Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!
- This topic has 706 replies, 147 voices, and was last updated 14 years, 7 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
aprill 24, 2003 at 10:06 e.l. #30363
Monika
MemberJa soovime vend vähki varsti jälle laval näha!Vähk on parim!
aprill 24, 2003 at 1:16 p.l. #30364Kadri
MemberLoodan, et mitte. Kuidas selle esimese kohaga siis on? Kas vv sai sügisel esimese või teise koha? Sama küsimus selle viimas võistluse kohta, aga seda saame teada alles peale paarinädala pikkust ootamist. Loodan, et seekordne võidumees ei tule siia toksima, et isvinite, jaa ne snal…(eesti keeles: vabandage, ma ei teadnud…)
aprill 25, 2003 at 12:07 p.l. #30365M.M.
MemberKui sa mind silmas pidasid, siis oli sügisene kommentaar – seletus ja hoiatus praegustele ja eelkõige tulevastele võistlejatele, et praeguse aja toidulisandid võivad dopingu proovis näidata positiivset tulemust. Ja ma ei ole kellegi ees vabandanud. Vabandama peaksid hoopis need müüjad, kes keelatuid aineid sisaldavaid toidulisandeid müüvad.
aprill 25, 2003 at 6:40 p.l. #30366tt
MemberKui kulturismis jagataks kohti selle järgi kui palju keegi järjest võistleb, siis esikoha saavutaks Imre Vähi. Aga kahjuks…
aprill 28, 2003 at 6:24 e.l. #30367madis
Membervist kõigist viimastest võistlustest osa võtnud, aga tema tuli ju ka alati absoluutseks parimaks.Vend vähk võiks saada mingi suuremat sorti lohutusauhinna. Ootame dopingutulemusi.
aprill 28, 2003 at 6:58 e.l. #30368Ott Kiivikas
MemberTõenäoliselt võistlusvorme viimase 10 aasta jooksul on teinud Kalmus, see et ta ei ole paaril korral osalenud Eesti võistlustel olude sunnil, aga niipalju kui mina mäletan on ta teinud võistlusvormi 1993a. sügisest saati iga kevad ja sügis, see on esimene kevad 10 aasta jooksul kui ta võistlused vahele jätab.
aprill 28, 2003 at 11:40 e.l. #30369muc
Memberniiet vaadake ja mõelge järgi, kes siin see kõige kõvem mees on…
aprill 28, 2003 at 12:17 p.l. #30370tt
MemberKõvem mees on siiski see, kes võidab. Kunagi võistles üks Babintsevi nimeline noormees, kes võitis siis kui oli üksi kaalukategoorias. Kui oli rohkem võistlejaid siis nii head tulemust ei tulnud.
aprill 30, 2003 at 12:11 p.l. #30371madis
Member… kõige kõvema mehe küsimus.Minu jaoks on kõige kõvemad mehed Ott, vend vähk ja Kalmus!
aprill 30, 2003 at 12:42 p.l. #30372Katrin
MemberVend vähk on nendest kolmest mehest kõige kobedam! Õnnitlused…
aprill 30, 2003 at 12:44 p.l. #30373sigrid
Membersee vend vähk:)
mai 2, 2003 at 5:36 e.l. #30375sam
MemberMees on ikka tegija küll
mai 2, 2003 at 1:34 p.l. #30374Camille
MemberAusalt, ma kirjutan siin amazones esimest korda ja valisin oma “esietenduseks” just selle vend vähi teema.Tegelikult on nii, et kui kellestki või millestki pikalt räägitakse, siis ka kõrvaltvaatajaid hakkab asi ajajooksul huvitama.Olen nõus siin figureerivate naisfännidega, et see vend vähk on tõesti üks kobe meesterahvas. Oma salaunelmaid meist keegi vaevalt siin avalikult välja toob, aga…Loodan südamest, et see vend v abikaasa ei mõista selliseid salapäraseid austajannasid hukka, aga tema lohutuseks võib ju lisada, et eks on Mr Kiivikase ja Kalmuse elukaaslastel samad mured ja tähelepanekud.Minu jutu mõte on tegelt hoopis see, et Eestis on selliseid ilusa kehaga noormehi järjest vähem, sest noored on asendanud jõusaali arvutiga. Kõige masendavam on pilt suvel rannas, kus selliseid muskulatuurseid kehasid pead tikutulega taga ajama.Poisid, tehke trenni!
mai 3, 2003 at 9:02 e.l. #30376Viljar
MemberPalju hullem jama on sis kui traktor puru vöi lehm tiine.Maameeste vöit!
mai 3, 2003 at 10:28 e.l. #30377mr.muscle
MemberMa ausalt esimest korda vastan sulle.
Siin foorumis vaevalt, et pead poisse trenni ajama. Usun, et valdav enamus siin käiatest on treenitud kehaga või vähemalt tegelevad selle nimel.
Ja jah mis seal salata. Varsti tõesti suvi tulekul. Kui naised kah trenni viitsiks teha siis oleks ehk rannas poole rohkem ruumi ja tikutulega oleks vaadata neid ainus võimalus, sest nad ju varjutavad päikesevalguse…
Aga noh see selleks
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.