Skip to main content

paluks asjatundjate arvamusi

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » paluks asjatundjate arvamusi

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    mike
    Member

Minu probleem on järgmine: töö-, pere- ja muud asjaolud ei luba jõusaali külastada rohkem kui 2X nädalas. Endal on kodus kang, tellitavad hantlid ja veloergomeeter. Preguseks olen koduste vahenditega treeninud 6 kuud, kuid jalgadele, seljale ja rinnale ei saa piisava koormusega teha. Minu plaan hakata tegema sellise kava järgi:

esmasp (kodus): biits 6-8 seeriat, triits 5-6 seeriat, õlg 8-10 seeriat, käsiv 4-5 seeriat, kõht 3-4 seeriat, ratas 30-40 min.

teisip (ei ole aega üldse teha)

kolmap (saal) : rind 6-8 seeriat, selg 8-10 seeriat, reis 12-14 seeriat, säär 6-8 seeriat

neljap sama mis esmasp

reede sama mis kolmap

laup pühap puhkus

enam vähem sama palju seeriaid olen teinud viimased 2 kuud, aga kava on sarnanenud amazoni kaheks jaotatud edasijõudnute kavaga.

Endast veel niipalju, et olen mees, 178 cm, 87 kg, 30 aastat vana.

6 kuuga, mil olen treeninud, kaotasin 5 kg kehakaalust.

Kui kellegil on nõuandeid kuidas selliste tingimustega tulemuslikumalt töötada, kuulan huviga. tingimusi muuta ei saa, alternatiiviks oleks üldse mitte treenida.

Ja veel – kuna mulle meeldib kohutavalt ujuda siis käin ka korra nädalas basseinis,

kus ujun rinnuli umbes tund aega ja läbin selle ajaga 3 km.

erxs11
    Member

Võiksid kirjutada, mis eesmärgi nimel trenni teed, siis oskab ehk enam soovitusi anda.

Muidu tundub suht loogiline kava olevat

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.