Skip to main content

Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Viewing 15 posts - 316 through 330 (of 707 total)
  • Autor
    Postitused
    sam
    Member

VIIMASTE DOPINGUKONTROLLI TULEMUSTE PÕHJAL TULI JU VÄHK IKKAGI EESTI MEISTRIKS!

ÕNNITLUSED.EHK TULEB MEES NÜÜD IKKA KEVADEL VÄLJA.

Viljar
    Member

On jah kuni 80 kg meeste Eesti meister.

Merlyn
    Member

…esimese koha puhul!Vend V on kõvasti vaeva näinud.See esimene koht läks ikka lõpuks õigesse kohta!

Daisy
    Member

s.t. mitte pehme.Vähk nimelt.Lähen teda varsti kindlasti Reval-klubisse vaatama.

Mauno
    Member

Ka minult.Peame vist vv fänniklubi asutama.See meie kiidulaul ei pruugi siin kõigile meeldida.Juba on tehtud märkusi.Kadedaks minnakse kohe,kui keskit kiidetakse.Vähjale jõudu.

erna
    Member

Ma kohe ei saanud.Hea,et kellegil ka hästi läheb!M.M.-ist kahju,Vähja üle hea meel!!!

Sacatini
    Member

Ma ei saa aru, mis imet see VEND VÄHK teinud on, et teda siin ülepea kiidetakse. Lahe vend võib ta olla, kuid kiitmisega ja fännamisega pole mõtet üle pingutada. Miks just tema kõigist parem on? (mitte seda et miks mitte mina, ei kade ma pole) Minu arvates on ta kulturist nagu kulturist ikka. Vaadake, mis tööd on Ott teinud. Temast võix ju ka teha 300 komentaariga iidoli

Aksel F
    Member

No teegi siis Otist 300 kommentaari.Võid sellest Reval-Spordi treenerist alustada,saad ehk 300 kiiremini täis.Vend vähk vaevalt kõigist parem on,aga tal on lihtsalt palju sõpru erinevates Eesti maakondades.Mees ei ole mingi jamaga hakkama saanud ja suhtleb vabalt.Muide,kes ei ole veel tähele pannud-Sacatini on siin teemas sage külaline.Vaadake ja imetlege tema kommentaare!Vahel ei olegi nagu midagi kommenteerida,aga soov õhku liigutada vajab tegutsemist.Eks temagi on tubli,kahjuks vist ebaterve.Varesele valu…

Kadri
    Member

Tere.Nendest Suckatinidest ei ole mõtet välja teha.Nad on lihtsalt kadedad.Mõtle sellele,miks nad siis sellisel teemal käivad,mis nendele ei meeldi?Minul on tegelt küsimus:Siin käub palju Revali rahvast.Seal käib praegu kindlasti hästi palju rahvast.Tahaksin seal samuti treenida,aga mulle ei meeldi,kui saal on liiga ülerahvastatud.Kas hommikuti käib vähem inimesi?AIDAKE,head inimesed!

Sacatini
    Member

näe tekkis taas soov “õhku liigutada“. Paistab, et riivasin sinu kõige tundlikumat kohta Aksel ( cool off men ) Sellest teemast siis niipalju ja vastus sinu küsimusele Kadri on, et Revalis on tõesti õhtud tihedad. Ei soovita minna esmaspäeval 17.00-19.00 – saal puupüsti rahvast täis. Käisin ka laupäeval kella 12. paiku ja saal oli täiest tühi. Oli vast 1 inimene peale minu. Argipäeviti olen märganud, et 3-4 aeg on samuti vaiksem, eks õhtud ole alati tihedamad: inimesed tulevad töölt ja lähevad trenni…

mr.muscle
    Member

Jah Scatinil õigus. Tööpäeviti 17-20-ni on ikka rahvast üle mõistuse… ja kui autoga veel tulla, siis on kindel, et kohta pole. Aga teistel aegadel on normaalne. Ise eelistangi sellepärast varem treenida. Aga , et foorumi teemast mööda päris ei paneks, siis olen täheldanud, et Vend Vähk käib just õhtuti… ta ju kah nagu tööinimene või nii.

Kadri
    Member

Tänud headele inimestele!Sain aru,et nädala sees käib just õhtuti Revalis palju rahvast.Isegi vend vähk käib.Kuidas on lood nädalavahetuste õhtutega?Nädalavahetustel peaks ju enamus ikka päeval ära käima.

Paul
    Member

Lihtsalt tore!Sügise alguses oli siin amazones täitsa vaikus.Karta oli,et asi sureb välja.Siin me nüüd oleme ja kõik on jälle ok.Mul on vend vähjale küsimus:Kui tihti sa kõiki lihasgruppe treenid?Olen kõrvalt jälginud ja mitte ei saa sinu süsteemist pihta.Segama ei ole ka tahtnud tulla,sest need sinu seeriatevahelised pausid on tõesti väikesed.Loodan,et satud kunagi siia ka ja vastad.

Rutha
    Member

Mul on vend vähi üle lihtsalt hea meel.Kellele hoidsin pöialt mina?Ikka vähjale!!! Miks vähk seekord laval saltot ei hüpanud,võistluste ajal???

Anonüümne
    Guest

Nädalavahetusel on saalis ok. Käib küll rahvast, aga ütleme nii, et mõõdukalt … käivad enamasti ainult tegijad. Teised, kes saali ummistavad nädala keskel on tavaliselt nädalavahetusel kuskil peojärgses koomas… vist?!

Viewing 15 posts - 316 through 330 (of 707 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.