Tubli oled!Oleme sind lapsest peale imetlenud.Lähed tõesti järjest ilusamaks!
Kas tegeled mingil määral treeneriametiga.Sinu eelmised õpilased on kogemustega rahul.Kahju,et Tartust ära läksid,oleks meil siin üks asjalik kulturismiga tegeleja rohkem.
Ты у нас замечтельный! Тебя уже пора занести в Красную книгу по охране редкой живности ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> С тобой легко и весело. Оставайся таким же жизнерадостным!
Teeme Kalevipojale ära!Anna minna,tubli Vähk!Keegi meist ei arvanud,et peale sõjaväge suudad ennast veel nii heasse vormi saada.Jätka oma üritust,tuul tiibadesse!
Vend Vähk on hea näide sportlase vaimust.Ei ole just väga palju inimesi näinud,kes sellise konsentreeritusega trenni suudavad teha.Olen saanud temalt palju häid nõuandeid.Nüüd ta on kahjuks Tallinnasse asunud,treenib vist Reval-Spordis.Hoidke seda toredat inimest!
Ma olen liigutatud.Just nutsin suurest õnnest.Nutan kindlasti veel.Suured tänud kõigile õnnitlejatele,mind ikka ei ole unustatud.Sügiseks midagi tõsist lubama ei hakka,kõik sõltub ju ikkagi konkurentidest!Ma lähen nüüd jäätist sööma.
Kui ikka suur austaja oled,siis mine ise Vähi juurde ja räägi talle oma murest,aga räägi aiast,mitte aiaaugust.Mine julgelt,siiani ei ole ta kellegi peale kurjaks kyll saanud.Vähi räägib-tark mees taskust.
Siin on juba vend Vähi maili aadressi küsitud,küsin ka mina.Kas oleks võimalik seda Vähk-vennikese mailiaadressi saada?Mul oleks temaga hirmus soov treeningust rääkida.Ta on praegu vist üks väheseid,kes regulaarselt Revalis trennis käib.Vastust ootama jäädes.