Pallimängija taastusjook
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » Pallimängija taastusjook
- This topic has 11 replies, 11 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
Fred Antson.
-
AutorPostitused
-
märts 26, 2006 at 1:55 p.l. #7179
michel
MemberTere!
Küsimus selline, et milline peaks olema taastusjook peale pallimängu? Eesmärk lihtsalt kiiremini taastuda. Palju on soovituslik süsivesikute ja valkude hulk.
märts 26, 2006 at 3:31 p.l. #77458Czar
Membergatorade
märts 26, 2006 at 3:45 p.l. #77460carter
MemberTere!
Kui soovid lihtsalt kiiremat taastumist trennist, siis piisab ainult süsivesikutest, mis kulutatud energiahulga taastama peaksid.
märts 26, 2006 at 4:08 p.l. #77466kame
Moderatoroi pallimängud lõhuvad lihast väga kõvasti eriti kõrge pulsiga aeroobse tõttu – ise tavaliselt peale kossu 30 g valku ja 60 g kiireid süsivesikuid ( puuviljasuhkur )!
peale jõutrenni suuremad kogused!
parimat…
märts 26, 2006 at 5:08 p.l. #77475michel
MemberKui õige mäng on siis jääb asi aeroobsest ikka väga kaugele, puhtalt anaeroobne. Usu mind, olen pulsikell peal mänginud, ja ise ka ei usu aga koguaeg punases. See selleks. Ikkagi huvitaks just see kas siiski on valku ka vaja kokteili sisse ja palju ja milliseid süsivesikuid?
märts 26, 2006 at 5:27 p.l. #77479matu124
MemberKui õige mäng on siis jääb asi aeroobsest ikka väga kaugele, puhtalt anaeroobne. Usu mind, olen pulsikell peal mänginud, ja ise ka ei usu aga koguaeg punases. See selleks. Ikkagi huvitaks just see kas siiski on valku ka vaja kokteili sisse ja palju ja milliseid süsivesikuid?pole see mingi anaaeroobne..
märts 26, 2006 at 5:38 p.l. #77482kaiv
MemberKui õige mäng on siis jääb asi aeroobsest ikka väga kaugele, puhtalt anaeroobne. Usu mind, olen pulsikell peal mänginud, ja ise ka ei usu aga koguaeg punases. See selleks. Ikkagi huvitaks just see kas siiski on valku ka vaja kokteili sisse ja palju ja milliseid süsivesikuid?pole see mingi anaaeroobne..
Kus ta siis ei ole. Sa arvad äkki, et ainult jõusaal anaeroobne?? Kas trenn on aeroobne või anaeroobne, oleneb pulsist!
märts 27, 2006 at 10:43 e.l. #77560Rambo vend
Kus ta siis ei ole. Sa arvad äkki, et ainult jõusaal anaeroobne?? Kas trenn on aeroobne või anaeroobne, oleneb pulsist!
Anaeroobne tsoon ajab ju lihased piimhapet täis, ma küll ei ütleks, et korvpalli mängides eriti piimhapet tekib.
märts 27, 2006 at 11:03 e.l. #77557birra
MemberÜkski pallimängija ei ole nii loll, et hakkaks peale mängu valku jooma
mida peaks palliplatsil tursunud lihastega tegema?
ikka mineraalvett, et soolatase säiliks ja Gatorade tüüpi spordijooki
märts 27, 2006 at 11:44 e.l. #77562Rebane
KeymasterÜkski pallimängija ei ole nii loll, et hakkaks peale mängu valku joomamida peaks palliplatsil tursunud lihastega tegema?
Mees kas sa oled pealuuseest puurida saanud?
Maikujuta ette MIS ala sa seal ülikoolis õppisid aga toitumise koha peal olid sa vist küll eemal ja pidasid mingite teiste tudengitega joomapidu.
VALK kui selline on üks vajalikemaid allikaid lihase taastumiseks. Ja kui lihas läheb valgu nägemisest (rääkimata vel söömisest) kohe paiste, siis ma ei tea kohe midagi öelda.
JAH ka süsivesikuid läheb vaja. AGA ka valku läheb vaja. Intensiivset trenni (ükskõik millist füüsilist) ei paneks inimene vastu ilma valguallikata. Veerpalu ei sõidaks 10’t kilomeetritki ära, kui ta ainult peävast-päeva hernesuppi (ilma lihata, sest valk tapab ja teeb ta ju paksuks) lurbiks sisse ja isehakanud teadjamehi kuulaks.
Kust tulevad müüdid? Üks loll karjub ees, 10 tükki loevad ja räägivad oma 10 sõbrale edasi.
Nii et PALUN, aita noori inimesi ja olen parem vait.
märts 27, 2006 at 12:27 p.l. #77567theONE1
MemberÜkski pallimängija ei ole nii loll, et hakkaks peale mängu valku joomamida peaks palliplatsil tursunud lihastega tegema?
Ju siis on enamus tipptasemel pallureid(erineva pallimängu) lollid sinu arvates. Paljud kasutavad peale aktiivset pallitreeningut nii valku kui ka süsikaid! Igatahes lollina nad ennast vast ei tunne!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2006 at 12:30 p.l. #77568Fred Antson
MemberTaastumise seisukohast peaksid saama 0,4 g valku ja 0,8 g süsivesikuid keha kg kohta segatuna vette 10%-lises kontsentratsioonis.
Kame!Puuviljasuhkur ehk fruktoos on küll lihtsüsivesik,kuid aeglaselt imenduv süsivesik!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.