Skip to main content

Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Viewing 15 posts - 361 through 375 (of 707 total)
  • Autor
    Postitused
    erna
    Member

Nüüd panid küll mööda.Kui saad aega vahel ka kaine peaga siia teemasse tulla,siis võiksin sulle rääkida 21-st sajandist,mis juba mõnda aega käimas on.Naisideaaliks ära pea ainult Marjaküla Maiet,on teisigi naisi!Tänan vähki minu eelmise küsimuse vastuse eest!

Kadri
    Member

Naisõiguslased on kõva sõna ja Viljar on loll joodik maalt ja kulturismiga tegelevad musklis poisid on veel rohkem seksikad.

muksel
    Member

Amen

vend vähk
    Moderator

EELMISE NÄDALA NELJAPÄEVAL JÄI MINU TÕSTEVÖÖ REVAL-SPORDI JÕUSAALI.TEGEMIST ON FIRMA “KETTLER” MUSTA TÕSTEVÖÖGA.REEDEL EI SUUTNUD MA SEDA IGAL JUHUL ENAM KUSKILT LEIDA.KUI KEEGI SELLEST MIDAGI TEAB,VÕIKS MÄRKU ANDA.VÖÖ SISSE ON KIRJUTATUD VEND VÄHK.TÄNAN.

Katrin
    Member

Äkki ikka tuleb kusagilt välja?Ja miks mina ei ole Kuldar Toomlast midagi kuulnud???

muksel
    Member

Kas kulturismis on kah need vööd nii värvide järgi, et musta vööga on kõvad mehed ja algajad valge vööga?

sam
    Member

Muskel?Huvitav nimi.Ei tea,kas amazones on ka nii,et nimi iseloomustab omanikku ja algajate kohta öeldakse muskel ja härg,aga tegijate kohta lihtsalt Ott või vend vähk?

Artur
    Member

ja kaastunne musta tõstevöö kadumise puhul.Vast tuleb ikka kusagilt välja.

Sacatini
    Member

Lähen kohe seda revalisse otsima ja kui ei leia, siis kedagi enne välja ei lase, kui vöö leitud. vot….

Mauno
    Member

et see vöö lihtsalt minema jalutas.Järelikult on Reval-Spordis vargaid.Eks neid on tänapäeval igal pool.Kallid jõu- ja tõstesaali inimesed!Kes näeb sellist musta kettleri tõstevööd mõnel uuel näol,vaadaku siis selle vöö siseküljele,äkki sealt paistab omaniku nimi:vend vähk.Eks minagi hoian silmad lahti,pidi uus vöö olema.

vambola
    Member

ei noh …. sacatini on ikka naljamees. vaata, sacatini, et sa seal revalis selle ylbamise peale lõuga ei saa. naljamees …. tema ei lase kedagi välja. krt. tahaks näha.

vambola
    Member

oled sa suuvooder või mis ? või lihtsalt lollpea ?

Mauno
    Member

ja mina armastan sind ka!

sam
    Member

Kuulge teie kaks armunut.Inimesel on mure-otsib tõstevööd taga ja teie siin ajate üksteisele keelt kõrva!Minge õppige seda lantimisekunsti Reval-Spordi treenerilt.

Lembit
    Member

Aitame vend vähki.Peab lihtsalt silmad lahti hoidma.

Viewing 15 posts - 361 through 375 (of 707 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.