Skip to main content

Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Viewing 15 posts - 571 through 585 (of 707 total)
  • Autor
    Postitused
    Kadri
    Member

Sina oled vist ikka ka vend vähki armunud.

Katrin
    Member

vend vähile järjekordse tähtpäeva puhul ja veel midagi…

Linda
    Member

Palju õnne ja tugevat tahtejõudu vend vähile naisfännidelt. Millal on võimalik omale soetada vend vähi postrit?

Anonüümne
    Guest

Palju õnne sünnipäevaks, Vend Vähk!

sam
    Member

õnnitlused vähjale.

Viljar
    Member

suured önnitlused selele kuulsale vennale vähile. On ikka ilus pilt kül seal vennal vähil muskliga. Mina jätan joomise ka maha. Varsti algab einatöö

Anneli
    Member

Küll on siin ikka huvitavaid inimesi kogunenud. Kõik suured Vend Vähi fännid ja armastajad. Paljud teist üldse vend vähki treenimas näinud on? Ega teda vist teistes klubides ei näe kui ainult Reval-Spordis. Aga posteri võiksid välja lasta küll. Selline kelmikas pilt.

madis
    Member

Kas tõesti jub aasta möödas vend vähi fänniklubi tegevuse algusest, ehk siis peategelase juubelist?Viimase aastaga on mees saanud hakkama paljude edusammudega. On ta ju tulnud lõppkokkuvõttes kahe viimase Eesti suurvõistluse esimeseks omas kaalus. Samuti on ta ka juba naisemees. Tegelikult mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. Mind huvitab hoopis see, kas vend vähk tegutseb ka personaaltreenerina? Ma tean, et paari inimese treenimisega on ta ka otseselt tegelenud, aga mul puudub ülevaade, mis asjaoludel ta neid treenis. Vend vähk! Kui sa minu kirja näed,siis palun saada kindlasti vastus. Kas sa treenid ka naisterahvaid? Sinu enda küsimusele nendest toidulisanditest ei ole mina kahjuks pädev vastama, loodan et ei pahanda.

Caroline
    Member

selle inimese vastu (vv) tekkinud suurem sümpaatia. Toimetus! Võiksite siia välja panna ka Eesti tippkulturistide infolehekülje, kus oleks ära toodud nende individuaaltreeningute hinnakiri ja kontakt. Kasvõi e-maili aadress. Palavad õnnitlused sünnipäevalapsele.

Daisy
    Member

hulluks läind! Aga mina ainult õnnitlen.

Aksel F
    Member

Kas just vend vähki, aga kindlasti kedagi Eesti tipptegijatest. Õnnitlused vend vähile ka.

Viljar
    Member

Meie vend vähk?Kas suvepuhkus väi!?Maast lahti ja pommi tirima!

ix
    Member

Jõudu ja jaksu Vend Vähile. Üle aasta on saanud fännid, sõbrad siin Imrele moraalseks toeks olla, kuid mina sain sellega alles nüüd hakkama ja usun, et foorum jätkub – olgu sellel ükskõik kui palju kommentaare …

vend vähk
    Moderator

Igasugune moraalne toetus on praegu teretulnud! Rasked ajad…

Stella
    Member

Sattusin siia võib öelda juhuslikult. Tean vend vähki ainult väga väikese aja, aga see mees on nii suurt fänniklubi väärt! Jah, Tallinna linn jääb peagi sellest imelisest mehest ilma, aga elu on üllatusi täis nagu ta ise ütleb. Palju edu talle tema tundmatus tulevikus! Stella

Viewing 15 posts - 571 through 585 (of 707 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.