Paks spordisaalis
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Paks spordisaalis
- This topic has 40 replies, 23 voices, and was last updated 11 years, 9 months tagasi by
Rambo vend.
-
AutorPostitused
-
aprill 3, 2014 at 11:44 p.l. #363220
Okk
MemberÕnnitlused moodsa ja kalli riidenagi soetamise puhul
aprill 4, 2014 at 3:03 e.l. #363222FitCat
MemberKui te ei tunne mind, siis pole vaja arvata, et ma sellega trenni ei tee ja et see hakkab nurgas mul tolmu korjama.
Aasta pärast samal päeval ma lisan pildid sinu jaoks siia enne-pärast.
Ja siis vaatame, kas riidenagist on kasu või mitte.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 4, 2014 at 3:10 e.l. #363221Okk
MemberKui te ei tunne mind, siis pole vaja arvata, et ma sellega trenni ei tee ja et see hakkab nurgas mul tolmu korjama.
Aasta pärast samal päeval ma lisan pildid sinu jaoks siia enne-pärast.
Ja siis vaatame, kas riidenagist on kasu või mitte.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DEAL
aprill 4, 2014 at 3:17 e.l. #363224FitCat
MemberAga ennekõike tahan ma ei sa teaksid. Ma teen trenni ja jälgin toitumist, mitte selle jaoks, et kellegile muljet avaldada või tõestada midagi. Vaid ennekõike enda tervise ja heaolu jaoks.
aprill 4, 2014 at 3:24 e.l. #363227FitCat
Memberet sa teaksid*
aprill 4, 2014 at 5:15 e.l. #363231Marxengel
MemberSügiskülv?
aprill 4, 2014 at 6:15 e.l. #363233Kang08
MemberOli 2 valikut kas sünnipäevaks trenažöör või aasta spordisaali, valisin trenažööri.Sest nii ahvatleva trenažööri leidsin…ei võta palju ruumi.
Lapsega niikuinii käin jalutamas õhtuti, see ka hea trenn.
Ma oleks jõusaali kuukaardi valinud, pmt juba seepärast,et oma hirmudest üle olla.Trenazör on lihtsalt kallis mänguasi,aga ok see lihtsalt minu isiklik arvamus.Mis siis ikka,edu treeningutel ja jääme tulemusi ootama.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 4, 2014 at 6:28 e.l. #363235FitCat
MemberHinnast rääkides, on aastane jõusaal natuke kallim. Aga ega ma hinda ei vaatanud.
Aga suured tänud edu soovimise eest.
Pingutan tulemuste nimel.
aprill 14, 2014 at 12:55 e.l. #364186KasparR
MemberOlen kogu selle protsessi läbi käinud – inimesed vaatasid alguses teistsuguse pilguga. Nüüdseks, kui 40 kilo kadunud, ütlevad tere ja pidevalt komenteerivad kaalukaotuse kohta. See teeb tuju heaks..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 22, 2014 at 11:21 e.l. #364775Kissumirri
MemberEi vaata kuidagi halvasti, kuna ise töötan siis näen ka teiste reaktsioone kõrvalt. Need, kes käivad hindavad panust ja pigem õpetavad-aitavad-toetavad. Noh, vahest harva satub ikka paar plikat koos, kes siis kõige peale kihistavad (appi, kuidas saali minna, seal inimesi, seal ju mehed jms teema) ning sellisest tähelepanust tasub igati üle olla – neil pole vahet, kas sa oled ülekaalus või on sul juuksesalk valesti, kihistavad ikka.
Ise pigem märkan edusamme ja olen õnnelik kui näen, et inimene ikka järjepidevalt end kohale veab ja tõesti paari tunni ringis trenni teeb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 22, 2014 at 5:12 p.l. #364801Rambo vend
MemberKäisin kunagi Bodypumpis, seal oli palju ülekaalulisi naisi. Vaatasin neid nagu ikka- tublid et on ennast kätte võtnud. Aga peale trenni sattusin ühe ülekaaluliste sõbrannade paariga koguaeg koos toidupoodi ja naljakas oli vaadata seda nende igakordset arutelu, mida nüüd maharahmeldatud kalorite eest endale lubada saab. Kusjuures toidud olid seinast seina, vahel tordilõik, vahel sinihallitusjuust.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.