Nüüd panid küll mööda.Kui saad aega vahel ka kaine peaga siia teemasse tulla,siis võiksin sulle rääkida 21-st sajandist,mis juba mõnda aega käimas on.Naisideaaliks ära pea ainult Marjaküla Maiet,on teisigi naisi!Tänan vähki minu eelmise küsimuse vastuse eest!
EELMISE NÄDALA NELJAPÄEVAL JÄI MINU TÕSTEVÖÖ REVAL-SPORDI JÕUSAALI.TEGEMIST ON FIRMA “KETTLER” MUSTA TÕSTEVÖÖGA.REEDEL EI SUUTNUD MA SEDA IGAL JUHUL ENAM KUSKILT LEIDA.KUI KEEGI SELLEST MIDAGI TEAB,VÕIKS MÄRKU ANDA.VÖÖ SISSE ON KIRJUTATUD VEND VÄHK.TÄNAN.
Muskel?Huvitav nimi.Ei tea,kas amazones on ka nii,et nimi iseloomustab omanikku ja algajate kohta öeldakse muskel ja härg,aga tegijate kohta lihtsalt Ott või vend vähk?
et see vöö lihtsalt minema jalutas.Järelikult on Reval-Spordis vargaid.Eks neid on tänapäeval igal pool.Kallid jõu- ja tõstesaali inimesed!Kes näeb sellist musta kettleri tõstevööd mõnel uuel näol,vaadaku siis selle vöö siseküljele,äkki sealt paistab omaniku nimi:vend vähk.Eks minagi hoian silmad lahti,pidi uus vöö olema.
ei noh …. sacatini on ikka naljamees. vaata, sacatini, et sa seal revalis selle ylbamise peale lõuga ei saa. naljamees …. tema ei lase kedagi välja. krt. tahaks näha.
Kuulge teie kaks armunut.Inimesel on mure-otsib tõstevööd taga ja teie siin ajate üksteisele keelt kõrva!Minge õppige seda lantimisekunsti Reval-Spordi treenerilt.