Kuis siis on?Tundub,et hirmud selle ees,et see vend vähi teema siin kinni pannakse,ei olnud põhjendatud.Ikka leidub põhjusi,miks õnnitleda.Mina õnnitlen teda selle puhul,et varastati ainult töstevöö,aga mitte väliriided ja talvesaapad.Tahaks muidugi õnnitleda ka selle eest,et ta nii populaarseks on muutunud ja tal nii suur fänniklubi on.
Mis asjaajaja sina oled?Sa ise oled oma lollustega populaarseks muutunud.Ära siis krõpsu siin midagi,kui ei ole miskit ütelda.Tervitan ka mina vana kaardiväelasena vend vähki ja loodan temast peagi midagi kuulda,näiteks kevadistel võistlustel.
Mine mängi siis kaarte!Tahad olla ka sõber?Ära teeskle siin vend vähi austajat,nagunii on sinu skisofreenia läbinähtav.Mis sind õieti häirib?Äkki siiski see,et vend vähki siin naisterahvad hea sõnaga meeles peavad,aga sind-perverti on unustatud?Sorry,vähk.Läksin endast välja.Sellised kaardimehed ajavad vihale.
Ah et mina olen loll joodik!Vat mis teie ise sin sirgeltate?Mul on küsimus,kuidas rangmetugevust trennida?Mul traktoriremondiga tugevat rannet vaja-õhtuti on käed liiga nõrgad
Oleks meeldiv, kui VEND VÄHK ja toimetus omaltpoolt veelgi seda fotogaleriid suurendaks aeg-ajalt, siis oleks sinna huvitav vahel piiluda. Olen üsna pikalt seda teemat fännanud, asjal on jumet. Kahju ainult, et mõned naisterahvad ei suuda end kultuurselt väljendada, selliseid “pervert” sõnu ei tahaks selles teemas küll kohata! Tervitused!