Paljud teist solaaariumis käivad.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Paljud teist solaaariumis käivad.
- This topic has 95 replies, 55 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
emmimees.
-
AutorPostitused
-
juuni 2, 2009 at 4:18 e.l. #199493
Beljo
MemberNärige porgandit, beeta-karoteen annab jumet juurde küll. Tiba oranzikas on, aga asi seegi. Solaariumi peaks minema küll, rahast on natuke kahju, eriti praeguses majandusolukorras aga nahale mõjub hästi praegusel pimedal ajal, võtab aknet vähemaks jne.Solaarium ei ravi aknet. Ja ei tee seda vähemaks, pigem hullemaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 2, 2009 at 5:31 e.l. #199500sass01
MemberRavib küll, kuna isegi paljud nahaarstid soovitavad solaariumis käija akne puhul,
isegi on aknele selline nagu “UV ravi” olemas.
juuni 2, 2009 at 5:45 e.l. #199501Beljo
MemberRavib küll, kuna isegi paljud nahaarstid soovitavad solaariumis käija akne puhul,isegi on aknele selline nagu “UV ravi” olemas.
http://www.solaarium.ee/index.php?sisu=nou…mp;id=12#vastus
Kuid mõnedel raskematel akne juhtudel avaldab päikesekiirgus hoopis vastupidist mõju: akne reageerib valgusele ja läheb hullemaks. Kui teil on kahtlusi, pidage alati nõu oma arstiga, ärge kunagi eksperimenteerige omapäi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 2, 2009 at 6:13 e.l. #199502Micmoc
MemberOlen korra käinud, kuna enne kui Egiptuse reisi läksin. Soovitati, et minge, siis tugeva päikese käes ei põle ära. Mingit kasu sellest küll ei olnud, sest peale poolt tundi päevitamist olin ma üleni punane ja ülejäänud reisi pidin dressipluusiga käima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 2, 2009 at 6:23 e.l. #199503Beljo
MemberOlen korra käinud, kuna enne kui Egiptuse reisi läksin. Soovitati, et minge, siis tugeva päikese käes ei põle ära. Mingit kasu sellest küll ei olnud, sest peale poolt tundi päevitamist olin ma üleni punane ja ülejäänud reisi pidin dressipluusiga käima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naha tüüp Erüteem (punetus) Päevitus
I Alati tekib põletus Ei päevitu kunagi
II Alati tekib põletus Päevitub harva
III Põletus tekib harva Päevitub hästi
IV Põletust ei teki kunagi Päevitub väga hõlpsasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 2, 2009 at 7:19 e.l. #199513Micmoc
MemberNaha tüüp Erüteem (punetus) PäevitusI Alati tekib põletus Ei päevitu kunagi
II Alati tekib põletus Päevitub harva
III Põletus tekib harva Päevitub hästi
IV Põletust ei teki kunagi Päevitub väga hõlpsasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pakuks endale III, sest päike hakkab ilusti peale, aga unustan õigel ajal riided selga panna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 2, 2009 at 8:02 e.l. #199517tarmzz
MemberNüüd suvel võib sul sellega maha müümisega natuke raskusi tekkida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea, tööinimesed väga rannas passida ei jõua ja ilusad ilmad ei pruugi ka nädalavahetustele sattuda..
Pealegi – paljud ei lähe enne randa, kui neil natuke jumet peal pole.
juuni 2, 2009 at 8:05 e.l. #199518vend vähk
ModeratorMina käin põhiliselt võistluseelsel ajal, et saaks normaalse “krundi” alla ning laval ei olek väga laiguline. Loomulikult solaarium ka kuivatab ning hoiab naha korras kui mõistlikult käia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 2, 2009 at 8:15 e.l. #199522Kustamees
Memberei ole kunagi käinud, aga huvi on olemas
kui aega saan, siis käin kunagi ära
juuni 2, 2009 at 5:12 p.l. #199608jorsik
Memberhttp://www.solaarium.ee/index.php?sisu=nou…mp;id=12#vastusKuid mõnedel raskematel akne juhtudel avaldab päikesekiirgus hoopis vastupidist mõju: akne reageerib valgusele ja läheb hullemaks. Kui teil on kahtlusi, pidage alati nõu oma arstiga, ärge kunagi eksperimenteerige omapäi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MÕNEDEL RASKEMATEL juhtudel ei = solaarium ei ravi aknet, ok?
juuni 2, 2009 at 5:14 p.l. #199609PumaZ
MemberSolaarium ei paranda aknet, vaid seda ei ole pruunika naha alt nii hästi enqam näha,.
juuni 2, 2009 at 6:12 p.l. #199616-arx-
Memberei näe väga mõtet, ja suvi juba käes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuigi jah naistele ju meeldivad pruunid armandod ja alonsod nagu seebikates
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 22, 2010 at 8:15 e.l. #258237Arx07
MemberKas solaariumis kõlbab käia peale jõutrenni? Sauna ei soovitata üle 5 minutiks minna(ma ei tea mis puhul, aga siin olen korduvalt lugenud seda), et kas solaariumiga sama teema?
veebruar 22, 2010 at 8:18 e.l. #258242kimmel
MemberKas solaariumis kõlbab käia peale jõutrenni? Sauna ei soovitata üle 5 minutiks minna(ma ei tea mis puhul, aga siin olen korduvalt lugenud seda), et kas solaariumiga sama teema?MIks ei tohiks minna?Enamus sollides nii hea ventilatsioon,et ei hakka isegi palav.
veebruar 22, 2010 at 8:19 e.l. #258243Jarmo Oberst
MemberKas solaariumis kõlbab käia peale jõutrenni? Sauna ei soovitata üle 5 minutiks minna(ma ei tea mis puhul, aga siin olen korduvalt lugenud seda), et kas solaariumiga sama teema?Ma küsiks vastu, et miks sa peaksid peale jõutrenni solaariumisse minema ?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.