Skip to main content

Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Viewing 15 posts - 511 through 525 (of 707 total)
  • Autor
    Postitused
    Arnold
    Member

Soovin veelkord noorpaarile õnne ja jõudu !

Kordaminekuid spordi ja isiklikus elus !

Hr. Vähk, kui võimalik, siis võta palun minuga ühendustm, mul oleks Sulle üks esinemis pakkumine…

Kadri
    Member

Õnne pikkadeks aastateks!

eLLu
    Member

palju õnne siis vend vähk

Meelis
    Member

vähjale ja proua vähjale! Vähk ikka ruulib täiega!

Aksel F
    Member

Kas see oli siis päris Nisu-Uno? Vremjast?

Viljar
    Member

Mina läksin just oma eidest lahku, aga võibolla se vähja naine ei olegi nii suur nõid nagu minu oma ja sis sab ju täidsa elada!

sam
    Member

Kuule sina maamees Villi! Sa oled ise elus kibestunud ja nüüd ajad siin teistele ka mingisugust pada.Sa vaata kui ilus paar ja ole kuss.Õnne noorele paarile!

TIIT
    Member

Kogu aeg on tõsist põhjust talle õnne soovida.Soovin siis ka mina noorele perekond vähile õnne eluteel.

madis
    Member

Nüüd võiks ju olla vend ja õde vähja pulmaõnnitlused.Õnnitlused igal juhul ja kas nüüd kevadel vähk jälle välja tuleb?

Mauno
    Member

ja loodame varsti ka järeltulijate sünni puhul õnne soovida.Ka mind huvitab see Nisu Uuno küsimus.Kas ta käis ka vend vähja pulmas ja kas oli ikka päris õige Nisupoiss?

Meelis
    Member

Oli vist jah päris Nisu.Keegi oli fotosid näinud.

Wal
    Member

Kuulsin häid uudiseid.Sul olevat juubel olnud ja naise võtsid ka? Õnne siis juubilarile ja naisemehele ja ikka neid edukaid esinemiseid nii kulturismis kui fitnessis!

sam
    Member

vähk tuleb kindlasti Võrru ja kuidas on lood tema võistlusvormiga seekord?Sügisel jäi heast vormist natuke ikka puudu.

vend vähk
    Moderator

Esmalt täname abikaasaga kõiki õnnitluste ja heade soovide eest. Jah, peab tunnistama, et paljude jaoks tuli minu naisevõtt siiski ootamatult, kuigi ise olen selle projekti kallal juba päris mitu aastat tegelenud ja planeeritud pulmi erinevatel põhjustel sunnitud mitu korda edasi lükkama. Usun, et oleme Irisega eeskujuks paljudele paaridele, kes on samuti juba aastaid koos olnud.

Nüüd kirjutaks paari lausega ka eelseisvatest võistlustest. Jah, valmistun jälle karikavõistlusteks, kuigi sügisel käisin veksli välja, et niipea ei võistle enam. Nendest võistlustest loodan ma hetkel ainult ühte- seda, et ükskõik, kes minu kaalus esimeseks tuleb, läheks ka finaali välja ja et see mees läbiks kindlasti dopingukontrolli. Ise olen kasutanud viimaste aastate jooksul ainult kreatiini ja nüüd ka mingit proteiinipulbrit. Vormi saavutamiseks ja kuivatamiseks käin tihedalt solaariumis ja saunas. Rasvaprotsent toidus on minimaalne. Mina olen eelseisvateks võistlusteks ja vajadusel ka dopingukontrolliks valmis. Kas ka minu konkurendid?Head päeva jätku kõigile!Vend vähk.

Meelis
    Member

Jaa, peab tunnistama, et igasugused kahtlased konkurendid on vähjal kopa ette visanud. Tegelikult võiks ju kõik esikohaomanikud automaatselt kohe dopingukontrolli minna peale võistlusi, siis ehk saaks rääkida ausast võistlusest. Huvitav, kas isand Kalmus ka seekord välja tuleb ja finaalist osa võtab?

Viewing 15 posts - 511 through 525 (of 707 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.