Paluks abi
- This topic has 7 replies, 5 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
tychoon.
-
AutorPostitused
-
juuli 26, 2008 at 6:17 p.l. #14362
Miku18
MemberOleks abi vaja
Nii siis,kuidas saab järgmisi asju ära hoida?
*Naha väljavenimine (Mul on naha peal lillad siledad väljavenimise kohad,suht väga rõvedad asjad)
Kuidas neid saab taastada kui üldsegi saab?
*Väikeste vereoonte lõhkemine,muskli all ,arteri kõrval mitu vere plekki naha all..

Kui midagi jäi arusaamatuks,küsige.
juuli 26, 2008 at 7:13 p.l. #161513trennineiu
MemberNaha väljavenimine? Tegu vist venitusarmide ehk striiadega, tekivad näiteks kaalumuutustest. Olen ise ka nendega hädas, tekkisid puberteedieas, mil kasvasin kiiresti ja oli kaalukõikumisi, puusad, reie ülemised osad ning tagumik neid täis. Algul olid ka lillakad, aegapikku on valgeks ja tuhmimaks tõmmanud, kuid ära ei kao. Hetkel olen ideaalkaalus ning heas vormis, kuid ikkagi striiadega.
Olen lugenud nende kohta, üldiselt ega neist enam lahti saa vist, on olemas küll kreeme, mis nende tekkimiseohtu vähendavad, kuid ära ei kaota. Naistel võivad tekkida ka raseduse ajal.
http://www.derma.ee/articles.php?id=159, siin neist juttu.
Ehk olin abiks;)
juuli 26, 2008 at 7:46 p.l. #161521Miku18
Memberkuule Thanks
juuli 29, 2008 at 12:39 e.l. #161714nextbestsuperstar
Memberkuule Thanks Mees:)eelmise vastaja kasutajanimi oli ”trennineiu” , aga ei no vahet pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 20, 2008 at 9:09 p.l. #163685Miku18
Memberneeed,need venimis armid lähvad juba väga rõvedaks
Kas see on tingitud sellest et liiga kiiresti ja suurte raskustega treenin nagu mulle väideti või siis see jah ,e lihtsalt lihas areneb ja nahk ei veni ning läheb puruks?
august 21, 2008 at 12:01 e.l. #163694AlanBStard
ModeratorKui stressihormooni kortisooli palju veres on siis see hävitab peale lihaste ka nahka (ja aju ja liigeseid jne) nii et nahk hakkab väga kergesti rebenema.
Üldiselt lihtsaid lahendusi pole või pole need kättesaadavad.
august 21, 2008 at 4:37 e.l. #163697Miku18
MemberAga ma olen kuulnud,et mingi beebiõli on olemas? või midagi taolist teeb naha pehmeks,ma ei tea kas proovida
august 21, 2008 at 8:17 e.l. #163729tychoon
MemberAga ma olen kuulnud,et mingi beebiõli on olemas? või midagi taolist teeb naha pehmeks,ma ei tea kas proovidama usun, et ega asi halvemaks ikka sellest ei lähe.
mingit rasedate kreemi soovitati ka siin kusagil.
AutorPostitusedViewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)- You must be logged in to reply to this topic.