Skip to main content

Palavik

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • Autor
    Postitused
    Kuup
    Member

Hetkel juba 7 päeva palavikus olnud. Ainult kodus passinud. Raviteesid joonud. Üritasin võimalikult kaua antibiootikumidest eemale hoida – ainult looduslikke tooteid kasutada. Nüüd eile õhtul võtsin paratsetamooli, täna hommikul suts parem olla, tundub et palavikku pole. Maganud olen ka rohkem kui tavaliselt, kuskil 13-14 tundi. Tundub, et organism vajab tõsist taastumist.

Krt vorm on ka suts kannatada saanud, kaal pole eriti vähenenud, sest söön ikka palju.

Karasta end hommikul. Peale trenni külma veega jamades võid uuesti haigeks jääda.

Kuup
    Member

Seda arvasin ise ka. Tänud.

Vahue
    Member

Et sellist olukorda vältida, tuleb vist ennast karastama hakata. Seda siis, kui terveks saab.

Kas peale trenni vaikselt külma veega pesemine aitaks?(iga kord järjest külmemat vett kasutada) Või oleks parem iga hommik suts varem tõusta ja siis külma veega pesta? Sest peale trenni peab kõvasti maha jahtuma, enne kui välja saab.

See on asjalik lähenemine.

Tee kuidas sulle endale sobib, vahet pole, kas karastad peale trenni või hommikul. Lihtsalt hommikune karastamine loob hea värske tunde päeva alustamiseks. Peale trenni pese end kõigepealt sooja veega puhtaks (või loputa niisama sooja veega üle), alles siis kasta end jahedama veega üle.

Ja las organism taastub kõigepealt haigusest. Parem oleks selle karastamisega alustada kevade poole. Mingi arst soovitas ka karastamisega alustada soojematel kuudel (huvitav, miks?). Alusta mõõduka temperatuuriga. Temperatuuri alanda ikka järk-järgult.

Ka jalgade karastamine mõjub toniseerivalt. Mul on sageli jalad jooksmisest vms sportlikust tegevusest väsinud ja valutavad. Lasen jalgadele vaheldumisi külma ja sooja. Pärast teen veel jalaharjutusi.

Annez
    Member

kuidas sul vitamiinidega lood on,tarbid ?

Kuup
    Member

Neid multivitamiine söön praegu, esimene nädal käib.

Madis232
    Member

palavikuga ei tohiks trenni teha võib südaemelihase põletiku saada

Vahue
    Member

Kas sa Madis arvad tõesti ,et siin võib leiduda lolle, kes palavikuga teeks trenni?

Raul1
    Member

ma olen suht vähe haige, võibolla korra 3 aasta jooksul ja siis ka 1 päeva. Järgmine päev olen juba trennis ja higistan haiguse välja. Üldiselt peaksid sööma tervislikumalt igasugu puuvilju, juurvilju iga päev jne. Nt. apelsine, sidruneid, õunu, banaane, porgandit, kaalikat, sibulat, kapsast jne. Siis saad vitamiine, mis parandavad enesetunnet ja annavad jõudu külmal ajal. Ja kindlasti ei tohiks süüa tablette, ainult siis kui on väga kriitiline olukord. Mina peavalu korral lähen jalutan hoopis, või söön midagi .

Kui on palavik üle 37,5 ,siis kindlasti ära treeni.

Madis232
    Member

kunagi oli siin foorumis 1 hulljulge kes 37.5 + kraadise palavikuga suusa maratoni(kuskil 60 km vist ) sõitma läks

Proteiin
    Member

Mõtetu,energia puudub palaviku korral!

See “hulljulge” ja “mõttetu” teo kordasaatja oli minu arust Marek Kalmus…niiet….

Loomulikult ei soovita ma teil sellist asja järele proovida.

atleet007
    Member

noojah

yx vend läx kah 38 kraadiga Haanja maratoni sõitma ja sai enda vanuseklassis 3.koha:)

elab veel

Kuup
    Member

10 päeva juba palavik olnud, hetkel 37,1. Rõve olla, käed kibelevad trenni. Käisin arsti juures kah, vereproovi andmas. Vereproov selgub hiljem.

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.