Skip to main content

Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Viewing 15 posts - 541 through 555 (of 707 total)
  • Autor
    Postitused
    Monika
    Member

Ja soovime vend vähki varsti jälle laval näha!Vähk on parim!

Kadri
    Member

Loodan, et mitte. Kuidas selle esimese kohaga siis on? Kas vv sai sügisel esimese või teise koha? Sama küsimus selle viimas võistluse kohta, aga seda saame teada alles peale paarinädala pikkust ootamist. Loodan, et seekordne võidumees ei tule siia toksima, et isvinite, jaa ne snal…(eesti keeles: vabandage, ma ei teadnud…)

M.M.
    Member

Kui sa mind silmas pidasid, siis oli sügisene kommentaar – seletus ja hoiatus praegustele ja eelkõige tulevastele võistlejatele, et praeguse aja toidulisandid võivad dopingu proovis näidata positiivset tulemust. Ja ma ei ole kellegi ees vabandanud. Vabandama peaksid hoopis need müüjad, kes keelatuid aineid sisaldavaid toidulisandeid müüvad.

tt
    Member

Kui kulturismis jagataks kohti selle järgi kui palju keegi järjest võistleb, siis esikoha saavutaks Imre Vähi. Aga kahjuks…

madis
    Member

vist kõigist viimastest võistlustest osa võtnud, aga tema tuli ju ka alati absoluutseks parimaks.Vend vähk võiks saada mingi suuremat sorti lohutusauhinna. Ootame dopingutulemusi.

Ott Kiivikas
    Member

Tõenäoliselt võistlusvorme viimase 10 aasta jooksul on teinud Kalmus, see et ta ei ole paaril korral osalenud Eesti võistlustel olude sunnil, aga niipalju kui mina mäletan on ta teinud võistlusvormi 1993a. sügisest saati iga kevad ja sügis, see on esimene kevad 10 aasta jooksul kui ta võistlused vahele jätab.

muc
    Member

niiet vaadake ja mõelge järgi, kes siin see kõige kõvem mees on…

tt
    Member

Kõvem mees on siiski see, kes võidab. Kunagi võistles üks Babintsevi nimeline noormees, kes võitis siis kui oli üksi kaalukategoorias. Kui oli rohkem võistlejaid siis nii head tulemust ei tulnud.

madis
    Member

… kõige kõvema mehe küsimus.Minu jaoks on kõige kõvemad mehed Ott, vend vähk ja Kalmus!

Katrin
    Member

Vend vähk on nendest kolmest mehest kõige kobedam! Õnnitlused…

sigrid
    Member

see vend vähk:)

sam
    Member

Mees on ikka tegija küll

Camille
    Member

Ausalt, ma kirjutan siin amazones esimest korda ja valisin oma “esietenduseks” just selle vend vähi teema.Tegelikult on nii, et kui kellestki või millestki pikalt räägitakse, siis ka kõrvaltvaatajaid hakkab asi ajajooksul huvitama.Olen nõus siin figureerivate naisfännidega, et see vend vähk on tõesti üks kobe meesterahvas. Oma salaunelmaid meist keegi vaevalt siin avalikult välja toob, aga…Loodan südamest, et see vend v abikaasa ei mõista selliseid salapäraseid austajannasid hukka, aga tema lohutuseks võib ju lisada, et eks on Mr Kiivikase ja Kalmuse elukaaslastel samad mured ja tähelepanekud.Minu jutu mõte on tegelt hoopis see, et Eestis on selliseid ilusa kehaga noormehi järjest vähem, sest noored on asendanud jõusaali arvutiga. Kõige masendavam on pilt suvel rannas, kus selliseid muskulatuurseid kehasid pead tikutulega taga ajama.Poisid, tehke trenni!

Viljar
    Member

Palju hullem jama on sis kui traktor puru vöi lehm tiine.Maameeste vöit!

mr.muscle
    Member

Ma ausalt esimest korda vastan sulle.

Siin foorumis vaevalt, et pead poisse trenni ajama. Usun, et valdav enamus siin käiatest on treenitud kehaga või vähemalt tegelevad selle nimel.

Ja jah mis seal salata. Varsti tõesti suvi tulekul. Kui naised kah trenni viitsiks teha siis oleks ehk rannas poole rohkem ruumi ja tikutulega oleks vaadata neid ainus võimalus, sest nad ju varjutavad päikesevalguse…

Aga noh see selleks

Viewing 15 posts - 541 through 555 (of 707 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.