Skip to main content

Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Viewing 15 posts - 466 through 480 (of 707 total)
  • Autor
    Postitused
    madis
    Member

Jaa,kevadel on mitu võistlust kulturismis ja fitnessis.Eesti karikavõistlus kulturismis toimub 20 aprillil Võrus.

Rege
    Member

Ära sa minuga siin sõbrusta.Väldin sinusuguste ropendajatega suhtlemist,pärast olen ise ka siit välja kustutatud.Minul ei ole ka vend vähi vastu midagi,teema on lihtsalt sellisena välja kukkunud.

Kristjan12
    Member

Igal juhul väga huvitav.

Katrin
    Member

Mis asi on huvitav?Teema on lihtsalt sellisena välja kukkunud

TIIT
    Member

See fotogalerii ajab ju kananaha ihule.Kurat,miks ma selliseid härgasid siis suvel ei näe?Ma nende meeste asemel ainult ujukatega ringi käiksingi.

Monika
    Member

Kas keegi siinolijatest oskab öelda,mis vahe on Revalis müüdavatel Creatiinidel?Seal on erinevad potid ja erinevad hinnad,aga nendel eesti keelsetel juhenditel on ainult mingi suvaline üldsõnaline ülevaade.

Aksel F
    Member

Ah,naiste värk.Vend vähile terviseid.

sam
    Member

Kuna siis meie iidoli videokas müügile paisatakse?Oleks kindlasti selline megamix kus vähk ise käib mööda saali suure nuiaga ringi ja kõik annavad trennil minna nii et vähe pole.Ja kui kellelgi on mobiiltelefon kaasas,siis saab see nuia tunda…

Kadri
    Member

Kohe pikalt naersin ja arendasin seda mõtet.Teeks hoopis kohe mängufilmi:”Hantlite isand”.Sellele saaks ju ka järje teha.

Annely
    Member

See on siin Amazones vist küll kõige populaarsem teema.No minu pooltki õnnitlused sellele ilusale ja kuulsale vennale.Tegelikult tulin siia murega:Oskab keegi öelda,milliseid harjutusi saab teha seljasirutaja lihasele.Jah,tean et kangi tõstmine maast sirge seljaga üles,aga siis hakkab mu selg valutama.Kas on alternariive ja kas seljasirutajat on mõtekas treenida ülejäänud seljast eraldi?Tänan juba ette.

Kristjan12
    Member

Isiklikult arvan,et peaksid ikka seljasirutajat ja lailihast ühel päeval treennima.Selle kangiharjutuse võid asendada masinaga,kus saad põhimõtteliselt sama harjutust sooritada istudes,rind ees.See ei peaks nii hullusti seljale mõjuma kui õigesti teed.

TIIT
    Member

seal galeriis olid jubedad ja see vv on ka jube.mehed peaksid ikka natuke rasvasemad olema.

Katrin
    Member

Mida tead sina ilusatest poistest?

TIIT
    Member

Kas siis sellised liharullid on ilusad poisid?

Katrin
    Member

Kas siis sellised lodevad paksud rasvamaod on ilusad?Mehel peavad lihased olema!Vaata seda vend vähi pilti ja imesta!

Viewing 15 posts - 466 through 480 (of 707 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.