Skip to main content

Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 707 total)
  • Autor
    Postitused
    Monika
    Member

Konsulteeri kindlasti spordiarstiga.Tundub,et sul ei ole soovitav kangiga kükke teha.Vaevalt,et see põlvevalu üle läheb,pigem vastupidi.

sam
    Member

Millegi pärast minu üks vastus ei jõudnudki kohale.Ok,proovin uuesti.Jah,selline põlvevalu võib halvasti lõppeda,proovi teisi jala harjutusi,kui võimalik.Hoia põlveliigeseid!

Mauno
    Member

et vend vähk ise ei saa aega siia tihti tulla.Tema vastus oleks ka väga oluline.Temal pidid olema ühed ilusamad jalad.

alan
    Member

Mina soovitaksin õlle asemel sada viina apelsini mahlaga, hea olla, parandab ainevahetust ja vitamiinid ka olemas.

sam
    Member

Ei ole kindel,et see loll Alan oma andekustega nüüd ise 200 täis ei teinud,loodan,et mitte.Kallis Eesti rahvas!Nagu näete on vend vähi teema kogunud juba 200 kommentaari.Siin on olnud erinevai teemasid,enamus probleeme on lahendatud.Ei tea,kas vähk saab nüüd Arnoldilt püksid ka?Jõudu ja jaksu kõigile sportlastele erinevates saalides!

Katrin
    Member

Jah,juba üle 200 kommentaari!Ma ei saanud alguses kohe aru,et kis Arnold ja mis püksid,aga vaatasin arhiivi ja saingi vastuse.Ei ole neid särke-pükse ise näinud,ei tea kas on ka väärt kaup.Mida peab tegema,et kah nänni saada?See küsimus on minu viimase aja kõige omakasupüüdlikum ,aga ega siis küsija suu pihta ei lööda!Alan!Mine arene.

Lembit
    Member

Õnnitlused 200 kommentaari puhul!Tundub,et vend vähi õnnitlemiseks leitakse ikka põhjus.Nali naljaks,siin on asi arenenud,teemad tõsised ja nõuanded asjalikud.

Mauno
    Member

Kõigile,kes min toetasid ja nõu andsid(välja arvatud Alan).Proovisin nädalavahetusel jalga ilma kangiga kükkimist teha.Asendasin kükid masinaharjutustega ja jala võttis ikka täis.Ma ei ole ju mingi proff ja mulle sellistest harjutustest täitsa piisab.Tänan.

alan
    Member

Vahel pole põlveliigese vahel piisavalt vedelikku, selle tulemusena tekib hõõrdumine ja valu, päästab soojendusgeeli ja kerge elastiksideme kasutamisest. Kindlasti peab ka selle piirkonna pikemast eelsoojendusest, vahel ei jõua väikesed veresooned nii kiiresti areneda et toita liigest. Kui aga üks põlv on teisest valusam, siis võib olla ka närvivigastus või peab juba pildi tegema. Närvivigastus võtab tavaliselt kuni kaks kuud aega.

Sacatini
    Member

Alan komenteeris vist teist teema “Kärakat ka vahest“

hary
    Member

Jah, see on Alanil õigus, et valu võib esineda liigesvedeliku vähenemisest, kuid see tekkib anamjuhul kas suurest ainevahetuslikust häirest või ja enamjaolt- jooksjatel, ratturitel jms. kelledel kõhreainevahetus suure koormuse all. Elastikside ja kreem on vajalikud kuid kindlasti ei päästa! Päästab koormuse vähendamine vajalikuks perjoodiks, eeldusel et sul jut võistlused ei ole käimas…Põhiviga, alustajatel, unustatakse, et liigesed jõuavad lihastele oma ainevahetuslike protsessidega järgi alles aastatega, nii et tasa ja targu…

Mauno
    Member

Sa ikka nii loll ei olegi,kui alguses välja paistis.Tundub,et panid tõesti teemaga mätasse.See siin on vend Vähi teema.Vend vähk on vist täna pildiga väljanäitusele pandud.

sam
    Member

Mina vend Vähi asemel kohe võtaksin Arnoldiga ühendust ja kaupleksin särgi välja.See on seal pildi peal küll vähk.Käsi on ikka jäme küll!Ma ei saa täpselt aru,mis harjutust ta teeb.

Linda
    Member

Mulle meeldivad sellised vend vähjad!Mees peab musklis olema!Kas Reval-Spordi jõusaalis saavad naisterahvad ka trenni teha või on see ainult meeste pärusmaa?

Anonüümne
    Guest

Mina satun siia nagu isand vähkki harva ja peab ütlema,et antud teema(või selle puudumine) on kõige huvitavam AMAZONEs.Imetlen neid lihasmehi ja küsin endalt et kuidas nendel meestel vererõuhuga olukord võib olla.Eks ta neil ikka kõrgeks kisub.Kui keegi nendest tegijatest loeb,võiks oma kogemustest siin kirjutada.Ette tänades.

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 707 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.