Paljuga teete biitsepse?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Paljuga teete biitsepse?
- This topic has 83 replies, 34 voices, and was last updated 14 years, 7 months tagasi by
rait83.
-
AutorPostitused
-
aprill 11, 2011 at 7:33 p.l. #296982
Archangel
Memberaprill 11, 2011 at 8:07 p.l. #296995Nesatur
MemberMees küsis, ju et paljuga teised teevad biitsa, et siis teada palju kui rasked hantlid endale osta.
Ta ei öelnud, et vehib päevast päeva ainult biitsa teha.
Ei ole mõtet ise välja mõelda igasugu asju, kui arvate, et loogiliselt juba kõike ette ära oskate teise kohta öelda.
Ja alakaaluline ta ka “ohtlikult” ei ole. 19,4 kõigest indeks.
Küsijale hakatakse koha igasugu muid asju pähe määrima, millest üldse huvitatud ei olda.
Kükk on hea asi, aga küki-jumaldajad, ei pea nüüd nii julma ka panema siin.
aprill 11, 2011 at 8:08 p.l. #296997Spanktastic
Member17,5 kgste hantlitega, vaheldumisi.
Seda ka, et millest selline viha? Kui kulturist teeb jala sirutamist, las ta teeb. Kui jõutõstja teeb kettidega kükke kastilt, las ta teeb. Ühe tegevuse puhul on eelisarenduses lihaskasv, teisel on selleks jõud (loe: mõlemal juhul kasvab lihas, lihtsalt erineva kiirusega). Inimesel on omad eesmärgid, kui temal on selleks esteetilisus, siis temal on savi palju tema või kõrvalt naaber kükki teeb, samas kui mõni teine ei anna elus enne alla, kui tema saab selleks kolliks, kes jõusaali sisenedes seab eesmärgiks jälle kõige rohkem kükkida. Meenutab juba välismaa foorumit, kus iga asja üle vaieldakse – kulturistid vs jõutõstjad, funktsionaalne jõud vs esteetiline lihas, pikad vs lühikesed mehed jnejne.
aprill 11, 2011 at 8:26 p.l. #296999daemonium
MemberKui kulturist teeb jala sirutamist, las ta teeb. Kui jõutõstja teeb kettidega kükke kastilt, las ta teeb. Ühe tegevuse puhul on eelisarenduses lihaskasv, teisel on selleks jõud (loe: mõlemal juhul kasvab lihas, lihtsalt erineva kiirusega).e-ee …
sa ju ikka panid tähele,et me ei räägi mitte jõutõstjast või kulturistist vaid algajast,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2011 at 9:04 p.l. #29700650 A.E.
MemberKa sina võiks minna kükke tegema.Sinu mõõtudega mees vajab eelkõige lihasmassi ja ka jõudu ja paraku kükist paremat harjutust selle jaoks ei ole.Lihtsalt tuleb valida sobiv raskus ja tehnika ära õppida.
Vehkida päevast päeva biitsa teha …
ei ole mitte kõige arukam,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Massi, haha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilmselt olen ma kerge kondiga, sest ma olen oma massiga rahul.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei no tõesti.
aprill 11, 2011 at 9:07 p.l. #29700950 A.E.
MemberAga ei kükk on üks parimaid harjutusi. Ma saan aru sellest ja olen nõus. Lihtsalt, et mul olid halvad kogemused sellega…
Vabandan.
aprill 11, 2011 at 9:26 p.l. #29701150 A.E.
MemberMuidu sa võid kõva tõmbaja olla, aga kui surumisi ei tee, oled ikka üks äbarik. Nõrguke.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õige ehk. Nõustun. Ega surumisega tegelen ka. Lihtsalt, et tavalisi kükke raskusega mitte.
aprill 11, 2011 at 9:41 p.l. #29701250 A.E.
MemberEt kui sa arvad, et siin on tegu mingi l**si vms väljendiga, siis sa eksid sügavalt.Mata enda ego ükskord maha. “Suur” biitseps ei määra mitte midagi. 180 cm ja 63 kilo, sa oled ju ohtlikult alakaaluline.
Kuula ometigi vanemaid inimesi. Kui sa mind ei usu, siis usu vähemalt teisi siinseid kauaegseid olijaid ja tegijaid.
Ja homme täitsa juhuslikult ongi kükitrenn : ).
Haha…sa ei tea kellega vaidled.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma olen juhtunud hispaanias pikka aega elama ja seal see väljend ei tähendanud kunagi head. Ma ei tea, kust sina seda jama inglise keelset juttu kuulsid aga seal kui keegi ikka vihastas, siis võis pidevalt seda sama lauset kuulda. Ja võin kinnitada, et KORDAGI ei tähendanud see midagi positiivset. Rääkimata kõlast. Usu veel mingit juttu.Ja ma ei jahi”suurt” biitsepsi. Lihtsalt praegused raskused neile on haledad. 10kg ikka ei piisa küll. Pikk jutt lühikeseks, mul on kaua uusi hantelid vaja olnud.
No tore! Siis saad oma vihajunni ilusti peast välja kükitada!
aprill 11, 2011 at 10:03 p.l. #29701450 A.E.
MemberMul on tunne, et teemaalgataja võiks parem vinne pigistada, sest iga on selline. Teema iseenesest on juba nõme.Ma mittenõustun. Su tunnetused paistavad väärad ja kasutute omadustega. Teema võib halvasti mõjuda mõnele ja selle pärast ma vabandan. Aga paistab, et ikkagi avasin augu, kuhu igasugust huvitavat infot sisse kukkus. See teema osutus väärt teemaks vähemalt mulle.
aprill 11, 2011 at 10:15 p.l. #29701550 A.E.
MemberSee raskus tundub päris suur. Arvan, et kuulsin “raksu” parempoolselt pildilt kuskilt tegija selja piirkonnast.
Tõesti, see ei tundu hea. Nii suure raskuse kohta…tuleks väiksemast raskusest alustada?
aprill 11, 2011 at 11:01 p.l. #297016Archangel
MemberSee raskus tundub päris suur. Arvan, et kuulsin “raksu” parempoolselt pildilt kuskilt tegija selja piirkonnast.Tõesti, see ei tundu hea. Nii suure raskuse kohta…tuleks väiksemast raskusest alustada?
Kindlasti alustada väiksemate raskustega. Kuid varem või hiljem pead arvatavasti “musta” tehnika siiski appi võtma, kui tahad oma lihaseid kasvule sundida.
Arnold (Schwarzenegger siis pildil, kui sa ei saanud aru) taipas ka mingi hetk, et lihased alluvad hästi suurtele raskustele. Ning kahjuks ei suuda me puhta tehnikaga lihasest alati maksimumi välja võluda. Et see kõige-kõige-kõigem välja pigistada, tulebki vahest kasutada raskusi mis on põhimõtteliselt sinu jõuvarudest väljaspool, kuid mida on siiski võimalik “mustalt” tehes ära teha.
Mis seljasse puutub, siis ei ole hullu midagi. (näed, et tõstevöö on samuti Arniel peal) Kui keha on ühtlaselt treenitud siis kannatab selle biitsakangi raskuse vabalt ära. Sa param klassikalise tõstmise pilte ära vaata, kus peakohal on 200kg ning selg veelgi rängema pinge all.
Ehk treeni biitsa nagu saad – kangiga ka kindlasti kui võimalus on ning kui tunned, et lihas ei arene enam nii kiiresti või lihtsalt ei kipu enam raskused kuidagi ülespoole liikuma – siis võta kindlasti need musta tehnikaga harjutused kavva. Kindlasti tuleb jälgida ohutusreegleid – aga ma usun, et sa mõistad ise ka, et niisama ehku peale ei ole mõtet suurte raskustega mängida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise viskasin ligemale 2cm biitsale mõne kuuga juurde peale seda kui hakkasin suurte raskuste ning musta tehnikaga justnimelt seda harjutust tegema. Ning pean tunnistama, et biitseps on kahtlemata minu keha kõige parem lihas visuaalselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2011 at 12:44 p.l. #297058Spanktastic
Membere-ee …sa ju ikka panid tähele,et me ei räägi mitte jõutõstjast või kulturistist vaid algajast,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Panin. Vihjasin oma tekstis sellele, et kui tema eesmärgiks on maksimaalne lihaskasv ja mitte niivõrd see fakt, kui palju ta kükib, siis miks peaks ta midagi (uurimuste kohaselt) vähemefektiivset tegema lihaskasvuks? Ta saaks teha edukalt jala sirutamist ja jalapressi ning nendega omale pakud alla ehitada nähes tunduvalt vähem aega (puhkepausid lühemad), seega miks minna ringiga, kui saab ka otse.
aprill 12, 2011 at 12:52 p.l. #297062matjusm
MemberPanin. Vihjasin oma tekstis sellele, et kui tema eesmärgiks on maksimaalne lihaskasv ja mitte niivõrd see fakt, kui palju ta kükib, siis miks peaks ta midagi (uurimuste kohaselt) vähemefektiivset tegema lihaskasvuks? Ta saaks teha edukalt jala sirutamist ja jalapressi ning nendega omale pakud alla ehitada nähes tunduvalt vähem aega (puhkepausid lühemad), seega miks minna ringiga, kui saab ka otse.Kas sa ehk jagaksid neid uurimusi mis väidavad et jalasirutus ja jalapress on on paremad “pakkude alla ehitajad” kui kükid? Minu meelest on igasugustel jõusportlastel ikka väga hea jalalihaste areng.
Küki eelis on ka see et erinevalt masinatest on ta kogukeha harjutus ja seega sa treenid seda tehes rohkemat kui ainult jalgu.
aprill 12, 2011 at 4:19 p.l. #297107daemonium
MemberPanin. Vihjasin oma tekstis sellele, et kui tema eesmärgiks on maksimaalne lihaskasv ja mitte niivõrd see fakt, kui palju ta kükib, siis miks peaks ta midagi (uurimuste kohaselt) vähemefektiivset tegema lihaskasvuks? Ta saaks teha edukalt jala sirutamist ja jalapressi ning nendega omale pakud alla ehitada nähes tunduvalt vähem aega (puhkepausid lühemad), seega miks minna ringiga, kui saab ka otse.Ka mina tahaks kangesti taolisi uurimusi näha.
btw …
kas ma olen väga paranoiline,kui väidan,et küki vastu võitlevad valdavalt need,kel on selle harjutusega probleeme elik kelle jalad on lihtsalt nõrgad,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2011 at 5:33 p.l. #297124priit002
MemberSoovitaks biitsepsi treenimiseks selle ära vaadata.Äkki muutuvad need 10 kilosed antlid jälle armsaks! Hoiad raha ka kokku ja siis saad üks hetk midagi suuremat soetada!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.