Skip to main content

Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 707 total)
  • Autor
    Postitused
    marx
    Member

Loodame, et tuleb…. Kui viimati teda nägin ,siis lubas küll tulla…

Katrin
    Member

Lähen kindlasti seda vähki Salme kultuuribaleesse vaatama.Thanks,Marx!

Anonüümne
    Guest

Mina samuti!

Rege
    Member

Hea on lugeda,et kellelgi ka hästi läheb!Jätka samas vaimus!Ma tean ainult mõnda Eesti kulturisti,aga nad on kõik täis tehtud.Sina oled küll üks neist vähestest,kelle kohta midagi halvasti ei ole öeldud.Kui sul on aega ka siia internetti pääseda,siis äkki räägid meile lühidalt veelkord oma dieedi põhimõtetest.Palju jõudu ja edusamme sulle!TUBLI!

madis
    Member

Palju sa lamades maxi surud?Kas homsest üritusest ka osa võtad?

sam
    Member

Vaatasin viimaseid võistluste tulemusi lamadessurumises.Seal oli hr Vähi 155 kg surunud.Selles kaalus ja ilma võistlussärgita on see ju kõva tulemus!Tubli!

madis
    Member

Kas peale vend vähi kuni 80 kg veel keegi tõsisem mees võistleb?Kuulda on olnud,et mõni mees jääb tulemata.Hea oleks,kui vend Vähk lõpuks esimeseks tuleb,ta pidi praegu heas vormis olema.

Mauno
    Member

kulturismivõistlused Salmes toimuvad?Vaadake palun võistluste reklaami!Kindlasti tuleb põnev võistlus,edu ka selle teema peategelasele vend vähile!

vend vähk
    Moderator

Olen täna ka üle pika aja arvuti taga.Siin head inimesed küsisid minu dieedi põhimõtete kohta.Dieedi ajal on mul ainult üks põhimõte-VALK.Rasva kogus on ööpäevas minimaalne.Ülepäeviti solaarium ja võimalusel saun iga päev.Võistlusväliselt olen siiani toitunud nagu tavalised inimesed.Minult küsiti eile erinevate proteiinipulbrite kohta.Ütlen ausalt,ma ei ole peale kreatiini viimase aasta jooksul midagi muud kasutanud ja sedagi ebaregulaarselt.Ok,nüüd nendest meistrivõistlustest.Ma ei ole siiani 100 % kindel,et jõuan 13.oktoobriks võistlustele,kuna kaks nädalat enne neid võistluseid viibin tööülesannete täitmisel väljaspool emakest Eestimaad.Ka võistluste vabakava koostan võõrsil.Praegu ei oska rohkem midagi lisada,kiired ajad!Toredat sügist kõigile!

madis
    Member

Kas fitness või kulturist?

sam
    Member

Vend vähk ongi selline andekas sportlane,kes võistleb nii kulturismis kui ka fitnessis.See Eesti kulturismi tase ei ole veel nii tugev,et saame juba tõsisemalt eristama hakata kulturismi ja fitnessit Eestis.Vähk ei ole kindlasti ainuke Eesti kulturist fitnessi ridades-neid on teisigi.

madis
    Member

Tore,et sain oma küsimusele nii kiire vastuse,tänan.Kahjuks on mulle siiani jäänud selgusetuks kulturismi ja fitnessi erinevus.Kas oleks võimalik mind selles küsimuses kasvõi natukenegi valgustada?Ette tänades!

sam
    Member

Mina ehk ei ole küll see õige inimene sellele küsimusele vastama,aga midagi ma olen ikkagi endale selgeks teinud.Fitnessis ei liigitata minu teada võistlejaid mitte kaalu järgi vaid mingi muu süsteemi alusel.Suurvõistlustel pidi ka vanuseklassid olema.Fitnessis on rohkem sellised soonilisemad vennad,mass ei olegi vast nii oluline.Liikumine on tähtsal kohal.Ma võin küll mõnes asjas mööda panna,tõesti ehk mõni spetsialist oskab täpsustada.

madis
    Member

Tänan järjekordse kiire vastuse eest!Loodan,et mõni fitnessi- või kulturismisportlane siin ka sõna võtab.Ise olen kuulnud,et fitnessis on keemia lubatud,aga kulturismis keelatud.???

sam
    Member

See väide on ju tegelikult absurdne!Kulturistid panevad keemiat küll rohkem kui fitnessi võistlejad.Profifitnessist võib osa võtta nii treenitud kehaga maadleja,poksija kui ka strippar,aga kulturismivõistlustele suurte lihamägedega neid juba võistlema ei saada.Millise spordiala esindajad tänapäeval üldse keemiat ei pane?Kõik panevad suuremal või vähemal määral!See on ju äri.

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 707 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.