Skip to main content

Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Viewing 15 posts - 481 through 495 (of 707 total)
  • Autor
    Postitused
    TIIT
    Member

Sellised päris süldid on ikka rõvedad küll,aga ega need suured musklid ka just väga ilusad ei ole.

Liisbeth
    Member

Teie kaks(tiit ja katrin) olete vist armunud.Või üks on vend vähki armunud ja teine on kade.Leidke ometi mingi kompromiss ja minge laiali.

TIIT
    Member

Ma nagu rohkem naiste sõber nagu paljukirutud Raivogi.Mul kama,eks mõnes mõttes võtab kadedaks ka.

madis
    Member

Mina tahaks omalt poolt lisada,et vv ,Ott ja Kalmus on tegijad.Ma ei saa aru nendest inimestest, kes tulevad siia spetsiaalselt virisema,et neile ei meeldi musklid.Minge arutage seda ajakirjas “Kodukiri”.

Katrin
    Member

mulle meeldivad lihaselised mehed ja ma seda ei varjagi.

Annely
    Member

Musklis mehed on ikka ilusad küll.Musklid-see tähendab mehelik.Pea-asi et ei ole mingi agressiivne ajudeta kast.

Aksel F
    Member

Mis kaalus see vv võistelnud on?

Viljar
    Member

Meie oleme meestega nyyd ikka sangbommi ka töstnud,aga ei ole muskliraasugi kuskil!Näljas ei ole old,muskel piaks ike kasvama.Mis muskulaid se sangbomm treenib?Pidi ju hyva arjutus igale musklile olema.?

Sacatini
    Member

Tundub et sa ei tea sõna “muskel“ tähendustki. Soovitan vaata netis veidi ringi ja tee endale kõigepealt elementaatõed selgeks, siis saama rääkida ka sankpommi mõjudest…

vend vähk
    Moderator

LIHTSALT MEELDIV.

sam
    Member

Kuulge teie maamehed.Selle sangpommiga kisute omal selja pooleks.Kindlasti on 32-ne sang…

vambola
    Member

kust see ime tuleb et selle vv foorumi tegelased pommi tõstavad ? ma arvasin et te ainult heegeldate ja treenimine tähendab teile siin foorumis lollide kysimuste esitamist. ja see sam on ikka eriti hädine vend. Juba 32 kilo mainimine tähendab talle murtud selgroogu.

sam
    Member

Mitte k?gile ei ole looduse poolt kaasa antud tugevat selga. Isegi professionaalsed tõstesportlased on on oma seljad ära tõmmanud.Või arvad sa,et need maamehed mingeid erilisi soojendusharjutusi enne punnimist teevad?

sam
    Member

on enne trenni ja peale trenni alkohol.Treenerit neil ka nagunii ei ole ja kui ongi mõni tont,siis ta enam ei mäleta,miks ta seal peab üldse olema…

Meelis
    Member

Las loobivad seda sanga oma lõbuks.Pea-asi et keegi ei möliseks. Samas tervitused-õnnitlused sellele vend vähile peadse 500 kommi puhul!

Viewing 15 posts - 481 through 495 (of 707 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.