Skip to main content

Paljuga trenni teha rinnalt.

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Paljuga trenni teha rinnalt.

Viewing 16 post (of 16 total)
  • Autor
    Postitused
    MadisKr
    Member

parem ära tee seda kava, see kava on mõeldud extreemse jõu ja massi suurendamiseks. Staaz võiks vähemalt olla 2 aastat, tehnika peab olema ideaalne, et vigastusi ei tekiks.

1) ainult baasharjutused

2)ja, sest alustasin kergelt

3)kombineeri endale kava vastavalt võimalustele

4)kui tunned et jõuad miks ka mitte rinnale 2x nädalas

Hetkel ma teen seda kava ja olen muutnud harjutusi, sest kogemusi nats juurde tulnud ja asjasdest paremini aru saanud.

1. esmaspäeval trenn rinnalt surumine, hatliga see tõmbamine mis teeb selga Vkujuliseks ja treenib biitsepsit ja siis biitseps)

seljale teen 4×8 rinda surun 5×5 ja biitseps 5×5.

2.Teisipäeval teen jalga selga ja õlga surun kangi seljatagant.. Õlga teen 4×8 kükk 5×5 ja jõutõmme 5×5.. Ma ei oska seda õelda kas see lihast annab seda ei näe kui natuke juurde tulnud on aga ma arvan et on, sest kehakaal on tõusnud.. Aga jõudu tuleb mõnusalt sellega ja jube näljaseks olen läinud peale seda 5×5 kava koguaeg ögin ja kõht ette ei tule lihased ikka paistavad…

3.Kolmapäeval puhkan neljapäeval sama mis esmaspäeval reedel sama mis teisipäeval nv puhkus..

Aga ma ei oska õelda kas suudan iga nädal 2,5kg juurde panna trenniraskuseks nagu artiklis kirjas.. mulle muidu 5×5 kava meeldib..

4.Küsin ka sellest asja kui teen massi seeriat 4×12 kas ma ei saa üldse tugevamaks siis ?

5.Kui teen jõutrenni kas lihas ei kasva? loogiline oleks et natsa ikka kasvab ju ja massi seeriaga tuleb nats jõudu ka ma tõstan ikkagi raskuseid ju .

Viewing 16 post (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.