Palju oled kasutanud toidulisandeid?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Palju oled kasutanud toidulisandeid?
- This topic has 142 replies, 32 voices, and was last updated 15 years, 1 month tagasi by
IVARK.
-
AutorPostitused
-
detsember 19, 2010 at 2:52 p.l. #284143
AlanBStard
ModeratorAnd, this is way before the age of steroids and other performance enhancing drugs.Steroidid olid kasutusel juba vähemalt 40ndatel, aga nad ei olnud keelatud ja ega neist palju ei teatud.
Selge et looduse imesid on alati olnud. Nagu Colt tegid ka steroidid justkui kõik võrdseks, ehkki tegelikult jäävad ikka peale need kellel loomulikke eeldusi on rohkem.
detsember 19, 2010 at 3:06 p.l. #284144Aile
MemberIlma tarbimiseta on letaalseid lõppe palju rohkem. Selge et toit on olulisem või sama oluline. Samas ilma Odini Wäeta jääb ka heast toidust mingil hetkel väheks. Toidulisand võib seda piiri kaugemale lükata või hea toidu mõju võimendada.Need kes selle sinna käsivad kirjutada, ei tea ise ka, misasi on täisväärtuslik toitumine. Toidulisand ise on administratiivset päritolu termin ilma mingi reaalse tähenduseta reaalses elus.
Jah on üksikuid juhtumeid, kus tarvitati nn toidulisandit hoolimata arstide vastuseisust ja haige tervenes. C vitamiiniga oli tegu. D vit on teinud samuti imesid jne.
B vitamiini juhtumid on suures osas inimese eneste tekitatud.
L-trüptofaani loost olen ma siin juba kirjutanud, see oli üks kurb lugu…
…ja kahjuks on su õigus, et nad ei tea, mis asi siis ikkagi on täisväärtuslik toitumine.
detsember 19, 2010 at 3:10 p.l. #284145tarmop
MemberSteroidid olid kasutusel juba vähemalt 40ndatel, aga nad ei olnud keelatud ja ega neist palju ei teatud.Selge et looduse imesid on alati olnud. Nagu Colt tegid ka steroidid justkui kõik võrdseks, ehkki tegelikult jäävad ikka peale need kellel loomulikke eeldusi on rohkem.
Olen ka Alani eelnevate postitustega nõus
Lisaks veel viimasele kommile, et amfetamiini söödeti sisse algselt USA lenduritele II ilmasõja ajal, et kutid üle Atlandi lennates magama ei jääks.
detsember 19, 2010 at 3:12 p.l. #284147ROtter
MemberSteroidid olid kasutusel juba vähemalt 40ndatel, aga nad ei olnud keelatud ja ega neist palju ei teatud.Selge et looduse imesid on alati olnud. Nagu Colt tegid ka steroidid justkui kõik võrdseks, ehkki tegelikult jäävad ikka peale need kellel loomulikke eeldusi on rohkem.
See mees kindlasti ei teadnud.
Näib, et Lurichil oli süsteem ka toitumises. Ta sõi mõõdukalt, eelistas taimetoitu, eriti soovitas süüa puuvilja ja haljast aedvilja (salateid).
detsember 19, 2010 at 3:31 p.l. #284150AlanBStard
ModeratorOlen suht kindel et Lurich oleks õlle ja krõpsude najal ka päris vägev mees olnud.
detsember 19, 2010 at 3:40 p.l. #284152Aile
MemberOlen suht kindel et Lurich oleks õlle ja krõpsude najal ka päris vägev mees olnud.Mina nii ei arva.
Tugev küll, kuid vaevalt, et tugevaim. Vaimu teritatakse iga päev “pisiasjadega” nagu toit, uni ja mõtted. Kui tahet ei ole pisiasjades…siis ei ole ka suurtes.
detsember 19, 2010 at 5:03 p.l. #284164AlanBStard
ModeratorMina nii ei arva.Tugev küll, kuid vaevalt, et tugevaim. Vaimu teritatakse iga päev “pisiasjadega” nagu toit, uni ja mõtted. Kui tahet ei ole pisiasjades…siis ei ole ka suurtes.
Usun et talle oli palju antud.. toit ja uni mängisid rolli aga see ei tähenda et tema toitumissüsteem kellestki teisest Lurichi teeks või parem oleks kui mõni muu süsteem.
detsember 19, 2010 at 5:28 p.l. #284166Aile
MemberUsun et talle oli palju antud.. toit ja uni mängisid rolli aga see ei tähenda et tema toitumissüsteem kellestki teisest Lurichi teeks või parem oleks kui mõni muu süsteem.Toitumissüsteem ei tee teist Jörgenit, toitumissüsteem ei tee teist Ailet jne jne. Me oleme kõik ainulaadsed.
Ma ei ole kursis Lurichi jõunäitajatega, kuid ma ei usu, et need ületamata oleks.
detsember 19, 2010 at 5:36 p.l. #284167AlanBStard
ModeratorToitumissüsteem ei tee teist Jörgenit, toitumissüsteem ei tee teist Ailet jne jne. Me oleme kõik ainulaadsed.Ma ei ole kursis Lurichi jõunäitajatega, kuid ma ei usu, et need ületamata oleks.
Jah, ma arvan et tänapäeva lisandite ja steroididega lammutaks ta paljakäsi monoliitbetooni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida ma tahtsin öelda oli see, et tema toitumissüsteem ei pruugi üldse kellelgi tulemusi anda ja erandlike vägevate inimeste toitumiskava eeskujuks toomisel ei pruugi olla mõtet – väga suur on võimalus et vägevad olid nad selle toitumiskava kiuste, mitte tänu sellele. Kui mingi toitumissüsteem või elutarkus kusagil suure hulga inimeste hea käekäiguga seostub, võib juba järeldusi hakata tegema.
detsember 19, 2010 at 5:37 p.l. #284168ROtter
MemberMa ei ole kursis Lurichi jõunäitajatega, kuid ma ei usu, et need ületamata oleks.Kuna tõstespordi maailmarekorditeks loeti tollal ka vastupidavus- ja vigurtõsteid, siis pole ime, et Lurichi püstitas ligi 40 maailmarekordit. Tema tulemusi:
* surumine parema käega 96 kg 1 kord ja mõlema käega 85 kg 24 korda,
* rebimine parema käega 78 kg 1 kord ja 70 kg 12 korda;
* tõukamine parema käega 121 kg 1 kord, 100 kg 6 korda, 90 kg 10 korda ja 81,5 kg 15 korda;
* tõukamine vasaku käega 109 kg ja mõlema käega 165 kg.
* rebinud parema käega üles 50-kilose sangpommi ja hoides seda pea kohal, rebis vasakuga üles veel samasuguse raskuse;
* tõuganud parema käega üles 112-kilose kangi, lükkas selle siis pea kohal ühelt käelt teisele;
* tõmbas parema käe biitsepsi jõul maast aeglaselt rinnale 70-kilose sangpommi;
* tõukas kahe käega üles 140-kilose kangi ja võttis selle siis paremale käele;
* tõukas kahe käega üles 128 kg, võttis selle siis pea kohal paremale käele ja, küünitanud maast vasaku käega veel 37-kilose sangpommi, surus selle tõstekangi kõrvale, seega kokku 165 kg;
* selili surumine kahe käega 164 kg;
* selili tõukamine kahe käega (keskkehaga hoogu andes) 201 kg;
* tõukas selili kahe käega 150 kg, võttis selle siis paremale käele ja ja surus vasaku käega selle kõrvale veel 36-kilose sangpommi, kokku seega 186 kg;
* tõukas selili 187 kg ja võttis selle siis paremale käele;
* selili surus jalgadega 167 kg 25 korda, 164,5 kg 30 korda ja 115 kg 100 korda;
* hoides 50-kiloseid sangpomme pea kohal, tegi sügavküki ja tõusis püsti;
* laskus pikali ja tõusis taas, hoides kogu aeg ülessirutatud paremas käes 85-kilost kangi.
Kuulus oli Lurichi sild, mida ta suutis teha ka tavalisel toolil. Korduvalt laskis ta sillas olles oma rinnale istuda neljal raskel mehel.
detsember 19, 2010 at 5:56 p.l. #284169Aile
MemberJah, ma arvan et tänapäeva lisandite ja steroididega lammutaks ta paljakäsi monoliitbetooni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mida ma tahtsin öelda oli see, et tema toitumissüsteem ei pruugi üldse kellelgi tulemusi anda ja erandlike vägevate inimeste toitumiskava eeskujuks toomisel ei pruugi olla mõtet – väga suur on võimalus et vägevad olid nad selle toitumiskava kiuste, mitte tänu sellele. Kui mingi toitumissüsteem või elutarkus kusagil suure hulga inimeste hea käekäiguga seostub, võib juba järeldusi hakata tegema.
Sellest on ju discoveries palju juttu olnud. Jaapanis oli üks piirkond, US is oli üks adventistide kogukonna ala, hetkel ei tule rohkem meelde.
Paleo süsteem töötab hästi, kui sellest õigesti aru saada. Kõrgem haridus ja eluiga on seotud, religioossus ja eluiga, mediteerimine…
Kuna tõstespordi maailmarekorditeks loeti tollal ka vastupidavus- ja vigurtõsteid, siis pole ime, et Lurichi püstitas ligi 40 maailmarekordit. Tema tulemusi:* surumine parema käega 96 kg 1 kord ja mõlema käega 85 kg 24 korda,
* rebimine parema käega 78 kg 1 kord ja 70 kg 12 korda;
* tõukamine parema käega 121 kg 1 kord, 100 kg 6 korda, 90 kg 10 korda ja 81,5 kg 15 korda;
* tõukamine vasaku käega 109 kg ja mõlema käega 165 kg.
* rebinud parema käega üles 50-kilose sangpommi ja hoides seda pea kohal, rebis vasakuga üles veel samasuguse raskuse;
* tõuganud parema käega üles 112-kilose kangi, lükkas selle siis pea kohal ühelt käelt teisele;
* tõmbas parema käe biitsepsi jõul maast aeglaselt rinnale 70-kilose sangpommi;
* tõukas kahe käega üles 140-kilose kangi ja võttis selle siis paremale käele;
* tõukas kahe käega üles 128 kg, võttis selle siis pea kohal paremale käele ja, küünitanud maast vasaku käega veel 37-kilose sangpommi, surus selle tõstekangi kõrvale, seega kokku 165 kg;
* selili surumine kahe käega 164 kg;
* selili tõukamine kahe käega (keskkehaga hoogu andes) 201 kg;
* tõukas selili kahe käega 150 kg, võttis selle siis paremale käele ja ja surus vasaku käega selle kõrvale veel 36-kilose sangpommi, kokku seega 186 kg;
* tõukas selili 187 kg ja võttis selle siis paremale käele;
* selili surus jalgadega 167 kg 25 korda, 164,5 kg 30 korda ja 115 kg 100 korda;
* hoides 50-kiloseid sangpomme pea kohal, tegi sügavküki ja tõusis püsti;
* laskus pikali ja tõusis taas, hoides kogu aeg ülessirutatud paremas käes 85-kilost kangi.
Kuulus oli Lurichi sild, mida ta suutis teha ka tavalisel toolil. Korduvalt laskis ta sillas olles oma rinnale istuda neljal raskel mehel.
Suur tänu!
Sillast on vist kõik kuulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 19, 2010 at 6:20 p.l. #284170ROtter
MemberJah, ma arvan et tänapäeva lisandite ja steroididega lammutaks ta paljakäsi monoliitbetooni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mida ma tahtsin öelda oli see, et tema toitumissüsteem ei pruugi üldse kellelgi tulemusi anda ja erandlike vägevate inimeste toitumiskava eeskujuks toomisel ei pruugi olla mõtet – väga suur on võimalus et vägevad olid nad selle toitumiskava kiuste, mitte tänu sellele. Kui mingi toitumissüsteem või elutarkus kusagil suure hulga inimeste hea käekäiguga seostub, võib juba järeldusi hakata tegema.
Kord Tallinnas esinedes levitas Lurich lendlehti viie käsuga, mida pidi täitma igaüks, kes tahab saada jõumeheks:
1. Ära tarvita alkoholi!;
2. Ära suitseta!;
3. Ära tegele neidudega(?);
4. Ära söö soolast!;
5. Ära mängi kaarte!
Vot nii!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 20, 2010 at 12:45 e.l. #284204harselius
Memberkuna äärmiselt spetsiifiline ja argumenteeritud diskussioon spetsialistide poolt on nüüd ammendunud, siis naaseks algse teema juurde…
detsember 20, 2010 at 8:27 e.l. #284212smack
MemberEks neid caltsium,magneesiumi, c-vitamiini ja b-vitamiini toidulisandeid läheb ikka aeg-ajalt treenival inimesel vaja. Mõnel võtab keha kergesti need toidust välja, teisel jällegi mitte.
Üpris kindel on ka, et kui ikka mingi tase taga ja hakata manustama valgu ja kreatiini toidulisandit, siis tulemused paranevad…if u are willing to take that way.
Noortel tihti aga levinud selline teadmine, et valgu toidulisand on imetoit, mis teeb trenni tema eest:P
detsember 20, 2010 at 10:07 e.l. #284218savi_
MemberTsiteerides Ailet :”Õpitud abitus!” + teadmatus
Neid vägilasi on meil vähe kes neid lisandeid reaalselt vajavad et viimast piiri ületada.. valdav enamus on harrastussportlased, kes ei viitsi/ei saa/ei soovi kõigepealt oma toitumist laiemas mõistes korda teha või kellel on tekkinud seisak normaalses arengus.
Pigem võiks selle ca 500-2000+ EEK kuus tervislikumasse TOITUMISSE investeerida – see on palju lõbusam ja kasulikum, aga vajab tahtejõudu.
Soovin inimestele kainet mõistust. Teie ostud on teiste inimeste töö ja teenistus. Keda toidate ja miks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.