Skip to main content

Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 707 total)
  • Autor
    Postitused
    Mauno
    Member

Tahaks ka mõne sellise musklimehe käe alla sattuda,ega seda edu vist muidu ei saavuta.Olen proovinud ühe oma algaja sõbraga trenni koos teha,aga see oli veel lollim kui mina ja pärast läksime koos õlut jooma…

Mauno
    Member

Mina olen juba pool aastat jõusaalides tähtsalt ringi käinud,aga keegi ei taha minuga koos trenni teha!Oleks vaja paarilist.

Katrin
    Member

Tere hommikust kõigile!Luugupeetud Mauno!Kui te saalis ringikäimise asemel trenni teeksite,vähemalt üritaksite,siis usun,et leiaksite omale treeningpartneri.Kas käite ikka regulaarselt trennis?

Monika
    Member

Üle viskab see hädaldamine kogu aeg.Kui olete valinud oma spordialaks jõusaalis käimise,siis võiksite eelnevalt ikka natukene tutvuda selle taustaga.Olen kokku puutunud inimestega,kes peale esimest nädalat jõutreeninguid kurdavad,et peale lihasevalu ei ole nad ühelegi lihasele sentimeetreid juurde kogunud.Kämoon,ega siis “kapiks” üleöö ja väikse vaevaga ei saa!Nii Ott Kiivikas,Marek Kalmus kui ka vend vähk on kindlasti pool elu treeninud.Jätke hädaldamine ja tehke trenni!

Lembit
    Member

Mauno!Sul puudub vist eesmärk.Kas sa tahad kapiks saada või ei?

Mauno
    Member

Hullud!Ma ei julge unistadagi omale selliseid muskleid nagu kiivikal või vähjal!Saaks paar kilogi alguseks maha.Naba on vagu rosin kõrbes.Kõht on ees,noh.Kas ma peaksin äkki õllejoomist ka piirama?

Katrin
    Member

Hea küll.Tundub,et oled ülekaaluline.Jõusaalis võtavad paljud just juurde,sest hakkavad peale rasket trenni rohkem sööma ja magama.Sina ,Mauno pead rohkem aeroobset tegema.

Mauno
    Member

Kas oleks võimalik kuidagi õllejoomist ja kulturismi ühendada?Ma vist ei suuda õllest loobuda.

sam
    Member

Jõusaali eesmärk ei ole alati suured ja ilusad musklid.Trenni tehakse ka hea enesetunde ja vormisoleku pärast.Paljud paksukesed häbenevad oma keha ja ei julge sellepärast kuhugi minna,isegi mitte jõusaali.Kui on tõsine soov oma lodeva kehaga midagi ette võtta,siis ikka spordisaali ja võimalusel konsulteerida arstiga ja treeneriga.

Mauno
    Member

Panin omale käe südamele ja pean tunnistana,et tunnen ennast tõesti jõusaalis nende ilusate kehade vahel ebakindlalt.Seal on küll vahel veel paar paksu poissi-tüdrukut kes on eluga rahul ja higistavad kaloreid välja,aga mina nii ei saa.Kõik vaatavad kaasatundlikult.

Linda
    Member

Olen lugenud siin erinevaid teemasid.Tunnistan ausalt,alguses tundus mulle see vend vähi kiitmine natuke imelikuna,aga siis ei teadnud ma sellest inimesest midagi.Praeguseks usun,et tegemist on tõesti tõsise spordimehega.Siin on nüüd ka väga olulisi probleeme arutatud ja nagu eespool juba öeldi,on siin tühja juttu väga vähe ja kommentaarid on arusaadavad kõigile.Näiteks mõnes teemas on juttu dieedist ja siis hakkavad mingid tarkurid sellist peent juttu ajama,millest ainult nemad aru saavad.Suured tänud!

sam
    Member

Ära põe!Hoia lipp kõrgel!Sa ei pea õllest loobuma,esialgu piisab,kui piirad õllejoomist.Sellega oleks algus tehtud.Oma priske kere pärast ei pea häbi tundma.Kas usud tõesti,et mingi kahemeetrine ja 60 kg kaaluv tegelane ennast paremini tunneb?Räägi spordiarstiga ja tule trenni!

Artur
    Member

Tere.Käin siin amasonis harva ja viimasel ajal vaatasin et asi on üldse vaikseks jäänd.Eksisin.Mulle kah meeldivad siinsed viimased kommentaarid.Ka mina olen ikka natuke ülekaaluline ja nendest kommentaaridest sain palju enesekindlust trenni tegemisest.Tänan kõiki asjaosalisi kogu südamest.AITÄHH!!!Vend vähile kõike paremat.

Katrin
    Member

et siin on sellised küsimused päevakorda tõusnud.Ühiselt saame kõigist probleemidest jagu!

Mauno
    Member

…küsimus.Olen proovinud teha kükke kangiga,aga põlvedel on ilgelt valus.Kas valu läheb pikapeale üle?Kasutan ära rahva kohalolekut ja kohe küsin.

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 707 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.