Esmalt täname abikaasaga kõiki õnnitluste ja heade soovide eest. Jah, peab tunnistama, et paljude jaoks tuli minu naisevõtt siiski ootamatult, kuigi ise olen selle projekti kallal juba päris mitu aastat tegelenud ja planeeritud pulmi erinevatel põhjustel sunnitud mitu korda edasi lükkama. Usun, et oleme Irisega eeskujuks paljudele paaridele, kes on samuti juba aastaid koos olnud.
Nüüd kirjutaks paari lausega ka eelseisvatest võistlustest. Jah, valmistun jälle karikavõistlusteks, kuigi sügisel käisin veksli välja, et niipea ei võistle enam. Nendest võistlustest loodan ma hetkel ainult ühte- seda, et ükskõik, kes minu kaalus esimeseks tuleb, läheks ka finaali välja ja et see mees läbiks kindlasti dopingukontrolli. Ise olen kasutanud viimaste aastate jooksul ainult kreatiini ja nüüd ka mingit proteiinipulbrit. Vormi saavutamiseks ja kuivatamiseks käin tihedalt solaariumis ja saunas. Rasvaprotsent toidus on minimaalne. Mina olen eelseisvateks võistlusteks ja vajadusel ka dopingukontrolliks valmis. Kas ka minu konkurendid?Head päeva jätku kõigile!Vend vähk.