Palju oleks umbes rekord?
- This topic has 23 replies, 17 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
rait000.
-
AutorPostitused
-
märts 5, 2007 at 12:17 p.l. #108457
smack
MemberMa näen kõhulihaste treenimisega ekstra vaeva, kuna tihti peale kang vaja üle kõhu rullida. Kusjuures enne, kui ma üldse hakkan maks raskust proovima, mõtlen ma läbi, et kuidas kang rinnalt kõige ohutumini ära saada.
märts 5, 2007 at 12:25 p.l. #108462greenu
MemberMa näen kõhulihaste treenimisega ekstra vaeva, kuna tihti peale kang vaja üle kõhu rullida. Kusjuures enne, kui ma üldse hakkan maks raskust proovima, mõtlen ma läbi, et kuidas kang rinnalt kõige ohutumini ära saada.pole just kõige tervislikum viis rinnalt surumisega tegelemiseks

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …. võibolla oleks kasulik otsida endale kaaslane ?märts 5, 2007 at 1:08 p.l. #108467Nazario
Memberkutsu keegi julgestama siis noh
märts 5, 2007 at 1:21 p.l. #108473rait000
Memberkeegi ei viitsi muga treenima tulla ja kõik imestavad et kuidas ma viitsin..aga näed mina ei saa jõusaalita olla..mul tuleb masekas pealekui ma jõukasse minemata jätan..ükskord mul kaks klassivenda tahtsid ka natuke lihast kasvatada ja siis ma rääkisin neile et tahtejõudu peab olema..kaks korda sain ma neid jõusaalis õpetada ja treenida ja pärast seda neid enam näha polnud jõukas..ja järgmine päev hädaldasid et lihased on valusad..neid inimesi siin tõrvas on on väga vähe kes viitsivad seda asja tõsisemalt võtta..mina näiteks tean ainult paari inimest kest kasvatavad lihast ,ülejäänud käivad niisama vormi hoidmas..aga tänud teile ja ma väga loodan et ma ületan saja piiri lähemal ajal..
märts 5, 2007 at 3:29 p.l. #108494Bailey
MemberMa surusin oma senise rekordi ilma julgestuseta, valik oli minu, kas surun kangi ülesse või jään kangi alla.
mai 2, 2007 at 8:26 e.l. #113992Andree
Membermeil Kundas üks eriti naljakas mees. Ta ei luba kunagi taha tulla ei ära tule..ja siis ise teeb ja tavaliselt jääb tall kang alla:D..ja siis rullib seda üle kõhu..me ikka sööstame vahel appi aga siis kõlab ainult röögatus ei..ja nüüd siis hiljuti kordus see sama situatsiion..mees hakkas siis kangi üle kõhu rullima..ja pani sellise peeru maha, et anna otsad ma pidin ennast segaseks kohe naeram..aga jah ei tea mis tall viga on..Aga seda ta teada, et pea tall päris korras pole..
mai 2, 2007 at 11:50 e.l. #114025Andreaz
Memberteen praegu rinnaltsurumist 82,5 kgga..jõuan umbes kolm korda ja umbe 3-4 seeriat..siis pean juba natuke langetama..palju oleks umbes minu rekord ..ma ei julge praegu proovida sest käin üksi jõusaalis ja kui kang rinnale kukkub siis on vist päris valus..muidu mingi paar kuud tagasi jõudsin 90 kg suruda siis olid muidugi julgestused ka..enne 90 kg surumist polnud ma rinnale jõutrenni teinud ,kasvatasin rohkem massi…aga nüüdseks on jõunäitajad kõvasti paranenud ja tahaksi teada palju üles umbes läheks.üksi jah proovida ei tasu aga mismoodi see oma oletatav tippraskus peaks rinnale kukkuma? ma saan aru et lihtsalt üles enam ei lähe. aga rinnale kukub valusalt vast siis kui paned kaks korda oma rekordi
mai 2, 2007 at 1:12 p.l. #114042rainisk
Memberteen praegu rinnaltsurumist 82,5 kgga..jõuan umbes kolm korda ja umbe 3-4 seeriat..siis pean juba natuke langetama..palju oleks umbes minu rekord ..ma ei julge praegu proovida sest käin üksi jõusaalis ja kui kang rinnale kukkub siis on vist päris valus..muidu mingi paar kuud tagasi jõudsin 90 kg suruda siis olid muidugi julgestused ka..enne 90 kg surumist polnud ma rinnale jõutrenni teinud ,kasvatasin rohkem massi…aga nüüdseks on jõunäitajad kõvasti paranenud ja tahaksi teada palju üles umbes läheks.Kas sul pole tõesti MITTE KEDAGI kaheks minutiks appi kutsuda ? Seljuhul tunnen küll kaasa, sõpru sul siis vist küll pole.
ega jah ei ole mõtet üksi proovida..tahaks ikka suveks sada üles saada..see on minu eesmärk sügisest.Kas see 100 kg on siis mingi nii hull näitaja ? Osadel vendadel (ma ei väida, et sinul) on rinaltsurumine elu ja surma küsimus peaaegu. Neil jõusaal=rinnaltsurumine. Näiteks eile ka küsisin sõbra käest, et millal ta viimati jalgu treenis, siis sügas nat aega kukalt ja ütles et ei mäleta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kuigi rinda teeb päris tihtiMa näen kõhulihaste treenimisega ekstra vaeva, kuna tihti peale kang vaja üle kõhu rullida. Kusjuures enne, kui ma üldse hakkan maks raskust proovima, mõtlen ma läbi, et kuidas kang rinnalt kõige ohutumini ära saada.See on küll huvitav suhtumine
. Sa juba psühholoogiliselt annad alla ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.meil Kundas üks eriti naljakas mees. Ta ei luba kunagi taha tulla ei ära tule..ja siis ise teeb ja tavaliselt jääb tall kang alla:D..ja siis rullib seda üle kõhu..me ikka sööstame vahel appi aga siis kõlab ainult röögatus ei..ja nüüd siis hiljuti kordus see sama situatsiion..mees hakkas siis kangi üle kõhu rullima..ja pani sellise peeru maha, et anna otsad ma pidin ennast segaseks kohe naeram..aga jah ei tea mis tall viga on..Aga seda ta teada, et pea tall päris korras pole..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Issanda loomaaed on ikka kirju.mai 2, 2007 at 1:51 p.l. #114044rait000
MemberKas sul pole tõesti MITTE KEDAGI kaheks minutiks appi kutsuda ? Seljuhul tunnen küll kaasa, sõpru sul siis vist küll pole.oi sõpru on mul palju aga asi on selles et treenin üksinda ja keegi teine ei viitsi jõusaalis käia..
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.