Peale pikka aega kestnud pausi otsustasin hakata taas spordiga tegelema. Ma panin endale eesmärgiks oma lihasmassi kasvatamise ja hakkasin seda otseselt teostama. On möödunud üks kuu ja ma tahan veenduda, et ma teen kõike õigesti ega raiska lihtsalt oma aega, äkki saab kuidagi treeningute effektiivsust parandada. Seega on mul paar küsimust.
Ma olen alles algaja kulturismis ( loodan, et see on õige nimetus ) ja käin jõusaalis kolm korda nädalas. Kas on mõtet käia neli korda, ma olen enamuse oma elust tegelenud spordiga ja ei usu, et tekib ületöötamise oht, vanasti mul olid trennid kuni 7 korda nädalas.
Minu eesmärgiks, nagu juba öeldud, on lihasmassi kasvatamine. Ma võtan peale trenni Whey Lemon Super nimelist toodet, kas sellest aitab või tuleb veel midagi juurde muretseda?
Ma kasutan seda toodet ainult peale trenni, kas see on õige või peab seda iga päev tarbima? Samuti tahaks täpselt teada, mitu grammi iga keha kilogrammi kohta tuleb seda tarbida.
Ma teen igat harjutust sellise kaaluga, et ma suudaks ära teha 3×10 harjutust, see tähendab, et ma valin maksimaalse kaalu. Kas see on õige või on mõned muud soovitused?
Ettetänades – Halcyon