Skip to main content

Painduvuse arendamine

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Painduvuse arendamine

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    rock08
    Member

On selline mure, et mul jalad eriti ei paindu üldse. Olen kõik kohad läbi otsinud ning siit foorumist ka midagi ei leidnud. Niisiis tahaks teada kui tihti, milliseid spetsiifilisi harjutusi teha ja millal (enne või peale jõusaali trenni, vabal ajal). Kui juhataksite kuhugile lehele, kus oleks kõik vajalik olemas, piisaks sellest ka.

Tänades ette.

Janar25
    Member

Mina sooviks sama teada.

inside14
    Member

Regulaarne venitamine!

rock08
    Member

Regulaarne venitamine!

Sellele lehele juhtusin enne sattuma, kuid kui päris aus olla, siis ma pole nende kõikide mõistetega sealt tuttav ning ei saa mõnedest juhenditest aru. Tahaksin ka teada, milliseid venitusharjutusi teha, mitte ainult labane ülevaade.

inside14
    Member

Sellele lehele juhtusin enne sattuma, kuid kui päris aus olla, siis ma pole nende kõikide mõistetega sealt tuttav ning ei saa mõnedest juhenditest aru. Tahaksin ka teada, milliseid venitusharjutusi teha, mitte ainult labane ülevaade.

Kui sa tõesti ei suuda mõelda kuidas saab jalgu venitada ja üldse erinevaid kehaosi venitada siis aga palun võta ülevalt äärest Tööriistad>>>Venitustepank!

capoguy
    Member

pärast jõutrenni taastumiseks venitamine ja venitamine painduvuse arendamiseks on kaks eri asja, et painduvust tõsiselt arendada võta endale venitamiseks eraldi treeningtund, mis võib olla muidugi ka pärast jõutrenni. Korralikust venitamisest taastub lihas samakaua kui korralikust jõutrennist 3-5 pärava, vahest kuni nädalgi, mis tähendab, et lihased võivad samamoodi valusaks jääda, mida muidugi jõutreenigujärgses taastumise kiirendamiseks mõeldud venitamise puhul ei tohiks olla. Igapäev venitamine ei aita, tee järgmine venitustrenn siis, kui lihased eelmisest enam valusad pole. Nii areneb painduvus.

sdmartin
    Member

Igapäev venitamine ei aita, tee järgmine venitustrenn siis, kui lihased eelmisest enam valusad pole. Nii areneb painduvus.

kuule mida sa ajad et igapäevane venitamine ei aita se just aitabgi.just peale igat füüsilist teha korralikult venitusi.

capoguy
    Member

kuule mida sa ajad et igapäevane venitamine ei aita se just aitabgi.just peale igat füüsilist teha korralikult venitusi.

kui sul lihased megakiire taastumisega siis tee edasi, aga on sul spagaadid maas, sildringi teed ikka?

olll111
    Member

joogaga saab väga hästi painduma ja minul isiklikult on head kogemused tai-chi’ga.. poole aastaga sain juba igasugu trikke tehtud:)

Xero
    Member

Kuid venitada tuleb alati sooja lihast ja nagu artiklis öeldud, keskendu ühele lihasele korraga.

rock08
    Member

joogaga saab väga hästi painduma ja minul isiklikult on head kogemused tai-chi’ga.. poole aastaga sain juba igasugu trikke tehtud:)

Kahjuks elan Eesti sellises kandis, kus puuduvad sellised võimalused

sdmartin
    Member

kui sul lihased megakiire taastumisega siis tee edasi, aga on sul spagaadid maas, sildringi teed ikka?

venitamine käibki trenni juurde ju.et sa teed peale füüsilist ja võib ka vahepeal.

vastuseks et spagaati veel ära ei tee kuna ma pole ennem kubemelihase trenniga tegelend aga muul lihased venivad hästi sest võin vägavabalt sirgete jalgadega peopesad maha panna.

ja venitamine ikka peale trenni ja seal vahepeal.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.