Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!
- This topic has 706 replies, 147 voices, and was last updated 14 years, 7 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 7, 2002 at 11:52 e.l. #30073
vambola
Memberkaalus juurdevõtmiseks on parim variant syya päevas 3 kreemisemat torti. energiat ka kõvasti.
oktoober 7, 2002 at 1:24 p.l. #30074Viljar
MemberOled siin-seal oma vaimukustega ennegi silma paistnud.Ära suhtu teistesse inimestesse nii üleolevalt.On inimesi,kellel on kaalukasvatamisega suuri raskusi,näiteks minul.Märjukese pruukimine ja tordisöömine ei anna mingit tulemust.Mind huvitavad just erinevad spordikonsentraadid ja ka trenn.
oktoober 7, 2002 at 1:55 p.l. #30075alan
MemberSoovitaksin avada uus teema selle kohta, siis on ka teistel parem ülevaade selle teema kohta, ka aitab eelneva foorumi materjaliga tutvumine.
oktoober 7, 2002 at 3:37 p.l. #30076Monika
MemberVaata natuke neid eelmiseid teemasid.Kui midagi jäi ikka selgusetuks,siis küsi julgesti üle!Ootan endiselt vähi kindlat vastust,et tuleb välja.
oktoober 7, 2002 at 4:36 p.l. #30077Lembit
MemberSiis on hea,kui vähk tuleb.Ostan oma naisele ka pileti ja näitan vähki.
oktoober 7, 2002 at 6:30 p.l. #30078Paul
MemberSellel vähjal pidi nagu paljudel kuulsatel inimestel ka kunstniku paberid olema.Las hakkab ka nagu seksiKristi oma meistriteoseid müüma ja hakkab sellest kuulsusest nuts jooksma.Siin saaks vähja pildid oksjonile panna.
oktoober 7, 2002 at 6:40 p.l. #30079madis
MemberMul pappi on,mina maksan.Tellin roosidega kompositsioonimaali saali nurka.
oktoober 7, 2002 at 7:56 p.l. #30080Anonüümne
GuestMul ei ole vähi vastu midagi,aga ned tema fännid on hullud!
oktoober 8, 2002 at 7:07 e.l. #30082Anonüümne
GuestOlen seda kulturistide hingeelu siin Amazonis jälginud.Asi on parem kui varem!Veel aasta alguses käis jube materdamine selle keemia tarbimise ümber,aga nüüdseks on rahunetud.Eesti inimene on kord juba omakasupeal väljas,sellised me oleme!Nii minagi.Tegelikult sooviksin selle kiidulaulu taustal vastuseid paarile küsimusele.Sooviksin teada,kas Eesti kulturismi ja sportlaseid sponsooreritakse ka,sest tegemist on siiski üsna kuluka spordialaga.Kes maksab kinni sportlaste laagrid,esinemised välismaal?Kas Eesti Kulturistide liit on teinud selle koha pealt mingeid edusamme,sest paar aastat tagasi käisid enamus sportlaseid oma kuludega välisüritustel.Palju on Eestis üldse kulturismiga tegelejaid?
oktoober 8, 2002 at 9:53 e.l. #30083sam
Membersee ei ole küll minu asi,aga äkki saad selle küsimuse siiski eraldi teemasse paigutada.Ei ole kindel palju sellest siin rääkida tahetakse,kuigi kindlasti on ka vähk sportlasena selle murega seotud nagu teised.
oktoober 8, 2002 at 12:04 p.l. #30084Sacatini
MemberJaa panid natuke teemast mööda Meigas ( nagu ütles meile Amazoni toimetus). Siin fännatakse ju VEND VÄHKI…
oktoober 8, 2002 at 12:11 p.l. #30085Merlyn
MemberSacatini kommentaaridest.Midagi nagu tahaks öelda,aga ei julge vist.Kogu julgust ja ütle välja,mis sind vaevab!
oktoober 8, 2002 at 1:39 p.l. #30086Sacatini
Membercool off… Merlyn – ( ma ei julgenud seda sulle varem õelda…)
oktoober 8, 2002 at 6:51 p.l. #30087Aksel F
MemberMis kuradi jama see on?Mis plöga sa siin ajad?
Sul on vist kole tahtmine kõigile halvasti öelda.See ei ole küll mingi jututuba ja ma ei lase ennast selliste lollustega kaasa tõmmata ja soovitan ka sellistel sacatinidel mujale kolida.Siin on tegemist siiski tõsiste küsimuste-vastustega.Olen nii mõnigi kord siit asjalikku nõuannet saanud ja siinsed teemakohased kommentaarid on alati teretulnud.Head õhtut.
oktoober 8, 2002 at 7:26 p.l. #30088Mauno
Membersee niisama krõbisemine ei sobi kuidagi.Kui tõesti ei ole midagi öelda,siis ei ole siin vaja ka esineda.Toimetus võiks omalt poolt öelda,kas on veel lootust piletit võistlustele saada esimesse 20 ritta?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.