Skip to main content

Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Viewing 15 posts - 496 through 510 (of 707 total)
  • Autor
    Postitused
    Liisbeth
    Member

öösel kommenteeris ja ütles,et lihtsalt meeldiv,oli ikka õige vend vähk?Tavaliselt ta ikka kirjutab pikalt oma töödest-tegemistest,aga see oli kuidagi napisõnaline…

Anonüümne
    Guest

Mul lihtsalt ei ole praegu midagi lisada. Mind on nende fännide tegevuse pärast siin korduvalt kritiseeritud, ei taha nagu ise õli tulle valada.Valmistun kevadisteks võistlusteks ja suureks ürituseks järgmisel nädalavahetusel…

Sacatini
    Member

1 loll ees ja 500 järgi nii ka mina. Edu sulle kevadisteks võistlusteks ja suureks ürituseks järgmisel nädalavahetusel… ja JUUBELIÕNNITLUSED VEND VÄHILE veelkord

sam
    Member

Ja ongi juba üle 500 kommentaari vennakesel vähikesel koos. Kuidagi tühjus on nüüd hinges.

Lähen hakkan sangpommi rebima.

Viljar
    Member

Mis joodik!Kas uste,et paneme siin kogu aig viinuskit?Krt, kes sis traktoriga sin rallib?Tahaks ka kövaks meheks saada sangbommiga.

muc
    Member

õnitlused siis ka minu poolt:)

päris naljakas, mul tunne, et enne näeme Vend Vähi uut juubelit, kui see teema lõppeb:)

hatebreed
    Member

ei tea kas vend vähk on üldse viitsind kõik need kommentaarid siin läbi vaadata igatahes jõudu ka minu poolt vend vähile

Ott Kiivikas
    Member

Laupäeval 22.03.2003 saab Vend Vähi naisfännide halb unenägu teoks, nimelt minul ja paljudel teistel on olla au kutsutud suurele pulmapeole, amazon omaltpoolt üritab teha sellest peost ka fotoreportaazi, jääme põnevusega ootama.

mr.muscle
    Member

Palju õnne siis Vend Vähjale ja ta Armsale Naisele. Loodame, et saame tulevikus õnne soovida neile ka kuldpulmade puhul ja miks ka mitte teemantpulmade puhul. Hoia siis kõva Vend Vähk:)

Katrin
    Member

ÕNNITLUSED…TEGELT OLEKSID VÕINUD VEEL NATUKE AEGA VALLALINE OLLA-MULLE JA ÕELE EI OLE NÜÜD JU MINGEID SHANSSE ENAM JÄÄND. KAS ON EESTIS VEEL NII ILUSAID POISSE?

Linda
    Member

Aga ma olen pruudile kade. Igal juhul õnne, õnne, lapsi, õnne………..

sigrid
    Member

Kena vend vähk ja tõeliselt õnnelik vv kaasa. Kallis Iris! Ära pane meid siin tähele! Hoia oma ilusat meest paljude naisfännide eest ja ikka õnne!

Merlyn
    Member

Tore, et tänapäeval ikka noored inimesed veel abielluvad. Kena paar. Õnne teile kahele pikkadeks aastateks!

sam
    Member

Õnnitlused. No varsti hakkab siis pisikesi kulturiste tulema…

madis
    Member

Mees ikka üllatab kogu aeg.Huvitav inimene. Tore paar! Õnne teile kahele!

Viewing 15 posts - 496 through 510 (of 707 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.