Skip to main content

Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Viewing 15 posts - 436 through 450 (of 707 total)
  • Autor
    Postitused
    Lembit
    Member

Hip-hip-hurraaa!Parimate soovidega vend vähile!Lembit

Daisy
    Member

Järjekordsed juubeliõnnitlused ilusale vend vähile!Mul sõbranna käib just selliste vend vähi suguste meeste pärast Revalis ja nendest seal puudust juba ei tule!

Linda
    Member

Õnne Ilusale vähjale…

madis
    Member

Õnnitlused!Tuleb ikka vend vähk FC kokku kutsuda.Kõik fännid ei mahu Revalisse vist ära ja naised lähevad ka kaklema…

Monika
    Member

Näed,teevad sust juba naljapilte ja puha.Tegelikult täitsa toredad naljad!Sa vähikene oled neid kivialuseid nalju terve elu kuulnud,ära saa meie peale kurjaks,ega siis meil sellist kuulsat nime ei ole!Tore,et sind jälle Revalis näha on.

Katrin
    Member

Parimate soovidega Valentini päevaks sinu pöörastelt austajatelt ja austajannadelt.

sam
    Member

Rahva lemmik.Vend vähk nimelt.

Liza
    Member

Ilusat Valentinipäeva nii vend vähile kui kõigile teistele Eesti sportlastele!

Kadri
    Member

Kuidas siis jääb?Kas on võimalik omale vend vähja plakateid ja postkaarte soetada?Toimetus!Palju teil neid vähi pilte on?

Kadri
    Member

parandan,vend vähi avaldamatta pilte

sigrid
    Member

Kas sa siis nende piltidega,mis siit leida võib,rahul ei olegi?Tegelikult võiks vend vähist juba postmarke trükkima hakata.Samas oleks Eestis vaja ka juba tuhandekrooniseid kopüüre…

Mauno
    Member

Miks olete kõik vend vähi tegemistest nii liigutatud?Mina olen ka tegelikult ilus poiss!Vend vähil on selline fänniparadiis,mul ei midagi.Olgu,pean ka selle jõusaalis käimise tõsisemalt ette võtma…

vend vähk
    Moderator

Juba 450 kommentaari?Ma niisama kirjutasin,äkki saan nänni või midagi.Muide,ma võtan varsti naise!

Kadri
    Member

… et siin igasugused hullud ikka toimetuse poolt ära kustutatakse,asi läks juba ropuks.Võistlusteni on jäänud veel alla kahe kuu,ei tea,paljud seekord üldse võistlevad?Kas on võimalik ka nendel võistlustel vend vähki näha?

Kristjan12
    Member

Olen siia,Amazonesse, ikka aeg-ajalt sattunud.Kirjutan esimest korda ja kindlasti siia,kõige suurema kommentaaride arvuga teemasse.Siin on olnud ikka mõned korralekutsujad,et kuulge nüüd,mis te poete sellele vähile!Mina arvan,et tegemist ei ole pugemise, vaid lihtsalt juhusega kuna Eesti Kulturismi viimase paari aasta muutused ja areng on nii mõnelegi sportlasele jätnud halva jälje.Vend Vähil,kellest ei teatud veel aasta tagasi midagi,juhtus sünnipäev just õigel ajal olema.Täpsemalt juubel.Jah,tegemist ei ole just erilise suurusega silma paistva mehemürakaga,aga paljude jaoks kadestamist väärivat muskulatuuri ta ju omab siiski(vt fotogaleriid).Muidugi teeb see paljusid kadedaks!Minu pöördumine rahva poole:Kallis rahvas!Ärge virisege ja kadestage teisi kogu aeg!Alustage kritiseerimisel iseendast ja te ehk mõistate paremini siis ka teisi.Aamen

Viewing 15 posts - 436 through 450 (of 707 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.