Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!
- This topic has 706 replies, 147 voices, and was last updated 14 years, 7 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
september 20, 2002 at 9:32 e.l. #30013
Monika
MemberKonsulteeri kindlasti spordiarstiga.Tundub,et sul ei ole soovitav kangiga kükke teha.Vaevalt,et see põlvevalu üle läheb,pigem vastupidi.
september 20, 2002 at 9:36 e.l. #30014sam
MemberMillegi pärast minu üks vastus ei jõudnudki kohale.Ok,proovin uuesti.Jah,selline põlvevalu võib halvasti lõppeda,proovi teisi jala harjutusi,kui võimalik.Hoia põlveliigeseid!
september 20, 2002 at 9:38 e.l. #30015Mauno
Memberet vend vähk ise ei saa aega siia tihti tulla.Tema vastus oleks ka väga oluline.Temal pidid olema ühed ilusamad jalad.
september 20, 2002 at 11:12 e.l. #30016alan
MemberMina soovitaksin õlle asemel sada viina apelsini mahlaga, hea olla, parandab ainevahetust ja vitamiinid ka olemas.
september 20, 2002 at 11:20 e.l. #30017sam
MemberEi ole kindel,et see loll Alan oma andekustega nüüd ise 200 täis ei teinud,loodan,et mitte.Kallis Eesti rahvas!Nagu näete on vend vähi teema kogunud juba 200 kommentaari.Siin on olnud erinevai teemasid,enamus probleeme on lahendatud.Ei tea,kas vähk saab nüüd Arnoldilt püksid ka?Jõudu ja jaksu kõigile sportlastele erinevates saalides!
september 20, 2002 at 11:33 e.l. #30018Katrin
MemberJah,juba üle 200 kommentaari!Ma ei saanud alguses kohe aru,et kis Arnold ja mis püksid,aga vaatasin arhiivi ja saingi vastuse.Ei ole neid särke-pükse ise näinud,ei tea kas on ka väärt kaup.Mida peab tegema,et kah nänni saada?See küsimus on minu viimase aja kõige omakasupüüdlikum ,aga ega siis küsija suu pihta ei lööda!Alan!Mine arene.
september 20, 2002 at 11:45 e.l. #30019Lembit
MemberÕnnitlused 200 kommentaari puhul!Tundub,et vend vähi õnnitlemiseks leitakse ikka põhjus.Nali naljaks,siin on asi arenenud,teemad tõsised ja nõuanded asjalikud.
september 23, 2002 at 11:41 e.l. #30020Mauno
MemberKõigile,kes min toetasid ja nõu andsid(välja arvatud Alan).Proovisin nädalavahetusel jalga ilma kangiga kükkimist teha.Asendasin kükid masinaharjutustega ja jala võttis ikka täis.Ma ei ole ju mingi proff ja mulle sellistest harjutustest täitsa piisab.Tänan.
september 23, 2002 at 12:43 p.l. #30021alan
MemberVahel pole põlveliigese vahel piisavalt vedelikku, selle tulemusena tekib hõõrdumine ja valu, päästab soojendusgeeli ja kerge elastiksideme kasutamisest. Kindlasti peab ka selle piirkonna pikemast eelsoojendusest, vahel ei jõua väikesed veresooned nii kiiresti areneda et toita liigest. Kui aga üks põlv on teisest valusam, siis võib olla ka närvivigastus või peab juba pildi tegema. Närvivigastus võtab tavaliselt kuni kaks kuud aega.
september 23, 2002 at 7:12 p.l. #30022Sacatini
MemberAlan komenteeris vist teist teema “Kärakat ka vahest“
september 23, 2002 at 9:14 p.l. #30023hary
MemberJah, see on Alanil õigus, et valu võib esineda liigesvedeliku vähenemisest, kuid see tekkib anamjuhul kas suurest ainevahetuslikust häirest või ja enamjaolt- jooksjatel, ratturitel jms. kelledel kõhreainevahetus suure koormuse all. Elastikside ja kreem on vajalikud kuid kindlasti ei päästa! Päästab koormuse vähendamine vajalikuks perjoodiks, eeldusel et sul jut võistlused ei ole käimas…Põhiviga, alustajatel, unustatakse, et liigesed jõuavad lihastele oma ainevahetuslike protsessidega järgi alles aastatega, nii et tasa ja targu…
september 24, 2002 at 7:40 e.l. #30024Mauno
MemberSa ikka nii loll ei olegi,kui alguses välja paistis.Tundub,et panid tõesti teemaga mätasse.See siin on vend Vähi teema.Vend vähk on vist täna pildiga väljanäitusele pandud.
september 24, 2002 at 8:07 e.l. #30025sam
MemberMina vend Vähi asemel kohe võtaksin Arnoldiga ühendust ja kaupleksin särgi välja.See on seal pildi peal küll vähk.Käsi on ikka jäme küll!Ma ei saa täpselt aru,mis harjutust ta teeb.
september 24, 2002 at 9:26 e.l. #30026Linda
MemberMulle meeldivad sellised vend vähjad!Mees peab musklis olema!Kas Reval-Spordi jõusaalis saavad naisterahvad ka trenni teha või on see ainult meeste pärusmaa?
september 24, 2002 at 9:42 e.l. #30027Anonüümne
GuestMina satun siia nagu isand vähkki harva ja peab ütlema,et antud teema(või selle puudumine) on kõige huvitavam AMAZONEs.Imetlen neid lihasmehi ja küsin endalt et kuidas nendel meestel vererõuhuga olukord võib olla.Eks ta neil ikka kõrgeks kisub.Kui keegi nendest tegijatest loeb,võiks oma kogemustest siin kirjutada.Ette tänades.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.