Palju oled kasutanud toidulisandeid?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Palju oled kasutanud toidulisandeid?
- This topic has 142 replies, 32 voices, and was last updated 15 years, 1 month tagasi by
IVARK.
-
AutorPostitused
-
detsember 20, 2010 at 8:41 p.l. #284283
tarmop
MemberMida te siin jaurate, on mõtet, ei ole. Kui sa tahad, et poleks pointi, siis polegi.
Kui õieti mäletan, siis Kalmuse mõte oli midagi sellist, et toidulisad aitavad edasilükata väsimuse ja taluvuse max punkti. Põhimõtteliselt siis asi nii, et kui oled tugitooli-sportlane või korra nädalas käid saalis lobisemas, siis toidulisadest tõesti suurt kasu pole, saad vajaliku tavatoidust. Kui aga rassid pidevalt piiri peal trenni teha, siis teisiti ei saa.
Aga igaüks teeb omad valikud. Ise pean end heade tulemuste eesmärkide saavutamisel “lisatoitude sõltlaseks”, kui ma ei teeks sellisel tasemel sporti, siis tõenäoliselt lõpetaks enamuse lisade söömise.
Aga palun, ärge seletage, et see maha visatud raha jne, küsimus on eesmärkides, kas tippsport või tervisesport.
Ja veel üks asi mis ma siin märkasin, et need kes räägivad raha raiskamisest ja mõtetust mürkide söömisest on ise oma avatari piltidel kuidagi jube pisikesed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 20, 2010 at 10:43 p.l. #284287AlanBStard
ModeratorMa ütleks et mittesportlasel on lisandeid rohkem vaja et tervist korras hoida.
detsember 20, 2010 at 10:45 p.l. #284288harselius
MemberKas teema algataja lootis fit-e juurde saada tänutäheks fitness.ee-lt, et on nende peale nii palju raha magama pannud?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fitshopi olen toedanud umbes 1000.- krooniga, mis on siiski väike summa, võrreldes teiste toidulisandi edasimüüjatega…
“raha magama pannud”? :S nagu kui ma seda klubis “kruvikeerajate” peale ei kuluta, siis on mõtetu raiskamine…
detsember 21, 2010 at 4:47 e.l. #284290Aile
MemberMa ütleks et mittesportlasel on lisandeid rohkem vaja et tervist korras hoida.Depressiivne kuidagist? Lahendused on alati tunduvalt lihtsamad, kui esmapilgul tundub.
Osade inimeste puhul töötavad müügistrateegiad paremini, osade puhul halvemini.
Minu jaoks võiks olla probleem igatsugu stimulantidel, ma usun, et ka teile nad meeldivad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toidulisandite kasutamise kontrolli alla saamine on sama raske, kui ütelda naistele, et nad ei kasutaks igatsugu kommertskreeme ja losjoone. Kersna kirjutas, et neile tuleb siis selline äraseletamatu pilk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Inimeste arusaamad kõiguvad seinast seina, kui on vaja siis räägitakse heast imendumisest, kui on vaja siis räägitakse jälle vastupidist, et kuivõrd hea kaitsebarjäär see nahk ikkagi meil on.
TTT : teler – tugitool – toasussid.Sinna on tekkinud veel üks lüli… pult ja muu eluolu, kus kõik on vaid kliki kaugusel.
Võib minna veel istuvamaks see eluviis. Varsti on elektrilised invakärud igas poes, võite valida kas aeglasema või kiirema variandi.
Ainukeseks rõõmuks jääb krõpsude mugimine. Üks asi, millest ma siiani aru ei saa, kuidas nad lapsi teevad. Võibolla on neil spets tõstuk… Vaat Jörgen, selline on see toidulisandite paradiis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 21, 2010 at 4:47 p.l. #284337Gunnar
MemberOlen proovinud igasuguseid toidulisandeid, aga mingit tolku nendest küll pole olnud.Viimasel ajal olen olnud puhtalt tavatoidul ja jõunäitajad on ainult kasvanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Olen seda korduvalt enda peal ära proovinud, seda ka paljukiidetud kreatiini puhul.detsember 21, 2010 at 4:52 p.l. #284340Aile
MemberOlen proovinud igasuguseid toidulisandeid, aga mingit tolku nendest küll pole olnud.Viimasel ajal olen olnud puhtalt tavatoidul ja jõunäitajad on ainult kasvanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Olen seda korduvalt enda peal ära proovinud, seda ka paljukiidetud kreatiini puhul.See on väga individuaalne. Oleneb sinu kreatiini loomulikust tasemest organsmis.
Kreatiini on palju uuritud ja saadud positiivseid tulemusi jõualadel.
Võib ainult vaielda, kas teda peaks laadima või mitte ja erinevate kreatiinide tarvitamise mugavus jne.
detsember 21, 2010 at 6:46 p.l. #284345Gunnar
MemberSee on väga individuaalne. Oleneb sinu kreatiini loomulikust tasemest organsmis.Kreatiini on palju uuritud ja saadud positiivseid tulemusi jõualadel.
Võib ainult vaielda, kas teda peaks laadima või mitte ja erinevate kreatiinide tarvitamise mugavus jne.
Minu trennikaaslastega on asjad sarnased.Platsebo effekt vist toitumisest.Või üliandekad oleme.
detsember 21, 2010 at 7:15 p.l. #284348tarmop
MemberMinu trennikaaslastega on asjad sarnased.Platsebo effekt vist toitumisest.Või üliandekad oleme.Osta normaalset kreatiini nagu Krea-Alka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 21, 2010 at 7:25 p.l. #284349Jarmo Oberst
MemberMinu trennikaaslastega on asjad sarnased.Platsebo effekt vist toitumisest.Või üliandekad oleme.+1
Kui mees sööb siis mees jõuab. Nii lihtne see ongi!
detsember 21, 2010 at 8:08 p.l. #284352Vilps
MemberJa veel üks asi mis ma siin märkasin, et need kes räägivad raha raiskamisest ja mõtetust mürkide söömisest on ise oma avatari piltidel kuidagi jube pisikesed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki on meie seas ka selliseid inimesi, kes ei tahagi suureks kolliks saada, vaid ajavad mingit muud esmärki taga?
detsember 21, 2010 at 8:16 p.l. #284353Alexander Andrusenko
ModeratorÄkki on meie seas ka selliseid inimesi, kes ei tahagi suureks kolliks saada, vaid ajavad mingit muud esmärki taga?Mina ei taha. Ma tahangi maksimaalselt 90kg kaaluda, seejuures olla võimalikult tugev.
Aga teemasse: ma ei tea, kuidas teistel, aga mina tunnen toidulisandite mõju küll. Eriti puudutab see järgmisi lisandeid: HT-R (võrreldes Hera80-ga, mida ma võtan võistlusvälisel ajal), beta-alaniin, glükosamiin, tsink-magneesium-b6 kompleks, vitamiin C, kreatiin monohüdraat (kuigi seda ei kasuta enam).
HT-R annab kiirema taastumise märgatavalt. Beta-alaniin annab särtsu ja sellest tulenevalt kilod natuke tõusevad. Glükosamiin võtab liigestest põletiku ära. Tsink-magneesium-b6 annab hea une ja parema tuju, lisaks hoiab ära krambid. Vitamiin C tõstab immuunsust – kui hakkan haigeks jääma, siis suurendan C vitamiini kogust ja haigust ei tule. Muid lisandeid, mida olen kasutanud, ei oska nii hästi iseloomustada. Võib-olla midagi annavad, aga mul on raske seda efekti hinnata.
detsember 21, 2010 at 8:19 p.l. #284354tarmop
MemberÄkki on meie seas ka selliseid inimesi, kes ei tahagi suureks kolliks saada, vaid ajavad mingit muud esmärki taga?Absoluutselt õige, aga kui sa viicid väheke varajasemaid komme lugeda, siis osa seltskonda väidab, et toidulisad on vaid enese mürgitamine, mingit efekti jõule ei avalda.
detsember 21, 2010 at 8:28 p.l. #284357tarmop
MemberMa ütleks et mittesportlasel on lisandeid rohkem vaja et tervist korras hoida.Pidasin oma väite all silmas erinevaid valgujooke, aminoid, kreatiine jne
Mittesportlased võiksid teha vähemalt korra aastas ühe vitamiini ja mineraalide kuuri ning igapäevaselt kalamaksaõli süüa.
detsember 21, 2010 at 9:22 p.l. #284363gmaster
MemberMina ei taha. Ma tahangi maksimaalselt 90kg kaaluda, seejuures olla võimalikult tugev.Aga teemasse: ma ei tea, kuidas teistel, aga mina tunnen toidulisandite mõju küll. Eriti puudutab see järgmisi lisandeid: HT-R (võrreldes Hera80-ga, mida ma võtan võistlusvälisel ajal), beta-alaniin, glükosamiin, tsink-magneesium-b6 kompleks, vitamiin C, kreatiin monohüdraat (kuigi seda ei kasuta enam).
HT-R annab kiirema taastumise märgatavalt. Beta-alaniin annab särtsu ja sellest tulenevalt kilod natuke tõusevad. Glükosamiin võtab liigestest põletiku ära. Tsink-magneesium-b6 annab hea une ja parema tuju, lisaks hoiab ära krambid. Vitamiin C tõstab immuunsust – kui hakkan haigeks jääma, siis suurendan C vitamiini kogust ja haigust ei tule. Muid lisandeid, mida olen kasutanud, ei oska nii hästi iseloomustada. Võib-olla midagi annavad, aga mul on raske seda efekti hinnata.
Sul on siis vedanud, et nii hästi toimivad või nii hästi tunnetad.
Ise tunnen vitamiini ja kvaliteetse valgu laksu.
detsember 22, 2010 at 12:12 e.l. #284368AlanBStard
ModeratorMa ütleks et mittesportlasel on lisandeid rohkem vaja et tervist korras hoida.Pidasin oma väite all silmas erinevaid valgujooke, aminoid, kreatiine jne
Kõik need tulevad mittesportlasele rohkem kasuks, lihtsalt sellepärast et üldiselt on tema tervis kehvem ja arenguruumi rohkem.
Mittesportlased võiksid teha vähemalt korra aastas ühe vitamiini ja mineraalide kuuri ning igapäevaselt kalamaksaõli süüa.Ma ei näe vitamiinide-mineraalide kuuritamisel mingit mõtet. Ega neid puhugi pugusse või põsevolti varuks ei koguta.
Aga kreatiinil mina mingit mõju ei tunne. Kui päevikut peaks siis võibolla näeks seal mingit vahet. Teiste lisanditega sama lugu. Pole vist ka eriline enesevaatleja.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.