Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!
- This topic has 706 replies, 147 voices, and was last updated 14 years, 7 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 8, 2002 at 8:39 p.l. #30089
Anonüümne
GuestJuubeliõnnitlused vend vähile.Hiljem enam ei ole võimalik õnnitleda.
oktoober 9, 2002 at 4:42 p.l. #30090Katrin
MemberSinna tulevad Eesti kõige seksikamad poisid kokku!Läheme tüdrukutega kindlasti vaatama!
oktoober 9, 2002 at 8:08 p.l. #30091Merlyn
MemberJah,varst-varsti on pühapäev ja paljud kulturismisõbrad näevad oma lemmikuid.Eks paljude lemmik see vend vähkki on,soovime talle siis ainult edu!
oktoober 10, 2002 at 8:05 p.l. #30092vend vähk
ModeratorSain jålle aega siit låbi tulla.Våike ootusårevus on kyll sees.Nendele,kes tunnevad suurt huvi minu vo?stlemise vastu:TULEN KYLL!Olen siin k¸vasti dieediga tegelenud,vorm on hea.Homme pean ennast veel yle kaaluma,mul on kahtlus,et see kohalik kaal ei ole påris ¸ige.Vabakava saab olema huvitav,olen sellega ikka tegelenud,våike yllatusmoment kulub ka marjaks åra!Olgu siis,homme ¸htuks olen vast juba Tallinnas,kuhu selle ilma pårast ei tahaks eriti tulla.Siin,Taanis, on tåna ¸htul påris ilus ilm.Sooja on ehk 10 kraadi ja tåielik tuulevaikus.Siin-seal ¸itsevad veel v¸ililled.Ok,ega ma siis mingi loodusemees ei ole,ikka rohkem nagu s¸jamees,årge pange tåhele!Tervitan veelkord k¸iki,kes mind teavad ja tånud minu toetajatele!Ega siis midagi,pyhapåeval nåeme!¨igemini teie nåete mind,sest suure valgustuse t¸ttu ei nåe v¸istlejad pealtvaatajaid peaaegu yldse.Kohtumiseni!
oktoober 10, 2002 at 8:08 p.l. #30093Daisy
MemberAnna minna!
oktoober 11, 2002 at 1:44 p.l. #30094Viljar
Memberfännidega pühapäeval esimeses reas.Edu vähile ja teistele!
oktoober 12, 2002 at 4:46 p.l. #30095madis
Membervõistlusteni.
oktoober 14, 2002 at 8:41 e.l. #30096Merlyn
MemberTundub,et seekord sinu dieet ebaõnnestus,kevadel olid sa ju kõige kuivem,aga nüüd ei näinud kahjuks sellist teravust.Üks oluline moment on asja juures:Sa oled vist võistelnud viimase 2 aasta jooksul kõigil kulturismivõistlustel(võin eksida).Sina oled kogu aeg teine olnud omas kaalus,aga esimesed mehed on tulnud ja läinud.Jätka samas vaimus ja proovi kevadeks ennast kuivemaks ajada!Ükskord me võidame niikuinii!
oktoober 14, 2002 at 9:58 e.l. #30097hary
MemberMinust läks küll napilt esi koht. Ei leia küll midagi laita, kava oli suurepärane, osades poosides oli mehe üleolek silmnähtav(näit tagant, topelt biitseps). Lihased olid teravad ja sügavad. Ei saa aru miks nii läks. Mis näoga oli…kõva soojendus või taani päike? Enivei: super
oktoober 14, 2002 at 5:24 p.l. #30098Tom
MemberMis te räägite, et vabakava oli suurepärane, minuarust oli küll väga kesine. See on paljude kulturistide miinuseks, et vabakavad on nii igavad ja üksluised. Vot sellel ühel veteranil, kes nagu neeger välja nägi oli kõva etteaste, kuigi lihased mitte just kõige paremad enam. Arvan, et seetõttu sai medali ka…
oktoober 15, 2002 at 6:20 e.l. #30099Viljar
MemberPole hullu!Jama,et teiseks tulid,aga väga hea,et saavutasid teise koha!Jah,kevadise vormiga oleksid kindlasti esimeseks tulnud!Küll saabub ka sinu tähelend!
oktoober 15, 2002 at 10:11 e.l. #30100Katrin
MemberTubli poiss.Vaatasin just õega neid pilte.Vorm on paremaks läinud,oleks võinud ikka kuivem olla.Kas sa siis kevadel ei tulnud esimeseks?Või oli sul peale neid võistlusi veel mingi võistlus,näiteks fitness?Jätka oma missiooni.Tubli!
oktoober 15, 2002 at 1:27 p.l. #30101Daisy
MemberTeine koht!ÕNNITLUSED!Vaatasin ka mina eelmiste võistluste protogolle ja tõesti on Vähk kõik viimased kolm kulturismivõistlust kaasa teinud ja alati teiseks tulnud.Esimese koha mehed on aga selle eest kogu aeg erinevad olnud.Mina vähja asemel koguksin ennast ja tuleksin alles järgmisel aastal välja.Järgmistel meistrivõistlustel.
oktoober 16, 2002 at 7:04 e.l. #30102sam
MemberÕnnitlused vähjale.Võistluste fotod on täitsa tip-top.Tegelikult olid kõik need vähja kaalu esimesed kolm üsna võrdsed.Suurim konkurents oligi just selles kaalus.Kui vähk juba kolmandat korda poseerima kutsuti,siis ausalt,mina teda ei kadestanud.Kevadel lihtsalt peab paremini minema.
oktoober 16, 2002 at 9:14 e.l. #30103hary
MemberMa ka imestasin, et mees peab seal järjest pingutama…algul ühega võidu ja siis veel teisega kes seni jõudu kogus…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.