Skip to main content

Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Viewing 15 posts - 406 through 420 (of 707 total)
  • Autor
    Postitused
    Kadri
    Member

Hea vend

Viljar
    Member

Peale jõulutralli.Vähk kas suga on köik korras?Mina ei mäleta jöulupoegagi.

Symbly
    Member

Kuidas siis vana aastat kokku võtame? Tegelikult on mul üks mure ka.Olen kuulnud erinevaid versioone sinu hea vormi saavutamise saladustest. Oled ise väitnud,et võtad ainult kreatiini.Isegi võistlusväliselt ei ole sa eriti vormist väljas.Mida ise ütled dopingukahtluste kohta?Kas on sinu esinemist ka kevadel jälle oodata?

Rutha
    Member

Vana aasta lõpetamise tervitused!

madis
    Member

Täitsa lõpp!Ongi kõik,aasta läbi.Soovin kõigile omalt poolt kõva aastalõputralli ja kallis rahvas,ärge külmetage!Homme öösel peaks päris külm olema.Vend vähk!Ootame sind uuel aastal kindlasti lavale.Hoia lipp kõrgel.

Katrin
    Member

Head aasta lõppu ja toredat uut aastat vend vähile ja kõigile teistele.Vähk!Kas võtad veel vanal aastal siin sõna?Ka õde tervitab armast vähki.

vend vähk
    Moderator

Kallis rahvas.Ei hakka siin aasta viimasel päeval mingite dopingujuttudega võitlema.Muide,Obinitsa poiss tegi Urmas Otile ära!Soovin kõigile head aasta lõppu ja uue aasta algust!Kohtume uuel aastal!

Monika
    Member

Vend vähk (ja teised)!Head uut teguderohket uut aastat! Tee rõõmu oma fännidele ja tule ikka kevadel välja!

sam
    Member

kas täna veel saab soovida,aga soovime siis lihtsalt kõigile suuri muskulaid.Ja vend vähk,sa peaksid hakkama raamatut(luuleraamatut) kirjutama!

Aksel F
    Member

Ei saa vist enam uut aastat soovida,soovin siis head vana aasta lõppu! Aga enne lõppu tahaks veel vähki kevadel ja sügisel laval näha.Keda soovin kevadel karikavõistlustel laval näha mina?Muidugi VEND VÄHKI!

Daisy
    Member

Kas oled uue aasta võistlemise graafiku juba kokku pannud?Millal sa meid jälle üllatad oma esinemisega?Siin oli juttu dopingu kasutamisest ja vana aasta viimasel päeval sa sellele küsimusele ei vastanud.Äkki teed seda nüüd?Juubeliõnnitlused ikka ka.

Viljar
    Member

Selles jutus on ju iva.

sam
    Member

Ma isiklikult arvan,et Eestis pole ühtegi sellist kulturisti,kes poleks dopinguga oma karjääriaja jooksul kokku puutunud.Jah,võistluspäevaks võivad nad tõesti puhtad olla.

Kadri
    Member

Ei tea,palju siin teemas rahvast käib?Sellise dopingujutu peale oleks ju Oti ja Kalmuse leheküljel juba päid lennanud.Jah,see dopingujutt on paljudele pinnuks silmas.Ma ise ei julge sellel teemal midagi öelda-ei ole spetsialist.Vend vähi üleskutse on asjalik.kes kahtleb,sellel on ju reaalne võimalus uurida,et mis värk on.

Rutha
    Member

Mina ei tea,palju siin teemas rahvast käib,aga vend vähki ei ole Revalis juba pikalt näha olnud.Kas mees on mõnesse teise saali üle kolinud?

Viewing 15 posts - 406 through 420 (of 707 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.