Skip to main content

Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 707 total)
  • Autor
    Postitused
    Katrin
    Member

Siin on täna päris põnev arutelu arenenud.Vahepeal oli see lehekülg täitsa välja surnud.Sam,kas sa oled mingi spetsialist või?Mingit nohikujuttu siit nüüd küll ei tulnud.Tore on lugeda vahel ka sõna-sõnalt arusaadavaid kommentaare.Mitte mingit ümbernurgajuttu!Tänan.

Mauno
    Member

Et ka vend vähk ise on kunagi keemiaga kokku puutunud,aga nüüd ei ole seda juba mitu aastat teinud.Palun kommentaari!

sam
    Member

ei hakka keegi siin valjuhäälselt pasundama,et kuulake kõik,ma panen keemiat!Kas vend vähk paneb keemiat või ei,seda ei oska ma öelda-kõik on suhteline.Kreatiin on ju ka tegelikult keemia,aga ta ei ole keelatud.Selle järgi,kuidas vend vähk trenni teeb võib isegi arvata,et ei võta keelatud aineid,kuna treeninguintensiivsus on tõesti maksimumilähedane.Sellise treeninguga jõuab ju igal juhul mingi tulemuseni!

Anonüümne
    Guest

Keemia on keelatud IGA SPORDIS. Teine asi aga, et selles fitnessi föderatsioonis, kus võistles Vend Vähk, Jänar Gröön, Marek Kalmus jne ei ole dopingu kontrolli, EKFLis aga on. Keemiat aga kasutavad iga spordis, nii fitnessis, kui ka kulturismis, kaas arvatud Eestis.

Katrin
    Member

Kas on mõttekas siin seda keemiajuttu arendada?Siiani on vähemalt see teema niiöelda keemiavaba olnud.Igal juhul mina lähen 13 oktoobril seda vähki vaatama!Noh ja neid teisi ka.

Anonüümne
    Guest

“Kreatiin on ju ka tegelikult keemia,aga ta ei ole keelatud”

Kreatiin on toidulisand. Keemia all aga mõeldakse siin hormoone.

Mauno
    Member

Kes treenib vend vähki?

sam
    Member

Minu andmetel ei ole tal mingit treenerit.Mees on lihtsalt aastate jooksul ise palju teadmisi omandanud.Muide,kreatiin võidakse varsti keelatud aineks kuulutada,kõik on aja küsimus.

Katrin
    Member

vend vähk ise tegeleb personaaltreenerina?Üks õpilane pidi tal praegu olema.

Lembit
    Member

mitte õpilane,vaid süütu ohver!

Katrin
    Member

Mis mõttes süütu ohver?Ma ei usu,et vend vähk kedagi väevõimuga treenib!

madis
    Member

Ka mina ei usu,et vend vähk kedagi trenni tegema sunnib.Keemia kohapealt hoian suu kinni,kui miskit lisada ei oska.Mida tähendab maksimumilähedane treeningkoormus?

sam
    Member

see tähendab,et peaaegu maksimum,kui maksimum on elu eest võitlemine.Inimene on konsentreerunud ainult treeningule,mitte jutuajamisele sõpradega keset jõusaali.(mitte trennijutu ajamisele)

Lembit
    Member

Vähk pidi saalis ikka päris hullult panema!Fanaatik,mis muud!

Taavi Eplik
    Member

Ei ma ei pea ennast syytuks ohvriks, saime temaga tuttavaks Revalis, algul jälgisime eemalt yksteise tegemisi ja siis tekkis mõte koos proovida.Asja idee ei ole selles nagu paljud personaaltreeneri loost aru on saanud.Ma olen ennem paaris teinud ja tema kah Tartus. Oluline on võistlusmoment, mega väikesed vahed seeriatele ja kui yks teeb viimast seeriat, läheb teine juba järgmisele masinale ja oma edu aluseks peame soojendust jalgrattal, häälestab sydame juba järgnevaks koormuseks:) Jah jutuajamist oleme yritanud vältida. Ott kunagi hoiatas, et mina lõhun ennast ära ja pean pöörama suurt tähelepanu taastumisele ja nii see on, traumasid on nende paari kuu jooksul tõesti palju olnud kuna Imre raskused on tõesti suured nagu staazgi sellel alal. Nii et meetod, et maksan personaaltreenerile paar soida , et ta mind tagant torgiks, ilma et suvatseks inimene isegi elementaarsed baasharjutused endale selgeks teha, ei toimi. Paaristreeningust on hea artikkel viimases Flex, millest oli mõte ka eesti keelne yllitis siia ylesse sättida kuna tehes seda mõistusega koos on eesmärk kellegiga jagatud ja ka rohkem käega katsutav. Edu kõgile spordisõpradele ja klubikaaslastele!!!

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 707 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.