Skip to main content

Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Viewing 15 posts - 421 through 435 (of 707 total)
  • Autor
    Postitused
    erna
    Member

Kuhu on jäänud vend vähk?Juba teiselt inimeselt kuulen,et teda ei ole avalikuse silma all mitu nädalat näha olnud.

vend vähk
    Moderator

Jah,pean tunnistama,et olen Tartus.Veebruari alguseks selgub,kas mind kantakse töö asjus Tartusse üle või ei.Kui teada saan,eks ma annan siis kõigile kõva häälega teada!

Linda
    Member

Kahju kui Tallinnast minek peaks olema,aga samas suur rõõm Tartu tegijatele.Tõsiseid tegijaid oleks seal siis sama palju kui Tallinnaski ja oleks oodata kõva konkureerimist Tartu ja Tallinna vahel.

Paul
    Member

Vara veel vend vähk Tallinna ridadest maha kanda,mees ju ütles,et et võib-olla.

Viljar
    Member

Juubeliõnnitlused vend vähile veelkord!

sam
    Member

Nõuame vend vähki!Meie tahame vähki!Kas vähk ikka tuleb kevadel välja?

vend vähk
    Moderator

Tundub,et segased ajad on tänaseks möödas.Mõned aktivistid on mind viimastel päevadel jälle Revalis näinud.Olen selle Tartu kohta öelnud,et võib-olla lähen.Aga vist ikka ei lähe niipea,kuigi hirmsasti tahaks.Ok,asjast.Eile vedasin Reval-Spordi valvelauda paarkümmend Eesti Kaitsejõudude seinakalendrit huvilistele jagamiseks.Kuna need said paari tunniga otsa,siis viin täna paarkümmend tükki veel.Annan need valvelauda,kellel huvi on,võib sealt küsida.Olgu siis,õhtul Revalisse!Head päeva!

Kadri
    Member

Mina tahan ka endale seda kalendrit!Kahjuks tulen Tallinnasse alles homme.Äkki saab keegi mulle ühe kalendri kõrvale panna?Ette tänades.

madis
    Member

Ei saa sa midagi!Kes ees,see mees!Eile jäin kalendrist napilt ilma,aga täna enne Revalist ära ei lähe,kui kalender käes!

Viljar
    Member

Mul sõber käis eile pealinnas ja ütles,et Revalis ei olnud enam mingeid kalendreid.Oi kui kurb.Juubeliõnnitlused vend vähile!

Sacatini
    Member

Juubeliõnnitlused Vend Vähile ka siit poolt..

Mauno
    Member

Valus,oi kui valus!Peale trenni.

Katrin
    Member

Palju õnne,vend vähk!Juubeliõnnitlused!Ja ärgu nüüd keegi tulgu siin kriiskama,et jutt läheb teemast mööda.

sam
    Member

Palavad juubelitervitused ka minu poolt,sulle vägev vähk!Kas kevade suhtes ka plaanid tehtud on?Tuled jälle välja?

Merlyn
    Member

Palavad õnnitlused vend vähile juubeli puhul!Millal tal see juubel oli?

Viewing 15 posts - 421 through 435 (of 707 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.