paluks kriitikat oma toitumisele
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » paluks kriitikat oma toitumisele
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 19 years, 3 months tagasi by
greenu.
-
AutorPostitused
-
oktoober 24, 2006 at 6:13 p.l. #8491
chica de BCN
MemberNiisiis. Püüan siin kõigest väest korralikult toituda. Plaan ikkagi kaalulangus. Hetkel 85, pikkust 170… ja see ei ole eriti ok. 65 kilo oleks täitsa ok. Nii et 20 kilo vajab põletamist. Pikamööda ikka. Kiiretest imedieetidest hoiaks eemale.
Viimased 2 nädalat olen toitunud järgmiselt(kellaajad kõiguvad veidi)
9:00 Ärgates klaas vett. Viimased 2 päeva ka klükosamiinsulfaadi pulber(põlved valutavad).
10:00 hommikusöök – väike kausike müslit piimaga(1,55%) + peotäis kreeka pähkleid. 2 keedumuna(ainult valge. 2 täisteraleiba kalkunisingi ja juustuga(15%).
13:00/14:00 Lõuna. Salat(jääsalat, rukola, tomat, kurk, 3/4) oliiviõliga + pasta(1/4), vahest ka peale veidi parmisani. Lisaks üks pirn või kiivi.
19:00/20:00 Õhtusöök Salat + kana(1 filee)
Päevas joon mingi 1,5 liitrit vett + rohelist teed.
Enesetunne on ok. Kuigi tean, et peaksin tihemini sööma. Siiani pole trennis käinud. Kõndinud ainult(ikka nii min 2 h päevas).
Homsest trenni.
Plaan koostati mulle täna järgmine: E spinning+miskit jõusaalis, T vesiaeroobika, K spinning + Jõusaal, N Pilates, R spinning, L kardio + jõusaal.
Tundub päris tihe. Iga päev u 2h trenni. Trenn jääks hommikusöögi ja lõuna vahele.
Mida ma oma söögiga teen? Lisama sinna veel 2 söögikorda? Aga süüa mida? Tunnen tõsiselt puudust kodujuustust, seda sai eestis ikka õhtul söödud, sellline süütu asi süüa.
On ideid?
oktoober 24, 2006 at 6:44 p.l. #93320ROtter
MemberKui vana sa oled ja kas varem ka sporti teinud?
oktoober 24, 2006 at 7:18 p.l. #93322chica de BCN
MemberVanust mul 23.
Varasem sporditegemine toimus 2 aasta jooksul Arcticus, 4-5 korda nädalas, jõusaalis, kardiot, vesiaeroobikat.
Toitumisplaan oli ka koostatud tarkade inimeste poolt.
Aga oli see siis stress või ma ei tea mis. Aga kaal püsis 2 aastat 85 kilo +/- 1 kilo.
Võtaks vana toitumisplaani ette ja järgiks seda. Aga puudub mul siin kodujuust! Ja Juku juust. Ja seemneleib!
Vaja oleks midagi väikest ja valgurikast, mida vahepalaks süüa.
oktoober 25, 2006 at 7:59 e.l. #89583timster
Membersoovitus ei ole küll toitumisega seotud, aga kui sa pole pikka aega trenni teinud, siis hakka kohe laksust 5 korda nädalas trennima. alusta näiteks 2 korraga nädalas ja suurenda intensiivsust järk-järgult.
oktoober 25, 2006 at 11:42 e.l. #91004chica de BCN
Memberma olen enne trennis käinud. Pausi on olnud 1,5 kuud.
Ja 1,5 kuud ikka aktiivselt ringi liikunud, jõusaali pole saanud ainult.
Usun et 1,5 kuud pole suur paus, mille pärast hakata 2 korda nädalas trennis käima.
Enne sai juu ikka 5 korda nädalas trennis käidud.
Aga ega soovitusi vist eriti ei tule. Eks ma siis lähen poodi ja võtan kõik kaubad ette ja
vaatan mis mida sisaldab.. äkki leian ming kodujuustuaseaine.
oktoober 25, 2006 at 12:00 p.l. #93337timster
Membertuunikala äkki?
oktoober 26, 2006 at 7:42 e.l. #93380greenu
Memberhommikusöök sul suht tugev … et järsku jagad hommikusöögi nii et kui võtad oma klaasi vett kell 9 siis söö need kalkunivõileivad ka … siis kell 10 on müsli pähklid ja muna või siis kuidagi muud moodi jagatud .. muidu kardan et kell 10 on korraga suht palju ….
lõunane puuvili võiks olla näiteks hommikusöögi ja lõunasöögi vahel … siis ei lähe kõht tühjaks on maol on kogu aeg midagi teha ….
lõunal sööksin mina mingi lihatüki ka …. pasta ja salati kõrvale …
lõunasöögi ja õhtusöögi vahel võiks olla ka mingi puuvili või siis pisike söögikorrake … et magu täitsa tühi poleks ..
tuunikala on hea soovitus … eriti see mis vees on … suurem valgusisaldus kuid rasva ja süsikuid vähe … et suht kasulik …. aga muidu see kodujuustu asendus …. ex pead poest vaatama mis maitseb … saan siis aru et oled kusagil riigis kus pole kodujuustu ….. mõni muu piimatoode…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.