Paku mõõdud
- This topic has 4 replies, 2 voices, and was last updated 19 years tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 10, 2007 at 12:04 p.l. #9331
Alexander Andrusenko
ModeratorTere.
Tahtsin uurida, mis mõõdus pakke te surumisel kasutate ? Kõvemad surujad võiksid natuke suurustest rääkida. Kavatsen ka pakuga surumist ära proovida, aga oleks vaja ligikaudseid mõõtmeid. Ise mõtlesin, et 10x10x30 cm võiks olla umbes, aga ma ei ole neid kunagi oma silmaga näinud ja võin puusse panna. Võib-olla on 10cm paksus liiga suur, sest ma teen päris suure silla tavaliselt ning mul on suhteliselt lühikesed käed ja suhteliselt suur rind. Ehk siis vahemaa kangi ja mu rinna vahel ei ole väga suur. Surun umbes 137.5-140.
Ette tänades,
alessandro
jaanuar 11, 2007 at 8:07 e.l. #101427BULDOOSER
MemberTere.Tahtsin uurida, mis mõõdus pakke te surumisel kasutate ? Kõvemad surujad võiksid natuke suurustest rääkida. Kavatsen ka pakuga surumist ära proovida, aga oleks vaja ligikaudseid mõõtmeid. Ise mõtlesin, et 10x10x30 cm võiks olla umbes, aga ma ei ole neid kunagi oma silmaga näinud ja võin puusse panna. Võib-olla on 10cm paksus liiga suur, sest ma teen päris suure silla tavaliselt ning mul on suhteliselt lühikesed käed ja suhteliselt suur rind. Ehk siis vahemaa kangi ja mu rinna vahel ei ole väga suur. Surun umbes 137.5-140.
Ette tänades,
alessandro
Tee näiteks 5×15 prussist ( 4×14 kui on hõõveldatud) kolm või neli erineva paksusega pakku või lihtsalt jupid mida saad üksteise otsa panna , nii saad kasutada erinevaid paku kõrgusi 4-20 cm nii on kõige etem, vähemalt alumine pakk võiks olla pikem 40-50 cm või löö kolm 5×10 prussi kokku saad kaks kõrgust 10 ja 15 cm. elitefts.com sealt saad vastuse enam-vähem kõigele mis pakuga surumist puudutab. Lühemate kätega sellidele on 20 cm(neli pakku) küll üsna mõttetu ,näiteks Timo Majuri stroke(ülemise ja alumise asendi vahe) olevat 11 cm , 20 cm pakku pole kuhugi panna , mul näiteks on stroke 33 cm . Mõõda enda oma ära , kui on 20 cm või vähem siis palju õnne võid kõvaks surujaks saada. Kogu see pakumajandus on vajalik kui võistled ja kasutad särki , niisama võib ka muidugi teha abiks ikka.
Midagi neile kes arvavad , et iga harjutust tuleb teha maksimaalse amplituudiga.
Although many will argue that you must train through the “full range of motion” to be strong for sport, this concept is unfounded. It is well known among Physiotherapists and exercise scientists that there is approximately a 15º +/- carry-over of strength developed at any specific joint angle with strength training. i.e. if you train the shoulder from 15º to 75º, the strength gained will carryover from 0º to 90º. This is how sports medicine doctors improve strength in an injured shoulder or knee without actually ever moving the joint through the painful ROM.
jaanuar 11, 2007 at 9:45 e.l. #101442Alexander Andrusenko
ModeratorStroke mõõdetakse siis nii, et võtan kangi kätte õiges surumise asendis ja keegi mõõdab vahemaa kangi ja rinna vahel?
jaanuar 11, 2007 at 10:54 e.l. #101449BULDOOSER
MemberStroke mõõdetakse siis nii, et võtan kangi kätte õiges surumise asendis ja keegi mõõdab vahemaa kangi ja rinna vahel?Jah võib ka nii , natuke täpsem oleks, paned natuke raskust ka , võtad kangi kätele keegi mõõdab vahemaa maani , lased rinnale ja uuesti mõõta.
jaanuar 11, 2007 at 11:32 e.l. #101452Alexander Andrusenko
ModeratorSelge. Tänan.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.