Skip to main content

Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Viewing 15 posts - 376 through 390 (of 707 total)
  • Autor
    Postitused
    Katrin
    Member

Kuis siis on?Tundub,et hirmud selle ees,et see vend vähi teema siin kinni pannakse,ei olnud põhjendatud.Ikka leidub põhjusi,miks õnnitleda.Mina õnnitlen teda selle puhul,et varastati ainult töstevöö,aga mitte väliriided ja talvesaapad.Tahaks muidugi õnnitleda ka selle eest,et ta nii populaarseks on muutunud ja tal nii suur fänniklubi on.

triceps
    Member

Mis asjaajaja sina oled?Sa ise oled oma lollustega populaarseks muutunud.Ära siis krõpsu siin midagi,kui ei ole miskit ütelda.Tervitan ka mina vana kaardiväelasena vend vähki ja loodan temast peagi midagi kuulda,näiteks kevadistel võistlustel.

Katrin
    Member

Mine mängi siis kaarte!Tahad olla ka sõber?Ära teeskle siin vend vähi austajat,nagunii on sinu skisofreenia läbinähtav.Mis sind õieti häirib?Äkki siiski see,et vend vähki siin naisterahvad hea sõnaga meeles peavad,aga sind-perverti on unustatud?Sorry,vähk.Läksin endast välja.Sellised kaardimehed ajavad vihale.

Kadri
    Member

on tegelikult suured sõbrad ja õnnitlevad vend vähki ja kulturismiga tegelevad noormehed on ikka seksikad ja amen(by muskel)!

Viljar
    Member

Ah et mina olen loll joodik!Vat mis teie ise sin sirgeltate?Mul on küsimus,kuidas rangmetugevust trennida?Mul traktoriremondiga tugevat rannet vaja-õhtuti on käed liiga nõrgad

Aksel F
    Member

ülikõva.õnnitlused vähjale

sigrid
    Member

vend vähk käib ikka õhtuti Reval-Spordis?Kas kusagilt on võimalik ka vähja stuudiopilte hankida?(Oti fotod on igal pool saadaval)

sam
    Member

fotomaterjali vend vähjast.Samas on teretulnud ka muud pakkumised:t-särgid,püksid.müts.sokid…Ostan ka piraat vendvähifotosid.

Aksel F
    Member

Ostad sa jaa

Arnold
    Member

Plaadi peal pilte võime levitada.

Cd kus on viimaste MM – ide ja Eestikate , hi?d 500 eeku, kui on soovi siis kirjutage.

Võib eraldi välja noppida ka ainult Vähja pildid…

SILVI
    Member

Palju neid vähja pilte on ja kas on ka selliseid pilte,mida siin amazones ei ole avaldatud?

alan
    Member

Oleks meeldiv, kui VEND VÄHK ja toimetus omaltpoolt veelgi seda fotogaleriid suurendaks aeg-ajalt, siis oleks sinna huvitav vahel piiluda. Olen üsna pikalt seda teemat fännanud, asjal on jumet. Kahju ainult, et mõned naisterahvad ei suuda end kultuurselt väljendada, selliseid “pervert” sõnu ei tahaks selles teemas küll kohata! Tervitused!

Arnold
    Member

Pilte on oma 400 ja avaldatud on neist vaid murdosa. Vend Vähki muidugi kõikkidel piltidel ei ole.

Kadri
    Member

Avaldage galeriis veel vend vähi pilte ja andke siin ka teada.

Katrin
    Member

Vähk on tegija.

Reval-Spordi jõusaal on tegija.

Pervert on pervert!

Kas on veel küsimusi?

Viewing 15 posts - 376 through 390 (of 707 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.