Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!
- This topic has 706 replies, 147 voices, and was last updated 14 years, 7 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 6, 2002 at 2:28 p.l. #30058
sam
MemberKurvad uudised vend vähi kodumaalt lahkumise ja uhkeks,ülbeks minemise kohta olid seekord jälle enneaegsed.Loen ja nuputan,kas isand vähk ikka tuleb välja?Räägib siin ühest nädalast,aga midagi 100 prossu ei ole maininud.
oktoober 6, 2002 at 2:32 p.l. #30059Katrin
MemberKuidas sa siis aru ei ole saanud?Ikka tuleb.Enam selgemat vihjet ei saa ju välja käia.Jäta oma mail,ehk vend vähk isiklikult saadab sulle vastuse.Lähed Sakalasse kohale ja ise vaatad,kas tuleb.
oktoober 6, 2002 at 2:38 p.l. #30060Lembit
MemberJa veel pühapäeval!Selle asemel,et saalis rügada,istub seltskond siin.Mina arvan ka,et vähk on päris hästi ennast selles suhtes väljendanud ja lähen teda kindlasti vaatama.
oktoober 6, 2002 at 2:45 p.l. #30061sam
MemberOlin siiani kindel,et olen täna siin ainuke,aga ei.Inimestele on tekkinud arvutid koju ja veel netis ka-see ongi ju progress!Kallis Katrin.Eks minagi olen siin välja lugenud,et vähk tuleb,aga siiski ei ole ma selles veel täielikult kindel.Ma lihtsalt olen selline uudishimulik ja vähk on jätnud täpselt sellise saladusliku sisuga informatsiooni endast siia,mis saab mida iganes tähendada.
oktoober 6, 2002 at 2:47 p.l. #30062Katrin
MemberSaada Samile isiklikult vastus,kas tuled 13.oktoobril välja.Aitähh.
oktoober 6, 2002 at 2:56 p.l. #30063Lembit
Member…et vähk ei tulegi äkki enne suurt üritust enam siia ja siis oleme viimase minutini nagu peata kanad-ei tea midagi täpselt.Vaatasin neid vähja kirju ja pean onu Samiga leppima.100-st protsendist on paar protsenti puudus.Loodame,et vastab.Jääme ootama.
oktoober 6, 2002 at 3:02 p.l. #30064Katrin
MemberPalju vähjal kevadel kulturismis neid vastaseid oli?
oktoober 6, 2002 at 3:03 p.l. #30065sam
Membersiis hiilgan mina oma teadmistega:neli meest,vend vähk ise oli viies.
oktoober 6, 2002 at 4:25 p.l. #30066madis
MemberKus ta pääseb.Pool saali on vist küll vend vähki kaema tulnud.
oktoober 6, 2002 at 4:53 p.l. #30067sam
MemberSuvisest juubelitervitusest on välja kujunenud üks tubli teema,kus on küll igasugused teemad läbi lipsanud milledega loo peategelane tahest -tahtmata seotud on.Kulturismiga.Edu talle ja ka teistele Eesti kulturismiga tegelejatele!
oktoober 6, 2002 at 7:07 p.l. #30068Merlyn
Memberunetud…
oktoober 7, 2002 at 7:06 e.l. #30069Viljar
MemberMina esitan siin rahvale kohe toitumiseküsimuse.Kust kohast ja kuidas saab valgupulbrit osta?nagu ma juba ütlesin,olen maalt ja hobusega ja ei tea noid asju.Oleks vaja midagi lihtsat.
oktoober 7, 2002 at 7:11 e.l. #30070toimetus
MemberNatuke panid teemast mööda aga, kui asi huvitab siis siin samas veebi keskkonnas olevas poes peaks olema sinu küsimusele ammendav vastus.
Selles teemas püüame ikkagi Vend Vähki õnnitleda. Edu Vähk !!!
oktoober 7, 2002 at 7:47 e.l. #30071Anonüümne
GuestKõik kahtlevad siin, et kas Vähk ikka tuleb võistlema, tuleb kyll, ärge muretsege. Enam kui kindel!
oktoober 7, 2002 at 11:21 e.l. #30072Viljar
Memberolen kindel et siit saan ikka abi.teistes teemades räägitakse palju tarka juttu,aga mitte midagi arusaadavat.Mingid spetsiihvilised väljendid,mina tahan puust ja punaselt.Näiteks osta see ja sellega on parem kaalus alla saada.No saite mu küsimustest aru,ma ei ole mingi eriline jutumees,loodan,et aitate mind.Ma tahan rohkem energiat ja kaalus juurde saada.Jään ootama teie seisukohti ja arvamusi.Ette tänades ja vabandan,kui see minu küsimus kellegi arvates siia teemasse ei sobi,aga ma usun,et vend vähil isiklikult ei ole selle vastu midagi.Viljar
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.