öösel kommenteeris ja ütles,et lihtsalt meeldiv,oli ikka õige vend vähk?Tavaliselt ta ikka kirjutab pikalt oma töödest-tegemistest,aga see oli kuidagi napisõnaline…
Mul lihtsalt ei ole praegu midagi lisada. Mind on nende fännide tegevuse pärast siin korduvalt kritiseeritud, ei taha nagu ise õli tulle valada.Valmistun kevadisteks võistlusteks ja suureks ürituseks järgmisel nädalavahetusel…
1 loll ees ja 500 järgi nii ka mina. Edu sulle kevadisteks võistlusteks ja suureks ürituseks järgmisel nädalavahetusel… ja JUUBELIÕNNITLUSED VEND VÄHILE veelkord
Laupäeval 22.03.2003 saab Vend Vähi naisfännide halb unenägu teoks, nimelt minul ja paljudel teistel on olla au kutsutud suurele pulmapeole, amazon omaltpoolt üritab teha sellest peost ka fotoreportaazi, jääme põnevusega ootama.
Palju õnne siis Vend Vähjale ja ta Armsale Naisele. Loodame, et saame tulevikus õnne soovida neile ka kuldpulmade puhul ja miks ka mitte teemantpulmade puhul. Hoia siis kõva Vend Vähk:)
ÕNNITLUSED…TEGELT OLEKSID VÕINUD VEEL NATUKE AEGA VALLALINE OLLA-MULLE JA ÕELE EI OLE NÜÜD JU MINGEID SHANSSE ENAM JÄÄND. KAS ON EESTIS VEEL NII ILUSAID POISSE?