Mina tahaks omalt poolt lisada,et vv ,Ott ja Kalmus on tegijad.Ma ei saa aru nendest inimestest, kes tulevad siia spetsiaalselt virisema,et neile ei meeldi musklid.Minge arutage seda ajakirjas “Kodukiri”.
Meie oleme meestega nyyd ikka sangbommi ka töstnud,aga ei ole muskliraasugi kuskil!Näljas ei ole old,muskel piaks ike kasvama.Mis muskulaid se sangbomm treenib?Pidi ju hyva arjutus igale musklile olema.?
Tundub et sa ei tea sõna “muskel“ tähendustki. Soovitan vaata netis veidi ringi ja tee endale kõigepealt elementaatõed selgeks, siis saama rääkida ka sankpommi mõjudest…
kust see ime tuleb et selle vv foorumi tegelased pommi tõstavad ? ma arvasin et te ainult heegeldate ja treenimine tähendab teile siin foorumis lollide kysimuste esitamist. ja see sam on ikka eriti hädine vend. Juba 32 kilo mainimine tähendab talle murtud selgroogu.
Mitte k?gile ei ole looduse poolt kaasa antud tugevat selga. Isegi professionaalsed tõstesportlased on on oma seljad ära tõmmanud.Või arvad sa,et need maamehed mingeid erilisi soojendusharjutusi enne punnimist teevad?