Palju oled kasutanud toidulisandeid?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Palju oled kasutanud toidulisandeid?
- This topic has 142 replies, 32 voices, and was last updated 15 years, 1 month tagasi by
IVARK.
-
AutorPostitused
-
detsember 24, 2010 at 12:25 e.l. #284515
AlanBStard
ModeratorPada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad.Fakt on see, et ravimid mõjuvad kiiremini. Kuigi inimesed tervenevad ka ilma ravita.
Mul on kuri kahtlus et mitmete probleemide nt Alzheimeri ja veresooneseinte seisukorra osas on toidud/toidulisandid hetkel efektiivsemad või parema kasu/riski suhtega kui ravimid. Kiired nad küll tõesti ei ole.
detsember 24, 2010 at 1:20 e.l. #284517aivar424
MemberTegelt kui võrrelda praegust seisu, näiteks selle ajaga, millal ma selle foorumiga liitusin, siis pilt on ikka suht palju muutunud.
Siis öeldi, et tee aasta otsa korralikult trenni, toitu korralikult ja hästi ja kui midagi puudu jääb, siis proovi veidikene valgupulbrit ka! Kreatiini kasutamine oli ikka suht edasijõudnute pärusmaa, prooviti siis, kui jõusaaliga paariaastane kogemus ja kindlasti alustati kuuriga, mida nüüd tehakse-ei tehta.
Maailm muutub suhteliselt kiiresti ikka…
detsember 24, 2010 at 3:44 e.l. #284518Alexander Andrusenko
ModeratorTegelt kui võrrelda praegust seisu, näiteks selle ajaga, millal ma selle foorumiga liitusin, siis pilt on ikka suht palju muutunud.Siis öeldi, et tee aasta otsa korralikult trenni, toitu korralikult ja hästi ja kui midagi puudu jääb, siis proovi veidikene valgupulbrit ka! Kreatiini kasutamine oli ikka suht edasijõudnute pärusmaa, prooviti siis, kui jõusaaliga paariaastane kogemus ja kindlasti alustati kuuriga, mida nüüd tahakse-ei tehta.
Tegelikult ei soovita ka praegu algajatele kohe toidulisandeid siin eriti keegi. Lihtsalt asi on selles, et need algajad ei taha kedagi kuulata. Leiavad ise infot lisandi kohta, ostavad ära ja siis hakkavad foorumis küsima, et kuulge, ma ostsin selle ja selle, kuidas nüüd seda kõike tarbida ja millal ma arenema hakkan..
Inimesed ei saa aru, et kui sa ostad toiduLISANDI, siis sa pead tundma, millest sul praegu puudust on ja mida sa oma toitumisele LISAMA pead. Ja kui sa tunned, millest sul puudu jääb, siis sellist küsimust ei tekigi, et kuulge, soovitage, mida tarbida. Aga algajatel on tänapäeval vastupidi. Loevad kuskil, et on olemas mingi lisand, siis mõtlevad, et oh, äge, ja kohe tormavad ostma. Alles pärast seda hakkavad mõtlema, milleks seda üldse vaja oli ja mida sellega teha.
detsember 24, 2010 at 3:51 e.l. #284519AlanBStard
ModeratorAastaga nüüd küll midagi muutunud pole. Kui on siis foorumi lugeja, mitte foorumi sisu.
detsember 24, 2010 at 10:09 e.l. #284532aivar424
MemberAastaga nüüd küll midagi muutunud pole. Kui on siis foorumi lugeja, mitte foorumi sisu.Mitte aastaga..vaata mu liitumise kuupäeva, ma lugesin juba siis seda foorumit, aga tõsisemalt tegelema hakkasin see aasta alles.
detsember 24, 2010 at 10:58 e.l. #284533gmaster
MemberTegelt kui võrrelda praegust seisu, näiteks selle ajaga, millal ma selle foorumiga liitusin, siis pilt on ikka suht palju muutunud.Siis öeldi, et tee aasta otsa korralikult trenni, toitu korralikult ja hästi ja kui midagi puudu jääb, siis proovi veidikene valgupulbrit ka! Kreatiini kasutamine oli ikka suht edasijõudnute pärusmaa, prooviti siis, kui jõusaaliga paariaastane kogemus ja kindlasti alustati kuuriga, mida nüüd tehakse-ei tehta.
Ma arvan siiamaani nii. Olen vist väga tagurlik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 24, 2010 at 1:59 p.l. #284537Aile
MemberMa arvan siiamaani nii. Olen vist väga tagurlik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma usun, et ei ole ühtegi treenerit, kes arvaks vastupidi.
Esimeseks asjaks on ikka kogu ülejäänud süsteem toimima saada. Treening, toitumine, puhkus ning õige periodiseerimine.
detsember 24, 2010 at 2:22 p.l. #284540AlanBStard
ModeratorMitte aastaga..vaata mu liitumise kuupäeva, ma lugesin juba siis seda foorumit, aga tõsisemalt tegelema hakkasin see aasta alles.Enne mind vist biokeemiahuvilisi eriti polnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 24, 2010 at 3:44 p.l. #284545Aile
MemberMul on kuri kahtlus et mitmete probleemide nt Alzheimeri ja veresooneseinte seisukorra osas on toidud/toidulisandid hetkel efektiivsemad või parema kasu/riski suhtega kui ravimid. Kiired nad küll tõesti ei ole.See on ikkagi nagu tulekahju kustutamine.
Rünnake parem eluviisi, süsteemi ja harjumusi, mis on selle põhjustanud. Vaadake “suuremat pilti”.
detsember 24, 2010 at 4:36 p.l. #284547Vilps
MemberEnne mind vist biokeemiahuvilisi eriti polnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sportlikust huvist. Mis haridusega sa oled ja mis alal hetkel töötad?
detsember 25, 2010 at 1:16 p.l. #284575smack
MemberParim toidulisand on vesi, piim ja tee:D
detsember 25, 2010 at 1:29 p.l. #284576Aile
MemberParim toidulisand on vesi, piim ja tee:D
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vesi ja tee on head, kuid piima osas ei ole ma nõus. Piim on omaette toit, mitte toidulisand.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 26, 2010 at 3:23 e.l. #284610AlanBStard
ModeratorSee on ikkagi nagu tulekahju kustutamine.Rünnake parem eluviisi, süsteemi ja harjumusi, mis on selle põhjustanud. Vaadake “suuremat pilti”.
Karrisöömine Indias on minu meelest vägagi eluviis, mitte millegi kustutamine.
Sportlikust huvist. Mis haridusega sa oled ja mis alal hetkel töötad?Hariduselt keemik, töö puudutab nii keemiat kui meditsiini aga füsioloogia on siiski hobi.
Mis sellel spordiga pistmist on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 26, 2010 at 5:23 e.l. #284614Aile
MemberKarrisöömine Indias on minu meelest vägagi eluviis, mitte millegi kustutamine.Eluviis Indias ei päästa ju eestlasi.
Peale karrisöömise on neil veel väga palju teisigi kasulikke harjumusi.
detsember 26, 2010 at 6:48 e.l. #284615ROtter
MemberHariduselt keemik, töö puudutab nii keemiat kui meditsiini aga füsioloogia on siiski hobi.Mis sellel spordiga pistmist on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on ju spordi alustala.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trenni teevad nõrgad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.