Paljud teist solaaariumis käivad.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Paljud teist solaaariumis käivad.
- This topic has 95 replies, 55 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
emmimees.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 14, 2009 at 11:23 e.l. #179619
marjasha
Membervananemise vastu aitab ta jeee…V6tke D vitamiini, kui loomulikult p2evitada ei saa.
Aile, kas D vitamiini söömine täiesti ilma päevitamiseta annab jumet juurde? Kui nii, siis hakkaksin kindlasti tarvitama
jaanuar 14, 2009 at 11:32 e.l. #179623erik182
Memberoleks siis huvitav teada paljud teist solaariumis käivad ja kui tihti.vanasti käisid seal ainult naised enamasti,aga nüüd …..vahest satun küll sinna
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mingi kord nädalas kindlasti.enamus korrad kui käin siis saan tasuta “kunstpäikest” võetud
jaanuar 14, 2009 at 11:44 e.l. #179625xerox
MemberTule taevas appi, kus kurjal infolehel see veel kirjas on, et solaarium naha vananemise vastu aitaks? Kui see nii oleks, siis ma vist solaariumis ainult istukski . Selleks, et korralik jume peale saada, peaks käima paari päeva tagant 7- 10 korda, kindlasti tuleb kasuks korralik solaariumikreemi kasutamine. See, kui jumekaks keegi läheb, oleneb nahatüübist, mina näiteks väga tumedaks ei lähegi- selline ilus kuldpruun jume tuleb. Muidugi mõned neiukesed kasutavad kes teab mis porgandiekstraktiga kreeme, mis naha oranzikaks teeb ja see küll ilus pole. Kindlasti peaks ettevaatlik olema, et ennast liiga ära ei kärsataks, sellepärast ei tohikski kuuri ajal iga päev päevitada- 48 tundi peaks ikka vahel olema. Tüdrukud, kes solaariumis töötavad, on enamus väga kompetentsed ja oskavad vastavalt nahatüübile soovitada, mis tugevusega kabiini inimene kasutama peaks ja kui palju.
Kahjuks netis pole seda infolehte üleval, ega ma ise välja ei mõelnud seda.Solaarium asub jõusaalis, seega hea peale trenni minna.
jaanuar 14, 2009 at 11:46 e.l. #179626inside14
MemberEi ole kordagi käinud, lähitulevikus pole plaani ka. Suvisest päikesest piisab mulle, samas ega ma väga oluliseks omale ei olegi teinud seda, kui tõmmu ma olen, olen see kes olen. Samas ma olen kuulnud, et ma pidavat olemagi natuke tumedam kui paljud teised, seega vbl polegi vaja nii väga solaariumis küpseda. Aga see on küll õige, mida siin ees pool ka mainiti, et nahale teatud olukorras ja teatud koguses on kasulik. Aknele mõjub päike päris hästi suvel, samas ka jume hajutab. Päivitan ka üldjuhul eesmärgiga, et natuke nahka parandada ja lõõgastuda, jume on vaid boonuseks!
jaanuar 14, 2009 at 12:03 p.l. #179632marjasha
MemberKahjuks netis pole seda infolehte üleval, ega ma ise välja ei mõelnud seda.Solaarium asub jõusaalis, seega hea peale trenni minna.
Ega ma arvanudi, et Sa selle ise välja mõtlesid
jaanuar 14, 2009 at 12:16 p.l. #179634joey
MemberKord kuus saab ikka käidud.
jaanuar 14, 2009 at 12:46 p.l. #179637Aile
MemberAile, kas D vitamiini söömine täiesti ilma päevitamiseta annab jumet juurde? Kui nii, siis hakkaksin kindlasti tarvitama
Jumet kahjuks ei anna
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kyll oleks tore…P2evitamine on parim v6imalus saada vit D. Kui p2evitada ei ole v6imalik… siis palju olulisem “jumest” on meie vit D puudus…googeldage vit D.
jaanuar 14, 2009 at 1:12 p.l. #179638Aile
MemberKahjuks netis pole seda infolehte üleval, ega ma ise välja ei mõelnud seda.Solaarium asub jõusaalis, seega hea peale trenni minna.Ega ma arvanudi, et Sa selle ise välja mõtlesid
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>V6ibolla nad tahtsid ytelda, et p2rast solaariumi te n2ete v2lja “nooruslikult jumekas”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>V2iksed trikid, v2iksed nipid…tram-ta- tadaa
jaanuar 14, 2009 at 2:40 p.l. #179651jaanuar 14, 2009 at 4:00 p.l. #179658asdfghjkl
MemberKas inimesel, kellel on väga suur osa kehapinnast tätoveeritud, on tõenäoliselt D-vitamiini vaeguses ja peaks toiduga rohkem d-vitamiini saama kui tätoveerimata inimene?
(Saan aru, et D-vitamiini luuakse kehapinnal nahas, kui valgus langeb nahale. Tätoveeritud inimesel aga nahk ilmselt ei suuda D-vitamiini loomisega tegelda. Lisaks nahas oleva D-vitamiini loomise mehhanismi saab ka juba valmiskujul D-vitamiini inimene toidu(lisandi)st, seda süies nagu ma aru saan, seega, peaks tätoveeritud inimene rohkem sööma D-vitamiini, kuna tema nahk ei suuda D-vitamiini sünteesida erinevalt tätoveerimata inimesega, või vähe tätoveeritud inimesega. Et kuidas selle tätoveerimsiega on, kas see soodustab D-vitamiini vaegust?)
jaanuar 14, 2009 at 4:30 p.l. #179663QWE8
MemberKui mees käib solaariumis(mitte ravi eesmärgil), oleme ausad see natuke veider, või ütleme kohe välja, et suht pede.
Naised käivad, kerge jume eesmärgil, siis see normaalne, aga sellest tekib paljudel sõltuvus: tahavad aina pruunimaks ja pruunimaks. Lõpuks ollakse rõvedad grillkanad valmis.
Mul üks tuttav rääkis, et talle oli nahaarst rääkinud, et solaarium ei aita eriti midagi, vaid see väga ajutine lahendus ainult.
jaanuar 14, 2009 at 4:45 p.l. #179667stumpa
MemberKui mees käib solaariumis(mitte ravi eesmärgil), oleme ausad see natuke veider, või ütleme kohe välja, et suht pede.1 õige eesti mees on valge, karvane ja haiseb!!!
jaanuar 14, 2009 at 4:46 p.l. #179668tarmzz
MemberKui mees käib solaariumis(mitte ravi eesmärgil), oleme ausad see natuke veider, või ütleme kohe välja, et suht pede.Sul on lihtsalt aegunud arusaamad asjadest.
jaanuar 14, 2009 at 4:49 p.l. #179671noPAINnoGAIN
MemberKui mees käib solaariumis(mitte ravi eesmärgil), oleme ausad see natuke veider, või ütleme kohe välja, et suht pede.Äkki oled hoopis sina pede ?
jaanuar 14, 2009 at 5:03 p.l. #179673Aile
MemberKas inimesel, kellel on väga suur osa kehapinnast tätoveeritud, on tõenäoliselt D-vitamiini vaeguses ja peaks toiduga rohkem d-vitamiini saama kui tätoveerimata inimene?(Saan aru, et D-vitamiini luuakse kehapinnal nahas, kui valgus langeb nahale. Tätoveeritud inimesel aga nahk ilmselt ei suuda D-vitamiini loomisega tegelda. Lisaks nahas oleva D-vitamiini loomise mehhanismi saab ka juba valmiskujul D-vitamiini inimene toidu(lisandi)st, seda süies nagu ma aru saan, seega, peaks tätoveeritud inimene rohkem sööma D-vitamiini, kuna tema nahk ei suuda D-vitamiini sünteesida erinevalt tätoveerimata inimesega, või vähe tätoveeritud inimesega. Et kuidas selle tätoveerimsiega on, kas see soodustab D-vitamiini vaegust?)
Et saada vajalik kogus D vitamiini, peaks olema vaba pinda v2hemalt 40 %.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.