oli 120 kg
Hetkel 102kg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Nii, et jah kui mott laes siis ma ütleks et asi ikka töötab ja mõju on väga hästi avaldunud!
Väga hea progress.
Ma niisama soovin jälgida statistiliselt lihtsalt, kui kaua inimesed mingit kava tänapäeval keskmiselt järgivad.
Sest kui vaatad hetkel jõusaali sisse, siis seal ju kedagi pole eks- järelikult ei ole niilihtne suvel järgida.
Ja ma paari aasta pärast selle käesoleva teema/postituse siin otsin kindlasti üles ja küsin et kuidas läheb ja teen enda jaoks huvipakkuvad järeldused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 12, 2013 at 12:54 p.l. #346396priibe
MemberNo maise väga rahul!
Suviti on ahvatlusi palju endalgi tekkinud aga suht järjekindlalt ikka oma joru ajanud ja trenni vedanud ikka 4 korda nädalas:)
juuli 12, 2013 at 1:02 p.l. #346397Jennyca
MemberA abi mingisuguse treeningkava kokkupanekul?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 12, 2013 at 1:07 p.l. #346398priibe
MemberA abi mingisuguse treeningkava kokkupanekul?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See siis peaks toimuma ikkagist kodus?
http://www.fitness.ee/treeningkavad/1/4/25
Vaata siit saaksid sellise alg / üld kava mis sulle endale sobib saad teha:)
juuli 12, 2013 at 2:54 p.l. #346404KuriVari
MemberKui aega on siis oleks hea jooksmas käia . Värske õhk ei tee paha ning ega lapse kasvatamine pole kerge amet ,saab sörkides vaimule puhkust anda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovitaks isegi sellist raamatut : http://pood.rahvaraamat.ee/raamatud/algaja-jooksja-k%C3%A4siraamat/870980
Seal igast häid nõuandeid ning seletab ilusti asjad ära
Aga senikaua kuni sa raamatupoodi lähed siis 3x nädalas oleks normaalne jooksmas käia. Vali endale head jalanõud ning vaata äkki on kodukoha ümbruses mingi terviserada vms.15-20 minti jooksu on täiesti piisav, saadki harjuda trennis käimise rutiiniga . Pärast võid pikendada distantsi või joosta erinevaid lõike (nende kohta on pikemalt juba raamatus) . Kui jõudu üle siis peale jooksu saad teha kätekõverdusi,kõhulihaseid , kükke, ette asteid jne . Oma keharaskusega on võimalik teha palju harjutusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 12, 2013 at 4:40 p.l. #346409inimene83
Memberhttp://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/
vali aga välja mis lihast treenida tahad ja näed harjutusi kangi,hantlite,masinate ja keharaskuse abil.
juuli 12, 2013 at 5:46 p.l. #346411Marxengel
MemberMiks peaks ‘alakaalus’ naine jooksma tormama?
juuli 12, 2013 at 5:53 p.l. #346412Jennyca
MemberMiks peaks ‘alakaalus’ naine jooksma tormama?

Jooksmisega kaotab palju kaalu? Oi, seda ma küll ei taha. Mind pole nähagi siis varsti.
Tahaks just natuke juurde saada kaalu ja kõhu-, tuhara- ja jalalihaseid treenida. Oeh, jube keeruline…juuli 12, 2013 at 6:17 p.l. #346416KuriVari
MemberSellepärast jooksma kuna ta ei maininud et ta tahaks jõusaalis käia. Loogiline lahendus olekski väike jooks/sörk ja peale seda harjutused enda keharaskusega. Kahtlen et sa veel kergemaks lähed , sul pole nagu millegi arvelt väga minna. Pigem võtad natukene juurde kui oled stabiilselt trennis käinud ja natuke lihast juurde tuleb . Eks söögiisu kasvab ka natukene kui regulaarselt trenni teha sest keha tahab energiat ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 12, 2013 at 8:21 p.l. #346425Marxengel
MemberJooksmisega kaotab palju kaalu? Oi, seda ma küll ei taha. Mind pole nähagi siis varsti.
Tahaks just natuke juurde saada kaalu ja kõhu-, tuhara- ja jalalihaseid treenida. Oeh, jube keeruline…latseke, tehke kükke ja variatsioone neist.
juuli 12, 2013 at 8:50 p.l. #346428Jennyca
Memberlatseke, tehke kükke ja variatsioone neist.
Mis latseke ma ikka enam niiväga olen, aga eks ma midagi otsin. Tahaks just mingit sellist kodust kava, mis aitaks ka, mitte, et ma rahmeldaks tühja või treeniks mingit lihasgruppi üle ja teise jätaks hooletusse.
juuli 12, 2013 at 10:47 p.l. #346433KuriVari
MemberMis latseke ma ikka enam niiväga olen, aga eks ma midagi otsin. Tahaks just mingit sellist kodust kava, mis aitaks ka, mitte, et ma rahmeldaks tühja või treeniks mingit lihasgruppi üle ja teise jätaks hooletusse.
Tühja sa kindlasti ei rahmelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kätekõverdus – rind ja triitseps
Lõuatõmme -selg ja biitseps
Kükk – jalad
Istesse tõusud- kõhulihased
Ei ajanud asja spetsiifiliseks
juuli 13, 2013 at 8:23 e.l. #346443Jennyca
MemberNiisiis… kuidas oleks selliste harjutustega:
Kõhule: jalatõsted (mõlemad jalad koos) 20-30x
Keretõsted, jalad risti küljel: vasalule poolele 30, paremale 30
Keretõsted kõverdatud jalgadega 20-30
Neid harjutusi siis 2-3 ringi, vastavalt sellele kuidas jaksu on.
Tagumikule: kükid, puusatõsted, etteasted ja donkey kick ( ma ei tea kuidas seda kirjeldada)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> iga harjutus 20-30x ja nii 2-3 ringi? Midagi juurde panna või asendada? Any suggestions?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Öösel olin unetu ja tegin neid harjutusi ja ärgates uuesti…
juuli 13, 2013 at 9:49 e.l. #346446KuriVari
MemberVõid lisada kätekõverdus ja kuna sul kodus kindlasti on kaks tooli siis kahe tooli vahel saad teha keretõsteid triitsepsile. Siis saaksid sul kõik lihased natukene koormust. Muidugi oleks hea lisada veel lõuatõmbed aga neid sul esialgu liiga raske teha ja ilma abita vaevalt sa neid üle 1 teed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu aru saan tahad sa trenni teha et enesetunne paraneks ja tunneksid ennast paremini vormis , sellejuhul piisab täiesti nendes harjutusest .
Neid kõikki harjutusi muidugi ei pea tegema igapäev.
Saad jagada trenni kaheks : ülakeha päev ning alakeha päev.
Ülakeha päeval teed erinevaid kätekõverdusi(erinevad kalded ja käte asendid) lisaks triitsepsile keretõsteid ja kui jaksad siis lõuatõmbed.
Alakeha päeval teed enda poold nimetatud harjutused kõhule ja jalgadele . Kui sul kuskil mingi pakk või pink võid jalgadele pingipeale hüppeid ka teha.
Lisa veel juurde natukene sörki ja jooksu mis parandavad vähe kopsumahtu ning rohkem poleski vaja. Seda kõike 3x nädalas läbi tehes peaksid sa tulemusi märkama paari kuu möödudes juba
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.