Palavik
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Palavik
- This topic has 22 replies, 12 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
veebruar 29, 2008 at 9:59 p.l. #143462
Liinu
MemberNo kui mandlid on ära armistunud ja/või pidevalt põletikulised, siis on neist ainult kahju kui kasu… põhimõtteliselt hakkavad mürki tootma.. lõppkokku võttes võib see kõik mõjuda südamele, liigestele, väsimus, immuunsuse langus…
Kasulikud on ainult terved mandlid!
Mul endal ka maha lõigatud…Tundub et üle pika aja esimene talv, kui mul pole angiini. ja tegelikult isegi viirustest olen SIIAMAANI puutumata jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 4, 2008 at 4:19 e.l. #142731MoloM
MemberEi hakka uut temat tegema, tegelen trenniga rohkem kaalu langetamise kui musklisse ajamise eesmärgil, kuid suutsin nakatuda mingisse viirussse, palavik köha jne. Aga imelik see, et söögiisu oli null, praktiliselt ei tarbind toitu poolteist nädalat, trenni ka muidugi ei teind, kuid veider see, et suutsin kaalus kosuda ligikauda 2kg, oskab keegi sellist fenomeni seletada??
märts 4, 2008 at 7:18 e.l. #144007scubamonkey
MemberPõskkoopapõletik on suurepärane palavikuhoidja. Therafluud ja coldrexid ei ole head pikaajalisel kasutamisel- hoiate kunstlikult kehatemp. madalal. Organism võitleb batsillidega keha temp. tõstmise abil.
Probleemsed kurgumunad soovitan enda kogemusele tuginedes kiiresti eemaldada. Elu nagu hernes.
märts 4, 2008 at 7:38 e.l. #144010matti
MemberOlen ka kord sellises olukorras olnud,kus palavik püsis ka 3 nädalat kuskil 37,4-37,5 kraadi. Ülimalt ebameeldiv olukord,peaks mainima. Kuid ma sain sellest lahti,seda üsnagi ekstreemsel viisil. Alguses läksin sauna, ajasin temperatuuri leiliruumis kõrgeks,istusin seal siis umbe pool tundi,kui tundisn,et enam ei jõua,siis läksin välja ja viskasin kausitäis jääkülma vett kaela,pärast seda läksin jälle pooleks tunniks sauna. Ni terveks saingi,juba järgmine päev alanes palavik ja enesetunne muutus suurepäraseks. Noh,tegemist on üsnagi ekstreemse ravimeetodiga,iga kord ei pruugi ta töötadagi.aga teatud juhtudel on ta asendamatu.
<<Üldiselt näitab madala palaviku püsimine nõrka immuunsussüsteemi.Samuti pole mõtet kohe väikese palaviku alandamiseks kasutada palavikualandajaid,nende ohtralt kasutamine nõrgestab immuunsussüsteemi ja võtab ära organismilt harjumuse bakterite invansiooni korral nendega võitlusesse asuda. Tegelikult pole palavikku alandama hakata,kui pole tegemist eluohtlikku palavikuga,alla 40 C pole mingit mõtet neid võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 4, 2008 at 12:41 p.l. #144033Amarillo
MemberOlen ka kord sellises olukorras olnud,kus palavik püsis ka 3 nädalat kuskil 37,4-37,5 kraadi. Ülimalt ebameeldiv olukord,peaks mainima. Kuid ma sain sellest lahti,seda üsnagi ekstreemsel viisil. Alguses läksin sauna, ajasin temperatuuri leiliruumis kõrgeks,istusin seal siis umbe pool tundi,kui tundisn,et enam ei jõua,siis läksin välja ja viskasin kausitäis jääkülma vett kaela,pärast seda läksin jälle pooleks tunniks sauna. Ni terveks saingi,juba järgmine päev alanes palavik ja enesetunne muutus suurepäraseks. Noh,tegemist on üsnagi ekstreemse ravimeetodiga,iga kord ei pruugi ta töötadagi.aga teatud juhtudel on ta asendamatu.<<Üldiselt näitab madala palaviku püsimine nõrka immuunsussüsteemi.Samuti pole mõtet kohe väikese palaviku alandamiseks kasutada palavikualandajaid,nende ohtralt kasutamine nõrgestab immuunsussüsteemi ja võtab ära organismilt harjumuse bakterite invansiooni korral nendega võitlusesse asuda. Tegelikult pole palavikku alandama hakata,kui pole tegemist eluohtlikku palavikuga,alla 40 C pole mingit mõtet neid võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jah, seda olukorral kus tõesti 100% midagi tõsist viga pole, aga mine kosupõletikuga vms , vaatame kas tuled elusalt tagasi:P
no kui teaks et kindlalt midagi tõsist pole siis karastaks ja läheks higistaks selle väikse palaviku välja.
tänud sulle siis vastsue eest
märts 4, 2008 at 5:58 p.l. #144075märts 7, 2008 at 2:39 p.l. #144543Amarillo
MemberSelgus et mul on krooniline mandlite põletik, oleks vaja kiirelt nina-kõrva-kurgu arstile pääseda et vajadusel ära lõigata vms , sest see hoiab mul palavikku üleval.
Kuid järjekord konsulatatsioonile on rohkem kui 2 kuud!!!!
teab keegi kohta kus oleks väiksem järjekord?
vajadusel oleks võibolla valmis tasuma ka kui kuhugi erakliinikusse vms saaks, keegi oskab aidata?
märts 10, 2008 at 7:28 p.l. #145092AlanBStard
ModeratorMujal kui erakas normaalse ajaga ei saa.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.