Palju oleks umbes rekord?
- This topic has 23 replies, 17 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
rait000.
-
AutorPostitused
-
märts 4, 2007 at 5:28 p.l. #10037
rait000
Memberteen praegu rinnaltsurumist 82,5 kgga..jõuan umbes kolm korda ja umbe 3-4 seeriat..siis pean juba natuke langetama..palju oleks umbes minu rekord ..ma ei julge praegu proovida sest käin üksi jõusaalis ja kui kang rinnale kukkub siis on vist päris valus..muidu mingi paar kuud tagasi jõudsin 90 kg suruda siis olid muidugi julgestused ka..enne 90 kg surumist polnud ma rinnale jõutrenni teinud ,kasvatasin rohkem massi…aga nüüdseks on jõunäitajad kõvasti paranenud ja tahaksi teada palju üles umbes läheks.
märts 4, 2007 at 6:57 p.l. #108397Archangel1
Memberminu arust 95
hea juhul 97.5märts 4, 2007 at 7:00 p.l. #108398Hi
Member~90kg
märts 4, 2007 at 7:01 p.l. #108399mälvõu
Memberaga alati saab ju kedagi suvalist jõusaalis hetkeks appi kutsuda! ega abi palumine pole häbiasi

samas võid ju ka astmeliselt minna ..algul paned mingi a la 60% oma eelmisest maksist teed sellega paar korda ja siis hakkad järjest raskusi tõstma alguses vb 10 kg kaupa siis 5 jne(kordusi üle ühe ei soovita, väsitad ilmaaegu lihase ära ennem max-i muidu) eks sa üks hetk tunned kui raskused juba vaevaliseks lähed ja siis laenad juba kohalikku tööjõudu, kes sulle toeks tuleksid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mina vähemalt teen nii kui sõpra vahest kaasas pole
“>igatahes jõudu katsetamaks
märts 4, 2007 at 7:10 p.l. #108403rait000
Memberaga alati saab ju kedagi suvalist jõusaalis hetkeks appi kutsuda! ega abi palumine pole häbiasi
samas võid ju ka astmeliselt minna ..algul paned mingi a la 60% oma eelmisest maksist teed sellega paar korda ja siis hakkad järjest raskusi tõstma alguses vb 10 kg kaupa siis 5 jne(kordusi üle ühe ei soovita, väsitad ilmaaegu lihase ära ennem max-i muidu) eks sa üks hetk tunned kui raskused juba vaevaliseks lähed ja siis laenad juba kohalikku tööjõudu, kes sulle toeks tuleksid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mina vähemalt teen nii kui sõpra vahest kaasas pole
“>igatahes jõudu katsetamaks
jama on ka selles et jõusaalis ka pole kedagi sellel ajal kui mina treenin tavaliselt..aga tänud
märts 4, 2007 at 7:18 p.l. #108404ROtter
Memberteen praegu rinnaltsurumist 82,5 kgga..jõuan umbes kolm korda ja umbe 3-4 seeriat..siis pean juba natuke langetama..palju oleks umbes minu rekord ..ma ei julge praegu proovida sest käin üksi jõusaalis ja kui kang rinnale kukkub siis on vist päris valus..muidu mingi paar kuud tagasi jõudsin 90 kg suruda siis olid muidugi julgestused ka..enne 90 kg surumist polnud ma rinnale jõutrenni teinud ,kasvatasin rohkem massi…aga nüüdseks on jõunäitajad kõvasti paranenud ja tahaksi teada palju üles umbes läheks.Ohutus eelkõige – ära sa üksinda küll isiklikku rekordit ürita, alati kutsu kedagi julgestama, ükskõik kui suur see raskus ka ei oleks.
märts 4, 2007 at 7:26 p.l. #108407Gym
Memberkuskile ~90 kanti on max sul ma pakun
märts 4, 2007 at 7:35 p.l. #108409rait000
MemberOhutus eelkõige – ära sa üksinda küll isiklikku rekordit ürita, alati kutsu kedagi julgestama, ükskõik kui suur see raskus ka ei oleks.ega jah ei ole mõtet üksi proovida..tahaks ikka suveks sada üles saada..see on minu eesmärk sügisest.
märts 4, 2007 at 7:39 p.l. #108410gmaster
Memberüksi rinnale 3seid seeriaid teha on üldse ohtlik, ise olen kangi alla jäänud
märts 4, 2007 at 8:36 p.l. #108414rait000
Memberüksi rinnale 3seid seeriaid teha on üldse ohtlik, ise olen kangi alla jäänudõnneks mul jõukas on selline hea surumispink kus saababitoed panna erineva kõrguse peale et alla ei jääks,..ma olen ka mittu korda alla jäänd peaeguaga toedpäästsid mind
märts 4, 2007 at 8:37 p.l. #108416rait000
Membervabandan ebakorrektse kirja pärast.ma kirjutan kiiresti ja siis ma vahest ei pane vigu tähele.
märts 4, 2007 at 11:42 p.l. #108433maza
MemberAga ehk motiveerime sind ja ütleme,et sul läheb näiteks hoopis 100+kg.
Vaimusilmas surud selle raskuse ära siis füüsiliselt surudes on see käkitegu
märts 5, 2007 at 12:15 e.l. #108434joker
MemberAga ehk motiveerime sind ja ütleme,et sul läheb näiteks hoopis 100+kg.Vaimusilmas surud selle raskuse ära siis füüsiliselt surudes on see käkitegu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures see pole paha mõte ja idee kannab iseenesest vilja.
Kunagi treenisin praegust Hommiku Tv saatejuhti Toomas Luhatsit ja ta ületamatuks barjääriks oli 100kg. Ükskord panin talle 105kg peale ja ütlesin et on 95kg … või õigemini ise ta arvutas valesti, ma ei hakanud vastu vaidlema ja surus selle raskuse kui õieti mäletan 2x üles. (Nüüd on ta surunud ka 130kg ja peale nati).
Samamoodi surus vist kunagi Vend Vähk (nii ta mulle rääkis) saalis lambist eesti noorte rekordi kuna mingid jõmmid seal tegid omaarust nalja ja ütlesid raskuse vähemaks. Sinisilmne Vähi läks ja surus kangi lopsti üles. Oli vist 120 kg.
Nii et väiksed valed on alati lubatud kui see aitab inimesi psüholoogiliselt üle hirmust raskuste ees

Kindlasti selliseid juhtumeid palju kus enda teadmata surutakse või rebitakse oma isiklikke rekordeid lihtsalt sellepärast, et arvutatakse valesti.
Aga @Rait kõige lihtsam on teada saada lihtsalt järele proovides;)
märts 5, 2007 at 9:09 e.l. #108447greenu
Membermul oli sama mure mis Toomas Luhatsil …. 100 ei läinud ega läinud üles …… lõpuks kui läks siis 2 nädalat hiljem läks ka 110 … seega minu jaoks oli see meeletu psühholoogiline piir …
ise arvan et 100 sul ei lähe … 90 peaks minema suht kindlalt ….
üksi surumise puhul pingutab inimene rohkem … nagu et surumise ajal tekib mõte et kedagi aitamas pole ja ma pean selle üles saama muidu rullin seda üle kõhu:) …. ja see või natuke aidata … kui keegi julgestab siis võib nö vabamalt võtta …. aga nohh üksi rekordi proovimist ei soovita ma mitte mingil juhul ….. endal on 120 kilo olnud rinnal ja selle ära rullimisest jäid kõhule ikka päris korralikud lillad jäljed …. eriti jube oli see kui kang “kukkus” rinnakorvilt pehmema kõhu peale … siis oli selline tunne et silmamunad lendavad koopast välja … nagu et kogu kopsus olnud õhk suruti korraga välja … huhh…. pärast seda olen alati julgestajaga teinud
märts 5, 2007 at 10:20 e.l. #108449eintsius
Member90kg võid julgelt rinnalt suruda üksinda, 95 on see murdepunt, kus võimalused on 50-50. Muidugi pead enne surumist lihased soojaks tegema korralikult, juhuks kui peaks kehvem päev olema ja pead kogu tahtejõu mängu panema, et kangi mitte alla jätta. Õiget võimete piiri näed alles siis kui tuleb järsku taipamine, et allajäämisel on kurjad tagajärjed ning adrekas sisse lööb.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.