Palju oled kasutanud toidulisandeid?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Palju oled kasutanud toidulisandeid?
- This topic has 142 replies, 32 voices, and was last updated 15 years, 1 month tagasi by
IVARK.
-
AutorPostitused
-
detsember 23, 2010 at 6:00 e.l. #284462
ROtter
MemberFarmaatsiatööstus näeb väga palju vaeva ja kasutab mh pseudoteaduslikke avalik-õiguslikke “teadus”institutsioone et keelustada toidulisandeid ja ravimtaimi.Selles on süüdi toidulisandeid tootvad firmad, mis lubavad mida iganes kokku, aga ravieffekt on vaevumärgatav.
Muidugi on see iga inimese enda valikute küsimus – kas terveneda suhteliselt kiiresti või pikka aega.
detsember 23, 2010 at 6:27 e.l. #284465tarmop
MemberJah, sisuliselt rünnatakse kõike, mis endale sisse ei too ja millele patenti võtta pole võimalik.See on nüüd küll pseudouurimus?
Mis läinud, see läinud, mida varem tuleb mõistus pähe, seda parem.
Mina olen küll üsna “roheline” ja vingatsiks on mind raske nimetada. Ma rõõmsalt roheline edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Miks ka mitte…hetkel leib küpseb ahjus, tuba on täis isuäratavaid aroome. Tunnike veel ja panen tubli törtsu võid ka peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …aga teie sööge pulbreid edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida need inimesed üleüldse mahetoitumiseks nimetavad…see on ka iseküsimus.
Ega minul ka väga pikka staazhi ei ole, augustis saab kolm aastat, kuid juba võib ütelda, et arstide jaoks olen ma müsteeriumiks muutumas.
Mulle tundub et kõige suurem vingumine antud teemal tulebki just sinupoolt, ei kujuta ette mis enne mahetoidu poole pöördumist veel oli
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 23, 2010 at 6:42 e.l. #284466Aile
MemberMulle tundub et kõige suurem vingumine antud teemal tulebki just sinupoolt, ei kujuta ette mis enne mahetoidu poole pöördumist veel oli
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tarand: võõras mõte on automaatselt loll ja vale.
Maitse asi ja interpreteerimise küsimus. Sinu puhul kehtivad jälle kõik anekdoodid, mis nõuka ajal mentide kohta liikvel olid.
detsember 23, 2010 at 6:54 e.l. #284468ROtter
MemberMaitse asi ja interpreteerimise küsimus. Sinu puhul kehtivad jälle kõik anekdoodid, mis nõuka ajal mentide kohta liikvel olid.Aile aasta kild.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 23, 2010 at 9:38 e.l. #284473AlanBStard
ModeratorFarmaatsiatööstus näeb väga palju vaeva ja kasutab mh pseudoteaduslikke avalik-õiguslikke “teadus”institutsioone et keelustada toidulisandeid ja ravimtaimi.Selles on süüdi toidulisandeid tootvad firmad, mis lubavad mida iganes kokku, aga ravieffekt on vaevumärgatav.
Muidugi on see iga inimese enda valikute küsimus – kas terveneda suhteliselt kiiresti või pikka aega.
See on täielik BS. Miks peaks farmaatsiafirmat huvitama, mida toidulisandifirma kokku lubab ? Seda retoorikat kasutavad pigem ravimifirmade esindajana tegutsevad tervishoiuametnikud ja nende firmade palgal olevad “neutraalsed spetsialistid”.
Ilusaks töödeldud uuringuandmete abil oma nodi paremaks ja ohutumaks joonistamise poolest on tuntud just ravimifirmad, viimasel ajal on ka meditsiiniringkonnad sellest julgemalt rääkima hakanud.
detsember 23, 2010 at 11:08 e.l. #284479ROtter
MemberSelles on süüdi toidulisandeid tootvad firmad, mis lubavad mida iganes kokku, aga ravieffekt on vaevumärgatav.Muidugi on see iga inimese enda valikute küsimus – kas terveneda suhteliselt kiiresti või pikka aega.
See on täielik BS. Miks peaks farmaatsiafirmat huvitama, mida toidulisandifirma kokku lubab ? Seda retoorikat kasutavad pigem ravimifirmade esindajana tegutsevad tervishoiuametnikud ja nende firmade palgal olevad “neutraalsed spetsialistid”.
Ilusaks töödeldud uuringuandmete abil oma nodi paremaks ja ohutumaks joonistamise poolest on tuntud just ravimifirmad, viimasel ajal on ka meditsiiniringkonnad sellest julgemalt rääkima hakanud.
Pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad.
Fakt on see, et ravimid mõjuvad kiiremini. Kuigi inimesed tervenevad ka ilma ravita.
detsember 23, 2010 at 1:11 p.l. #284485Rebane
KeymasterTõmbame kõik vahepeal hinge ja ennem kui postituse nuppu vajutame loeme umbes 30’ni. Ja siis loeme oma teksti uuesti läbi. Ja siis vaatame kas vajab postitamist asi.
Ja kui kellelgi on pretentsioone moderaatorite teemal ja/või postituste kadumise kohta siis joonistame ja kirjutame mulle.
Ägedaid pühi (pühe?) kõigile.
detsember 23, 2010 at 2:07 p.l. #284486harselius
Memberpühi!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma mõtlesin, et peaks looma ühe teema, kus “spetsialistid” saaksid enda teemad üles kruttida ja üksteise kallal kaagutada, mitte tavalisi teemasid risustada on spetsiifiliste terminite ja mölaga…
detsember 23, 2010 at 2:52 p.l. #284487Aile
Memberpühi!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ma mõtlesin, et peaks looma ühe teema, kus “spetsialistid” saaksid enda teemad üles kruttida ja üksteise kallal kaagutada, mitte tavalisi teemasid risustada on spetsiifiliste terminite ja mölaga…
Sa võid ju rahumeeles oma toidulisandite jada ülestähendamist jätkata.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina teen endale ka praegusel hetkel “toidulisandit” nimega Härjasabasupp
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on täielik BS. Miks peaks farmaatsiafirmat huvitama, mida toidulisandifirma kokku lubab ? Seda retoorikat kasutavad pigem ravimifirmade esindajana tegutsevad tervishoiuametnikud ja nende firmade palgal olevad “neutraalsed spetsialistid”.Ilusaks töödeldud uuringuandmete abil oma nodi paremaks ja ohutumaks joonistamise poolest on tuntud just ravimifirmad, viimasel ajal on ka meditsiiniringkonnad sellest julgemalt rääkima hakanud.
Kõik… absoluutselt kõik mis jõuab pädevate turundusinimeste kätte on üles haibitud.
detsember 23, 2010 at 3:49 p.l. #284496tarmop
MemberKuna minu vastuseid endiselt kustutatakse, siis jään antud teemas kõrvale.
Ja homme lähen küsin Otilt kõik raha tagasi, mis ma tema käest ostetud toidulisadele olen raisanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 23, 2010 at 4:04 p.l. #284498Kristjan-Johannes Konsap
MemberKuna minu vastuseid endiselt kustutatakse, siis jään antud teemas kõrvale.Ja homme lähen küsin Otilt kõik raha tagasi, mis ma tema käest ostetud toidulisadele olen raisanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võid kõik oma võidetud tiitlid ka tagasi viia.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 23, 2010 at 4:09 p.l. #284499tarmop
MemberVõid kõik oma võidetud tiitlid ka tagasi viia.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kle tundub jah. Näed ju omast käest et lisad ei tööta, tuleb Saaremalt kartuli ja kapsa peal elanud jõutõstja ja paneb jõusöödal Kirbu kotti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sry, lubasin enam mitte osaleda.
detsember 23, 2010 at 4:36 p.l. #284500savi_
MemberKle tundub jah. Näed ju omast käest et lisad ei tööta, tuleb Saaremalt kartuli ja kapsa peal elanud jõutõstja ja paneb jõusöödal Kirbu kotti
Sry, lubasin enam mitte osaleda.
See läheb juba isiklikuks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 23, 2010 at 4:52 p.l. #284501Kristjan-Johannes Konsap
MemberKle tundub jah. Näed ju omast käest et lisad ei tööta, tuleb Saaremalt kartuli ja kapsa peal elanud jõutõstja ja paneb jõusöödal Kirbu kotti
Sry, lubasin enam mitte osaleda.
Vaevalt seal ainult kapsas oli. Minu teada sponsoreerib Fitshop neid andekaid jõutõstjaid juba pikemat aega.
Aga see ei puutu üldse asjasse. Kui see üldse midagi näitab, siis et toidulisandid ei ole imeasjad m.o.t.t.
Need ei kompenseeri korralikku trenni ega toitumist ega kõige vähem geneetilist andekust, samas ei saa lisandeid süüdistada ka selles, kui keegi ei kasva.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 23, 2010 at 4:56 p.l. #284502ROtter
MemberVaevalt seal ainult kapsas oli. Minu teada sponsoreerib Fitshop neid andekaid jõutõstjaid juba pikemat aega.Aga see ei puutu üldse asjasse. Kui see üldse midagi näitab, siis et toidulisandid ei ole imeasjad m.o.t.t.
Need ei kompenseeri korralikku trenni ega toitumist ega kõige vähem geneetilist andekust, samas ei saa lisandeid süüdistada ka selles, kui keegi ei kasva.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks mees küll süüdistas, et hästi kasvas.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.