Paljud teist solaaariumis käivad.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Paljud teist solaaariumis käivad.
- This topic has 95 replies, 55 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
emmimees.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 14, 2009 at 6:13 p.l. #179682
vanatomm
Membermina käin kuus 2-3x ja pedena ka ennast ei tunne
jaanuar 14, 2009 at 6:40 p.l. #179690Anonüümne
GuestAasta- poolteist käisin suht tihti solaariumis, läksin tegelikult hoopis eesmärgiga nahk korda saada- mind lapsest saati igasugu nahapõletikud kimbutanud. Nahk nüüd ilus ja puhas- ainult keha peale olen lasknud- nägu ja kael kaetud rätikuga. Viimasel ajal olen vaid kord kuus käinud, tegelikult ei tahaks enam üldse käia- ei taha noorelt kortsu minna
Loodan, et kui enam solaariumis ei käi, siis nahahajamad tagasi ei tule(kasutan häid nahahooldusvahendeid). Jume säilitamiseks peaks ilmselt aeg- ajalt mingeid isepruunistuvaid kreeme kasutama, kuid kahjuks enamus neist jäävad ebaloomulikud ja on koleda lõhnaga. Kui keegi mõnda head kreemi teab, siis andku teada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Nivealt on hea kergelt päevitava efektiga ja trimmiv kreem. Lõhn meenutab kergelt maasikat või melonit (minu arust).
jaanuar 14, 2009 at 9:26 p.l. #179730xerox
Memberon mingi vahe ka erinevate solaariumite kvaliteedi vahel,või mis hind on norm..näiteks 6kr minut.Teaks kuhu edaspidi minna siis.
jaanuar 14, 2009 at 9:55 p.l. #179738p2rdik
MemberEi saa mitte vaikki olla. Soovitan lingi alt vaadata lehekülje paremas seljas oleva video läbi, milles räägitakse päikese ja solaariumiga kaasnevatest ohtudest. Ma olin ka võitmatu, kuniks diagnoositi…
jaanuar 15, 2009 at 6:13 e.l. #179746Aile
MemberEi saa mitte vaikki olla. Soovitan lingi alt vaadata lehekülje paremas seljas oleva video läbi, milles räägitakse päikese ja solaariumiga kaasnevatest ohtudest. Ma olin ka võitmatu, kuniks diagnoositi…Kui ma leian m6ne hea lingi, siis ma n2itan teile…
Hetkel vaid oma s6nadega, et ei maksa minna ameerikalikku rada st kalduda 22rmusest 22rmusesse.
Melanoom… Kui teil on soodumus, siis p2ikese n8 kuritarvitamine soodustab selle arengut. Ei ole miskitpidi t6estatud, et p2ike seda tekitab… Samas on olemas palju erinevaid kasvajaliike ja enamust neist soodustab justnimelt v2hene p2ikesepaiste st vitamiin D puudus.
2rge kartke loodust enda ymber, kartke iseennast…oma riskik2itumist. Enese 2rak6rvetamine on ka yks riskik2itumisi.
jaanuar 15, 2009 at 8:37 e.l. #179761marjasha
MemberKui mees käib solaariumis(mitte ravi eesmärgil), oleme ausad see natuke veider, või ütleme kohe välja, et suht pede.Naised käivad, kerge jume eesmärgil, siis see normaalne, aga sellest tekib paljudel sõltuvus: tahavad aina pruunimaks ja pruunimaks. Lõpuks ollakse rõvedad grillkanad valmis.
Mul üks tuttav rääkis, et talle oli nahaarst rääkinud, et solaarium ei aita eriti midagi, vaid see väga ajutine lahendus ainult.
Tean mehi, kes käivad solaariumis, kuna nahaarst on seda soovitanud (teatud akne vormi puhul ). Teisi mehi nad küll ihara pilguga ei piilu
jaanuar 15, 2009 at 8:48 e.l. #179762marjasha
MemberNivealt on hea kergelt päevitava efektiga ja trimmiv kreem. Lõhn meenutab kergelt maasikat või melonit (minu arust).See lõhn võib ju siis hea olla, kui kreem pudelis on, aga kui nahale kannad ja mõjuma hakkab, kas ka siis samamoodi lõhnab?
jaanuar 16, 2009 at 10:56 e.l. #179956KennyLumiste
MemberKui mees käib solaariumis(mitte ravi eesmärgil), oleme ausad see natuke veider, või ütleme kohe välja, et suht pede.Räägitakse, et patsiga poiss on nokuga tüdruk.
Võta nüüd kinni kumb õigem jutt on…
Tean mehi, kes käivad solaariumis, kuna nahaarst on seda soovitanud (teatud akne vormi puhul ).Nii see on ja suvel võiks rannas päevitamas ka käia, siis talvel tervis parem.
jaanuar 16, 2009 at 11:03 e.l. #179959builder
Memberelus pole käinud.voibolla plaanis ka minna.noh suvel ei ole aega küll rannas logeleda
jaanuar 16, 2009 at 12:48 p.l. #179981Pjoonas
MemberKord nädalas saab ikka käidud
jaanuar 16, 2009 at 7:55 p.l. #180044jorsik
MemberNärige porgandit, beeta-karoteen annab jumet juurde küll. Tiba oranzikas on, aga asi seegi. Solaariumi peaks minema küll, rahast on natuke kahju, eriti praeguses majandusolukorras aga nahale mõjub hästi praegusel pimedal ajal, võtab aknet vähemaks jne.
jaanuar 16, 2009 at 8:15 p.l. #180052Peyote
Memberhui käin ju
juuni 1, 2009 at 9:25 p.l. #199481Kask
MemberMa arvan, et paljud kes ei käi mõtlevad, et peaks minema, lihtaslt kui selline küsitlus tuleb, siis tahad ikka ,,kõva mees” olla ja ütled, et need kes käivad on peded.
Ma vist ei teagi inimesi kes tahaksid lumivalged olla.
juuni 1, 2009 at 9:48 p.l. #199483PumaZ
MemberMul on solaariumi kinkekaart neljasaja krooni eest kavatsen maha müüa sain ise yhekorra k2idud ei meeldi.
juuni 1, 2009 at 9:57 p.l. #199484noPAINnoGAIN
MemberMul on solaariumi kinkekaart neljasaja krooni eest kavatsen maha müüa sain ise yhekorra k2idud ei meeldi.Nüüd suvel võib sul sellega maha müümisega natuke raskusi tekkida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.